Şimdi Ara

iPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay Renk #Siyah Model #Iphone SE Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 iPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibi
    2016 kasım sonunda apple storedan aldım.Aldığım andan itibaren spigen kılıf ve temperli cam koruyucu ile kullandım. Ayrıca biraz takıntılı biriyim tuşlar eskimesin diye yine aldığım günden itibaren assistive touch ile kullandım. Şarjdayken telefonu kullanmadım.
    Bataryanın kayıp durumu yüzde 1 görünmekte uygulamalarda test edince.O da 8 ay kadar kullanılan bir telefon için çok iyi bir değer.Şarjı gün sonu yüzde 30la rahat bitirmekte. Sürüm olarak 10.2 kurulu ve jailbroken. İnstagram, youtube için plus tweakler ve denetim merkezine ek kısayollar ekleyen bir tweak kurulu başka bir şey yok. Alacak kişinin isteği doğrultusunda son sürüm restore edip verebilirim veya jailbroken haliyle de alınabilir.
    Kutu,fatura, şarj adaptörü ve kablosu mevcut.
    iPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibiiPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibiiPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibiiPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibiiPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibiiPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibiiPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibiiPhone SE 64GB 10.2 jailbroken sfır gibi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1799 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.