< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (24. sayfa)
-
-
SE alıp geçtim. Hocam, yeni şarj aleti alacam da orjinal, neye dikkat etmeli? Kablo ve fişi ayrı satıyorlar anladığım kadarıyla. İkinci seçenek, eski şarja yeni kablo da alabilirim ancak öyle olur mu ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Yine de Deji’yi bir deneseydin. Ne kadara ve kaç gigabite aldın? Eski şarja yeni kablo alman gerekecek ama bana kalırsa eski şarja yeni kablo yerine yeni kabloya yeni şarj al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 10 Nisan 2023; 2:27:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam. Pil dışarıdayken aniden söner yarı yolda bırakır diye riske giremedim.
Şarj ile beraber 20k falan olacak hocam, 128 GB.
20W adaptörün yanına USB Lightning kablosu almam lazım demi?
iPhone 7 şarjını kullansam ne gibi bir artısı eksisi var? Zarar verir mi cihaza, bataryaya falan?
Hayır kablo almana gerek yok. Kutu içersinde Lightning kablosu ile geliyor. 5W adaptörün bir zararı olmaz. Ama telefonu 20W ile 80 dakikada tam şarj etmek var bir de 5W ile 3 saatte şarj etmek var.
Sağolun hocam. Eski şarjın kablosu da uyar o zaman? 7’nin.
5W adaptör ile uyar sorun olmaz. Ama kutudan çıkan kabloyu 5W adaptör ile kullanamazsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam. Şarj kablosu ayrı satılır diyor Apple Store’da. Acaba ben mi bulamadım, link atabilir misiniz?
Hayır adaptörün kutusunda şarj kablosu olmaz. Telefonun kutusunda gelecek.
İlk kullanımda napmalıyız? Şarjlı gelirse veya şarjsız gelirse?
Arkadaşlar, telefonu iade edeceğim. Ekranı 7’ye göre net değil. Ancak aklımı seveyim ki SE’yi kurarken 7’deki tüm verileri aktardım. Şimdi SE’yi iadeye korkuyorum, biliyorsunuz ki silseniz bile veriler aslında silinmiyor. Napmalıyım?
Bence kırıp atın.Hani filmlerde olur ya; sim kartı çıkarıp kırarlar sonra telefonu da ikiye bölüp çöpe atarlar. Bence aynısını yapın en garanti yöntem.
İade sonrası cihazın geçeceği yeni kişide senin mitten belgelerini geri getirip ülkeyi savaşa sokacak bilgilerini geri getirir kesin aman dikkatli ol…
Dedim sana
iPhone SE 3 ün iPhone 7 den mi ekranı net değil anlayamadım tam
Evet hocam.
iPhone 7, iPhone 8 ve SE2/SE3 ekranları tamamen aynı. Böyle bir durumun imkanı yok normalde, aldığınız cihazın bir eksiği yada kusuru olabilir mi?
Bilmiyorum hocam. Biraz farklı sanki.
Farklı falan değil. Tamamen aynı ekran.
Hocam bana neden farklı geliyor? Renkleri falan mı değiştirmeliyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X