Şimdi Ara

iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
26
Favori
48.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • deji yeni max batarya çıkarmış se 3 için 2280mah. deneyen oldu mu? orijinalinden daha yüksek kapasite ama deji hk. olumlu da olumsuz da çok yorum var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arvelo kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/orijinal-batarya-mi-yoksa-yan-sanayi-mi--159469407#159469407

• H4- H kullanıcısına yanıt
    deneyim yazan olmamış pek, siz değişim yaptınız mı? ben de 2-3 ay sonra kötü performansı olmasından çekiniyorum.

• Arvelo kullanıcısına yanıt
    Benimkinde orijinal pil duruyor. Değişim yapacağım zaman da orijinalden devam edeceğim. Yan sanayi batarya güvenlik anlamında riskli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 26 Eylül 2024; 19:21:1 >
  • crespo61 kullanıcısına yanıt
    Apple Küçük Boyutlu iPhone Üretmeyi Neden Bıraktı?

https://forum.donanimhaber.com/apple-kucuk-ekranli-iphone-uretmeyi-neden-birakti--159674032

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Ekim 2024; 14:21:37 >
  • iPhone se3 modeli sizce kaç sene daha güncelleme alır? İşlemci iPhone 14’te dahi kullanıldığı için tıpkı 6s gibi uzun süre güncelleme alacak olan bir model olacağını tahmin ediyorum, eğer güncellemelerde işlemci asıl olarak temel alınan kriter ise.

• 3-4 sene daha alır rahat.

• Şirket telefonu olarak kullanıyorum da kamerası çok kötü geldi ya. Evde bir de alarm telefonu olarak 6s var, hız dışında bir fark yok. Kamera bile neredeyse aynı. Bu telefonun ana kamerası tam olarak hangi modele denk geliyor? iPhone 11 filan çok daha iyi çekiyordu sanki.

• Tekrar elime se 2022 modeli geçti. Cihaz 2,5 yaşında hatasız pil 86. Tekrardan kullanacağım.  

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.