Şimdi Ara

İphone SE 64 gb mi İphone 6 16gb mi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ikisi arasında çok kaldım şu an kullandığım telefon s3,iphone SEnin boyutu biraz ufak diye endişelerim var.

• bu saatten sonra 16 gb lık bir iphona para vermezdim..
  • Boyut küçük evet eğer büyük bir ekran istiyosan 16 lık 6s bulabilirsin kapalı kutu 2500 e falan. 6 almana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone SE tabiki daha guclu ve hafizasi da daha yuksek ama 4" olmasi yuzunden alinmaz. 6'nin ekrani yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı için 6 16gb alırdım
  • s3den sonra se nin ekranı küçük gelebilir bununla birlikte 6 önermem.Eğer 2500 tl civarı verebiliyorsanız 6s öneririm.Ama se bazılarının dediği gibi çöp değil,güçlü cihaz.Günün sonunda karar sizin,kullanacak sizsiniz.
  • iPhone SE 64GB Rose Gold almış bulunmaktayım :) Cihaz kusursuz! Sanada tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iphone 5SE al 6s özelliklerinin 5'e iyarlanmış hali alınır

• buyuk ekran alıp sadece whatsapp instagramda dolaşmaktansa küçük ekranda kafam rahat doya doya doldurup kullanırım

fotoğraf ve müzik arşivim olmadan telefonu ne yapayım ki ??

• 64 gb 6 ile 16 gb 6 arasinda kac TL vardir ki. Pesin alacaksaniz tabi ki 64GB SE dusunulur ama taksitle alacaksaniz ayda 10-20 TL falan fark ederse gidip 64 6 alin bence. Tabi fiyatlari bilmeden bu yorumu yapiyorum yanlissa mazur gorun.

• Aynı sıkıntı bendede var.Foruma konu açtım iphone SE modeli için olumlu yorumlar aldm.SE kafama yatti.Fakat bu seferde onun üzerine az daha koy 6 al diyenlerde oldu.

Lafi uzatmaya gerek yok.Film izleme oyun oynama huyum yok,internetim 7/24 aciktir ve sabahtan aksama kadar whatsap,facebook kullanirim,arada forumlarda gezinirim.Bu tempoda şarj suresi olarak en uzun giden iphone modeli sizce hangisidir? (Kisa dönem askerim 1.5 ay sonra teskere alicam gider gitmez alacağım için şimdiden detaylı olarak araştırıyorum)
    Bütçem 2000-2500

• sadece ekranı büyük ip6 nın.
    ram 1gb
    hafıza 16gb
    şarjı daha az gidiyor SE ye göre.
    kamera 8mp

ben SE diyorum
  • 64 SE enfes telefon bence düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

64 SE enfes telefon bence düşünme

Işte amiral olmadığı için şüphe duyuyorum ara model.Aldim zaman 3-4 sene değiştirmcm

• 4 inç küçük gelmezse SE al geç yoksa 6s zorla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.