Şimdi Ara

iphone şarz sorunu.. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben iphone 3g telefon kullanıyorum dün gece telefonu pcye bagladım bir kaç tane program attım ve sonra begenmeyip programları sildim.. ben pcden kalkana dek telefonu pcden çıkartmadım sabah 5te pcden telefonu çıkarttıgımda şarz durumu %100 dü.. telefonun kablosuz baglantısını kapatıp yattım sabah saat 11de uyandıgımda telefonun şarzı %80e düşmüştü. ve bu gün boyu devam etti telefon hiç kullanmadıgım halde hatta elimi bile sürmedim diyebilirim gün içerisinde akşam saat 21:00 sıralarında şarz %46 olmuştu şimdi ise şarz %40a düştü. bu cihaza ne oluyor anlamadım arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. saygılar..

• telefonun şarzını bitir bi kaç saat bekle daha sonra şarza koy stabil durumda dolsuktan hemen sonra çek. şarzda bekletme... bunun ile ilgili bir yazı yazmıştım bakıyım bir varsa yayınlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmigenc

telefonun şarzını bitir bi kaç saat bekle daha sonra şarza koy stabil durumda dolsuktan hemen sonra çek. şarzda bekletme... bunun ile ilgili bir yazı yazmıştım bakıyım bir varsa yayınlarım

Hocamın adamın telefonu şu an tahtalı köyü boyladı tarihin farkında mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmigenc

telefonun şarzını bitir bi kaç saat bekle daha sonra şarza koy stabil durumda dolsuktan hemen sonra çek. şarzda bekletme... bunun ile ilgili bir yazı yazmıştım bakıyım bir varsa yayınlarım

Konuyu hortlatmışsın dicemde bu hortlatmaktanda öte 2009 da açılmış konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne güzel işte belki başka bi ios aldıysa bari onu düzgün kullanır... konu tarihlerinede bakmıyorum genelde ... farketmiyor bununla ilgili bir resim paylaşıcam az bi bekleyin...
  • sahi olmuş okadar yaaaa bende diyodum bu zamanda 3g ne alaka .... :D
  • 4 yıllık hort.
  • konu efsane olmus
  • Bu arada şarz değil şarj arkadaşlar belirtmeden geçemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.