Şimdi Ara

İphone sarj cihazi ile ipad sarj etme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.herkes arastirmis ipad sarj aletiyle iphone sarj etme diye.ben de iphone un sarj aletiyle ipadi sarj etmek istiyorum.Bi zarari okur mu?biri 5v biri 10v sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri 5watt digeri 10watt guc uretir. Sakincali olabilir. Asiri isinma olabilir ve eger sarj olurken cihazi kullanirsaniz adaptorun yanma ihtimali bile var. Ayrica daha yavas sarj eder.

• Zarari olma ihtimali olmasa, neden 2 ayri sarj aleti yapsin degil mi apple?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 şin şarj aleti ipad 3ü şarj ediyor.. ama ipadin orjinak şarj aleyi 2 saatte ediyorsa iphone 5 in ki 4 yada 5 saati buluyor.. iphone 4sin şarj aletiyle ipadi ile ipad şarj olmuyor tarafımca denenmiştir..
  • Bende tam tersi iPhone şarjı ile iPad şarj ediyorum süresi haliyle çok üzüyor ama sıkıntı yok..fakat yukarda arkadaşın dediği gibi aşırı ısınma kötü sonuçlar doğurabilir

• Hem Ipone 5 hem Mini Ipad sahibiyim.
    Gördüğüm kadarıyla Mini Ipad'inde adaptörü 5W.
    Ozaman hem Iphone hem Ipad aynı şarj aletiyle şarj edebilirim değil mi?
    Bir sakıncası olmaz herhalde.
  • Arkadaslar yabanci forumlara da baktim tek sakinca sarj etme suresinin uzun surmesi diyorlar.Ama yine de insan emin olamiyor malesef...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonu sarj etmek
    13 yıl önce açıldı
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apple support
    Charge your iPhone with an iPad or Mac notebook power adapter
    http://support.apple.com/kb/HT4327

iPhone, iPad, iPod: Using iPad Power Adapters
    Summary
    iPad and iPad mini come with a USB Power Adapter. This article discusses using these adapters with iPhone, iPad, iPad mini, and iPod.

Products Affected
    iPad Accessories, iPhone Accessories, iPod

iPad models come with one of two different adapters. iPad (third generation) and earlier comes with a 10W adapter while iPad (4th generation) comes with a 12W adapter. iPad mini comes with a 5W adapter.

While these USB Power Adapters are designed for use with iPad or iPad mini, you can use them to charge all iPhone, iPad, iPad mini, and iPod models by connecting them with either the Lightning to USB cable or the 30-pin to USB cable.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

Arkadaslar yabanci forumlara da baktim tek sakinca sarj etme suresinin uzun surmesi diyorlar.Ama yine de insan emin olamiyor malesef...

ewt ikiside 5v edersin sarjını büyük ipadler edilmez sadece zor yani
  • iPhone şarj aleti 5v 5 watt iPad şarj aleti 5.1v 10 watt.

Normalde 10 watt güç çeken bir alete 5 watt lık bir adaptör taktığınızda adaptör bozulur veya adaptörün verdiği voltaj çöker yani şarj olayı olmaz.

Ancak apple şarj cihazlarında bu olmuyor adaptör bozulmak yerine orjinaline göre çok uzun sürede şarj ediyor.

Bende 3gs şarjını ipad de kullandığım oldu.

iPhone 3gs adaptörü ipad 3 ü şarj ederken çok daha fazla ısınıyor bu da demektir ki bozulma riski mevcut.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • şarj oluyor ama çok uzun sürede. Yanlışlıkla iphone şarj aletini ipadi şarj ederken kullanmıştım. Şansm varmışki şarj adaptörünü bözmadım...
  • Adaptör bozulmaz verebileceği akım belli zaten iPade de bi' şey olmaz en fazla yavaş şarj olur piller ne kadar yavaş şarj olursa o kadar az yıpranırlar
  • Arkadaslar iyi forumlar :d
    Ipad sarj aletiyle iphone 5 imi sarj etsem isinma disinda bi sikinti gorurmuyum , telefon ve sarj aleti icin ?

• akım farkından sorun yaşayabilirsin ilerde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.