Şimdi Ara

İphone Şikayet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 6 ay önce aldım iphone 4 bayiden çıktım biri beni aradı ya ses gelmiyor hemen bayiye gitmmi ama bu bozuk dedim gayet sinirli
    jelatini çıkarttı aradı beni ses geliyor resmen başımdan aşağı kaynar su döküldü rezil oldum valla
  • Valla.Bıktım ya bir işim ras gitmiyo ALLAH bilir hayırlısını ama GENPA'n ın sitesine giriyorum Seri No 'sunu yaazıyorum Telefonun göstermiyo bilgilerini..Aricam bugün genpa'yı artık bakalım
  • 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri verme olayı yok mu bunun? tüketici hakları diye birşey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinmu
    15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri verme olayı yok mu bunun? tüketici hakları diye birşey var

Turkiyede pek islemiyor o haklar malesef
  • aynen
  • malesef öyle bir hak yok ürün mağazadan çıktıkdan sonra arıza söz konusu ise ilk önce servis görmesi lazım eğer servis fabrika hatası verirse eğer bire bir değişim olur ürün herşey servis raporuna bakar ki zaten terside olmaz 7 gün sorgusuz sualsiz değişim sadece net satışlarında mevcut mağazadan beğenilerek alınan ürünlerde malesef bu kural geçerli değil tüketici haklarında.
  • iphone4 adım garantili. Jelatini açtım, şarja taktım telefon şarj almıyor. Genpaya servise verdim.Servis telefonun yetkisiz işlem gördüğünü anakart vidalarıyla wifisinin söküldüğünü söyledi. Sifır telefon olduğunu söylüyorum kabul etmiyorlar. Bu telefon tamir görmüş diyorlar. Ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akvaristhb

iphone4 adım garantili. Jelatini açtım, şarja taktım telefon şarj almıyor. Genpaya servise verdim.Servis telefonun yetkisiz işlem gördüğünü anakart vidalarıyla wifisinin söküldüğünü söyledi. Sifır telefon olduğunu söylüyorum kabul etmiyorlar. Bu telefon tamir görmüş diyorlar. Ne yapmalıyım

buraya yazmak yerine yeni bir konu açabilirsin o zaman daha çok ilgi görecektir.benim fikrim biran önce tüketici hakem heyetine başvur.
  • YENİ KONU AÇTIM YÖNETİM KONUYU KALDIRDI ANINDA. NEDENİNİ ANLAMADIM.
  • quote:

iphone4 adım garantili. Jelatini açtım, şarja taktım telefon şarj almıyor. Genpaya servise verdim.Servis telefonun yetkisiz işlem gördüğünü anakart vidalarıyla wifisinin söküldüğünü söyledi. Sifır telefon olduğunu söylüyorum kabul etmiyorlar. Bu telefon tamir görmüş diyorlar. Ne yapmalıyım

bende sıfır 4s aldım kutusunu ben açtım. genpa garantili vidaları oynanmış gibi duruyor daha 1 haftalık telefon hadi hayırlısı bakalım ne olacak bilmiyorum birilerinin canını sağlam yakacam
  • quote:

YENİ KONU AÇTIM YÖNETİM KONUYU KALDIRDI ANINDA. NEDENİNİ ANLAMADIM.

daha önce aynı konular var ondan olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.