Şimdi Ara

iPhone SE Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone SE cihazımda bir haftadır batarya sıkıntısı yaşıyorum. Şöyle bir sıkıntım var, telefonun ekranı kilitli iken bile 8 dakikada bir %1 şarj yiyor. Kullanımdayken pil ömrü çok azaldı. Bazen %2 birden düşüyor. Telefonumu iTunes üzerinden restore ettim, çözüm olmadı. Hard reset atıp, defalarca bataryayı bitirip, tekrar tamamen doldurma gibi kalibrasyon yöntemlerini denedim, sorun düzelmedi. Apple müşteri hizmetlerini arayıp durum hakkında yardım istediğimde, uzaktan test ile 527 defa şarj edilmiş telefonumun batarya sağlığının %95 olduğu ve böyle bir sorun yaşamamam gerektiği bildirildi. Ben de bazı batarya uygulamaları ve Lirum programında pil sağlığı değerini bu civarlarda görüyorum. Bu durumda neler yapabilirim, daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
    Durum ile ilgili 1-2 fotoğraf ekleyeyim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

iPhone SE Batarya SorunuiPhone SE Batarya Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarabarDuj -- 14 Ocak 2018; 6:43:38 >

• Ayni sorun bendede var anlam veremdim sen coZebildin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun az çekiyor gibi gözüküyor o etkiler çok. whatsapp arka planda çok yiyor bir de. çok fazla grubun falan varsa ondan olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.