Şimdi Ara

IPHONE SE HANGI PILI ALMALIYIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone se batarya ömrüm %70 e gelmiş durumda telefon artk batiyor gözüme çok hizli tükeniyor günlük 2 saat falan kullaniyorum uçak modunda :D

Piyasada bir çok batarya var binlerce mesaj okudum ve DEJİ batarya baya sağlam müşteri memnuyeti var irtibati falan iyiymiş diyolar ama yaptiklari 2100 mah batarya telefonun batarya değerinin üstünde olduğundan bi kaç ay hizlica aşınmasına rağmen %100 sağlık gösteriyormuş ayarlarda. Çakallık gibi geldi bana.

Neyse bataryayideğiştirmeyi düşünüyorum bu piyasada telefon falan almam. Sizce hangi bataryayi almaliyim

1624 Mah olan Orjinal değerindeki Dejiyi almayi düşünüyorum.

IPHONE SE HANGI PILI ALMALIYIZ

• Apple logolu satılanların tamamı sahte öncelikle.

Deji tarafında ise yüksek kapasiteliyi tavsiye ederim, %100 olayı tahminimce şöyle işliyor; Pil orjinal bataryanın orjinal kapasitesinin altına düşene kadar %100 gösteriyor ve bu haliyle uzun bir zaman alıyor.

Bilgisayar üstünden bakarsan anlık olarak kapasiteyi daha rahat takip edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 15 Haziran 2020; 12:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahya Yahya

Apple logolu satılanların tamamı sahte öncelikle.

Deji tarafında ise yüksek kapasiteliyi tavsiye ederim, %100 olayı tahminimce şöyle işliyor; Pil orjinal bataryanın orjinal kapasitesinin altına düşene kadar %100 gösteriyor ve bu haliyle uzun bir zaman alıyor.

Bilgisayar üstünden bakarsan anlık olarak kapasiteyi daha rahat takip edersin.
    merhaba hocam tesekkurler yanitiniz için, peki bu yüksek kapasite anlik voltajda düşme sağlıyo mu bazi arkadaslar islemcinin darbogaza girdigini söylemiş bana saçma geldi ama güvenemiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MidnightRider

merhaba hocam tesekkurler yanitiniz için, peki bu yüksek kapasite anlik voltajda düşme sağlıyo mu bazi arkadaslar islemcinin darbogaza girdigini söylemiş bana saçma geldi ama güvenemiyorum ?

Alıntıları Göster
    Ben 6s'te uzun zamandır 2200'lük deji kullanıyorum herhangi bir sorun gözlemlemedim ve çevremde kullananlarda memnun.

Teknoloji işi şans işi yani size sorunlu batarya gelebilir fakat deji'ye ulaşmanız halinde direk yenisi ile değiştiriyorlar.
  • 6s'te baseus kullanmıştım güzeldi deji ile arasında biraz fiyat farkı var ama deji şarj entegresini bozuyor vs gibisinden bişeyler duymuştum o yüzden baseus aldım ben bi bakın hocam
  • Baseus SE için şu an stok yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.