Aynı cihazı 2 yıl kullandım. 8-17 saatleri arasında sık telefon görüşmesi, whatsapp kullanımı ve nadir youtube kullanımı ile sabahtan akşama şarj yeterli oluyordu genelde. Çok nadir kullanımı abartırsam belki günde 2. defa şarja takmam gerekiyordu ama nadir. Günde 3 defa şarja takılması ya cihazda fabrikasyon sorun var, ya telefon hiç kapanmadan sürekli kullanılıyor, ya da cep telefonu şebeke çekim sorunu vardır. Normalde bu cihazın bataryası için ortalama 1 gün diyebiliriz. Ki SE modeli küçük telefon isteyen, oyunla işi olmayan, telefon görüşmesi+arada sosyal medya+arada müzik ile günü bitiren kullanıcılar için üretilmiş bir model gibi. Fazladan kullanımlar için bu model zaten uygun değil. Yani telefonu eleştirmek yerine kullanım alışkanlıklarımıza göre telefon seçsek daha uygun olur düşüncesindeyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 7 Mart 2024; 16:58:14 > |
iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (31. sayfa)
-
-
Merhabalar , iki yıllık SE 3. Nesil maceram 28 Şubat itibariyle son buldu. Çok keyif alarak kullandım. Garantisi bitmesine 1 ay kala cihazımı 13.000 liraya sattım. (128 GB)
4. Nesil SE bekleyecek sabrım olmadığı için iPhone 15'e geçiş yaptım.
-
hayırlı olsun hocam. se’nin ikinci el piyasası yok gibi maalesef. ben de alırken bunu göz önünde bulundurarak almıştım, satıp model yükseltmek diğer modeller kadar kolay olmuyor değerini onlar kadar koruyamadığı için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 11 Mart 2024; 19:49:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet haklısınız , cihazı alan beyfendi bana hanımı tuşlu telefon kullanmayı sevdiği için tercih ettiklerini söylemişti zaten.
İlana koyarken minimum 1000 lira aşağısına koymalısınız. Ben öyle yapmıştım 2 günde favoriler çoğalmıştı.
-
şuan elimde 3 senelik se2 pil %80 17.4.1
yeni se3 var 17.4.1
se3 şarjı kullanmaya başladığım anda dakikalar içinde azalma eğilimi gösteriyor .
3 senelik se2 de bu kadar azalma olmuyor .
17.4.1 ı tunes üzerinden yükledim .
Sizlerde de durum böylemi .
-
3 taksitten fazla alma şansımız veya bir yolu var mı ? Babam için alacam ekranı küçük diye ama taksite takıldım
iPhone SE 2022 128GB telefonumu satıyorum. İlgilenenler buradan ulaşabilir;
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-iphone-se-3.nesil-2022,128gb-1167511656/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirketin verdiği telefon 2 haftalık kullanım sonucunda telefonda
cebime koyup çıkarttıp kilidini açmam sonucunda ekranda yukardan aşağıya doğru çizgi oluştu
Garantiye yollandı . Şirket tarafından yollandığından takip edemiyorum
Ekran değişimi mi yapılır
Swap cihaz mı verirler ?
-
Önümüzdeki hafta içi 17.7 çıkacak. DFU yoluyla temiz kurulum yapın.
-
Servisten ekran değişimi yapılıp geldiğinde 17.6.1 temiz kurulum yaptım
17.7 deyim şimdi
18 deneyimleyen varsa yorumlarını alabilirmiyiZ
OTA’dan geçmek yerine direk 17.7 kursaydınız daha iyi olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 sene önce sıfır aldığım SE3 telefonumun pil sağlığı %88. Bu düşüş nasıl sizce? Telefonun pili küçük olduğu için ben normal olduğunu düşündüm. Hep 20w orijinal şarj cihazı ve orijinal type-c kablo ile şarj ediyorum.
26 aydır kullandığım SE3 pil sağlığı %84 şu anda. İlk 1 sene orijinal şarj cihazı ve kablosuyla şarj ettim, sonrasında amazon yurtdışından aldığım kablosuz şarj cihazı ile devam ettim (markası bilinen bir ürün değil, benzeri çok fazla ürün var hatta ama yorumları vs. iyiydi diye almıştım memnun kaldım).
-
aynı şekilde bende kullanıyorum. hızlı şarj adaptörleri bataryayı daha çabuk bitiriyor. bundan önce se 1. nesil vardı bende bataryayı 5 sene düzgün kullandım bunu seneye değiştircem gibi
-
Ben SE3’ün boyutundan çok memnunum ama pilinden illallah ettim. Bir günde kaç defa şarja koyuyorum bilmiyorum, o kadar çok koyuyorum ki. %20-80 kuralına da uyuyorum. Ayrıca oyun sosyal medya gibi uygulamaları da kullanmıyorum. Müzik video falan da yok. Bildiğiniz 3310’dan hallice kullanılıyor. Mesajlaşma, arama, dökümanlar navigasyon vs.
Pilinden ötürü bir daha böyle telefon tercih etmeyeceğim. Bence apple istese yine 4.7 veya 5.2 inç boyutlarında ama pili daha uzun süre gidecek iPhone modeli üretir, ama artık bu boyutlarda iPhone üretmeyecekler gibi görünüyor. Büyük iPhone’ları da ben beğenmiyorum. SE3 çok hafif, tek elle kullanmak kolay, cepte rahat taşınıyor.
Aynı düşüncelerdeyim hocam sırf bu yüzden ıPhone 7'den beri SE modellerini kullanıyorum.
SE4 çıkacak ama sanırım bu sefer ekran büyüyecek ne yapacağız bilmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X