Şimdi Ara

iPhone SE 2'nin tasarımını gösteren 3D CAD görselleri yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

iPhone SE 2'nin tasarımını gösteren 3D CAD görselleri yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 2 Mayıs 2018; 14:38:53 >
  • iPhone 4/4s ve nispeten 5/5s'lerin özelliği tek parmakla kullanılabilmesiydi. Ön paneli yenileyecekler gibi duruyor. Umarım cılkını çıkartmazlar.

• Home tuşu olmayan se

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldan fazladır İphone SE kullanıyorum. Telefon değişimlerimde Android-IOS olarak yaparım. Yani İphone dan sonra yeni bir İphone almam. Fakat Galaxy Note FE çok cezbedir. Ekranı 5.7" olmasaydı hiç düşünmezdim. Kullanabileceğim ekran maksimum 4.7 inç olacaktır. O bile bana büyük geliyor. O yüzden 2 sene daha SE ile devam edeceğim sanırım.
  • Ekran büyür kasa aynı kalırsa bal gibi de alınır. İnsanlar koca koca telefonlarla nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum. Ele de yakışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Samsung da küçük telefon yapmaya başlamalı. Küçük telefonlar daha cezbediyor artık. Kapladığı yer, çift el kullanma, ekranların köşesine ulaşamama gibi bir çok sorun var büyük telefonlarda.

A3 2016lar güzel aslında. Fakat daha çok küçük formatta büyük işler yapabilen telefon yapmalılar.

SE nin ilgi çekme sebebi küçük olması. Benimde ilgimi çekiyor. Ama çok küçük, belki 4.5inç olursa daha iyi olur gibi
  • Yanları düz değilde yuvarlak olmalı elde rahat kullanım için

• 5s kullaniyorum iki yildir ve kucuk telefona alistim. Artik buyuk telefon istemiyorum. Ben 5s aldigimda ablamda samsung s4 de vardi ki bi 3 yilda s4 kullanmis biriyim artik o boyut bile bana fazla geliyor. Eger se2nin tasarimi iphone 7/8 gibi olursa benim icin tadindan yenmez. Ozellikle home tusu onlardaki gibi olsa harika olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.