Şimdi Ara

iPhone SE 4 muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı: OLED ekran ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bildiğiniz gibi Apple, bir sonraki bütçe iPhone'u iPhone SE 4 için hazırlıklara başladı. Hatırlayanlar olacaktır, geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone SE 3 satış beklentilerinin altında kalmış, dolayısıyla tüm gözler sıradaki modele yani iPhone SE 4'e çevrilmişti. Son olarak 2024 iPhone SE olarak da bilinen uygun fiyatlı yeni iPhone modelinin muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı. 

iPhone SE 4 muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı

Hatırlayanlar olacaktır, dördüncü nesil iPhone SE 4'ün önemli yenilikler sunacağı söyleniyor. Hatta daha önce 3279 mAh pil, 6,1 inç ekran, Face ID ve çentikli tasarıma geçiş yapılacağından sizlere bahsetmiştik.

Son raporlar ise, Apple'ın eski bir modeldeki mevcut ekranı yeniden kullanarak yükseltme maliyetini düşüreceği yönünde. Bu da muhtemel olarak iPhone 13'te kullanılan 6,1 inçlik OLED ekran olacak. Bildiğiniz gibi iPhone SE serisi, iPhone serisinde LCD teknolojisini kullanan tek model. Dolayısıyla bu değişiklik serinin premium modellere yaklaşmasını sağlayacak. 

Öte yandan Apple, bu panelin tedariki konusunda halen karar vermiş değil. Raporlar ise Samsung ve BOE'nin 30$ ila 40$, Çinli üretici Tienma'nın ise 40$ fiyat teklifinde bulunduğunu söylüyor. Ancak Samsung'un birim başına sunduğu 30$ fiyatla siparişlerin çoğunu alması muhtemel. Onu ise BOE takip edecek.

Ayrıca Bkz.Galaxy AI'ın sevilen özelliği Galaxy Buds modellerine geliyor

Bu maliyetlerin iPhone 15'te kullanılan panelden üçte bir oranında daha düşük olduğunu hatırlatalım. Bu da satılan her iPhone SE 4 için Apple'a makul bir gelir sağlayacak. iPhone SE 4'ün çıkış tarihi ise halen kesinleşmedi. Ancak sektör kaynaklarından gelen raporlar, 2025 yılına işaret ediyor.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/02/16/2025-iphone-se-4/

• Applein yerinde olsam böyle enayi musteri grubum olsa SE için yeni islemci takmaktansa eski yillardan satilmayan elde kalan telefonlari satardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle yapacak. Sürekli se serisinin sürekli ertelenmesinde ciddi haltlar aldı verdiler olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tek kameralı iPhone 13 olacak. 450 dolar civarı bir fiyatla çıkarsa orta segmenti sallar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 6 boyutunda çerçevesiz Iphone 4 tasarımı ile yapmamaları beni şaşırtıyor. Paneli komple ekran ama total boyutu 14 ün ve 4 ün oranına sadık kalarak 6, x veya xr ebatı da olur yapmak zor olmasa gerek ama yapmıyorlar. Eski tip şarj soketi ios 6 arayüzü (ios se diye de bir os çıkarılabilir) olsa elimdeki Samsung aleti satıp alırdım. 3gs ve 4s zirve aletler ama firma ihanet ediyor.
    Çipset önemsiz eski kalanları kakalayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 17 Şubat 2024; 20:42:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptılar ya onu 12 mini, 13 mini.

• ip11'i se4 adıyla çıkar işte ne kasıyorsun apple :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Hayır dedikleriniz 5s e benziyor, eni xr gibi değil ben klasik ip4 kasası olsun komple önü ekran olsun istiyorum.

• 2024 te çıkmaz mı yani ?

• Bu da assolist gibi bir çıkamadı ha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.