bende 6 ay önce aldım iphone 4 bayiden çıktım biri beni aradı ya ses gelmiyor hemen bayiye gitmmi ama bu bozuk dedim gayet sinirli jelatini çıkarttı aradı beni ses geliyor resmen başımdan aşağı kaynar su döküldü rezil oldum valla
Valla.Bıktım ya bir işim ras gitmiyo ALLAH bilir hayırlısını ama GENPA'n ın sitesine giriyorum Seri No 'sunu yaazıyorum Telefonun göstermiyo bilgilerini..Aricam bugün genpa'yı artık bakalım
15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri verme olayı yok mu bunun? tüketici hakları diye birşey var
quote:
Orijinalden alıntı: sinmu 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri verme olayı yok mu bunun? tüketici hakları diye birşey var
Turkiyede pek islemiyor o haklar malesef
aynen
malesef öyle bir hak yok ürün mağazadan çıktıkdan sonra arıza söz konusu ise ilk önce servis görmesi lazım eğer servis fabrika hatası verirse eğer bire bir değişim olur ürün herşey servis raporuna bakar ki zaten terside olmaz 7 gün sorgusuz sualsiz değişim sadece net satışlarında mevcut mağazadan beğenilerek alınan ürünlerde malesef bu kural geçerli değil tüketici haklarında.
iphone4 adım garantili. Jelatini açtım, şarja taktım telefon şarj almıyor. Genpaya servise verdim.Servis telefonun yetkisiz işlem gördüğünü anakart vidalarıyla wifisinin söküldüğünü söyledi. Sifır telefon olduğunu söylüyorum kabul etmiyorlar. Bu telefon tamir görmüş diyorlar. Ne yapmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: akvaristhb
iphone4 adım garantili. Jelatini açtım, şarja taktım telefon şarj almıyor. Genpaya servise verdim.Servis telefonun yetkisiz işlem gördüğünü anakart vidalarıyla wifisinin söküldüğünü söyledi. Sifır telefon olduğunu söylüyorum kabul etmiyorlar. Bu telefon tamir görmüş diyorlar. Ne yapmalıyım
buraya yazmak yerine yeni bir konu açabilirsin o zaman daha çok ilgi görecektir.benim fikrim biran önce tüketici hakem heyetine başvur.
YENİ KONU AÇTIM YÖNETİM KONUYU KALDIRDI ANINDA. NEDENİNİ ANLAMADIM.
quote:
bende sıfır 4s aldım kutusunu ben açtım. genpa garantili vidaları oynanmış gibi duruyor daha 1 haftalık telefon hadi hayırlısı bakalım ne olacak bilmiyorum birilerinin canını sağlam yakacam
quote:
YENİ KONU AÇTIM YÖNETİM KONUYU KALDIRDI ANINDA. NEDENİNİ ANLAMADIM.
daha önce aynı konular var ondan olabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme