Şimdi Ara

İphone Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Dün Kendime Turkcell Gittim İphone aldım(KONTRATLI).Sonra Tam cıkarken baktım kı ben birisini aradığımda benim sesim gidiyo .Arıyan kişinin sesi gelmiyo gittim verdim bana diyolar ki biz değiştiremeyiz siz servise gönderin ya da biz gönderelim yani arkadaşlar ben daha yeni aldım 1 gün oldu alalı adama diyorum ki benim ki 32 GB bana 16GB ver 32 GB'lık kalmamış 16'yı ver diyorum ama Fatura'ya 105 TL değil 95 TL gelsin bana yok ben sözleşmeyi bozamam diyo Ben bunları nereye şikayet edebilirim Lütfen Yardımcı Olun ii Akşamlar..!

• cihazın önünde bulunan jelatini kaldırdınızmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusaw
    Merhaba Arkadaşlar Dün Kendime Turkcell Gittim İphone aldım(KONTRATLI).Sonra Tam cıkarken baktım kı ben birisini aradığımda benim sesim gidiyo .Arıyan kişinin sesi gelmiyo gittim verdim bana diyolar ki biz değiştiremeyiz siz servise gönderin ya da biz gönderelim yani arkadaşlar ben daha yeni aldım 1 gün oldu alalı adama diyorum ki benim ki 32 GB bana 16GB ver 32 GB'lık kalmamış 16'yı ver diyorum ama Fatura'ya 105 TL değil 95 TL gelsin bana yok ben sözleşmeyi bozamam diyo Ben bunları nereye şikayet edebilirim Lütfen Yardımcı Olun ii Akşamlar..!

Off bu ne yaa turkcell yine yapti yapacagini. Yeter ama bu kac oldu. Nese arkadasim bence sen onu geri vermeye ugras. Git vodafone dan al hem daha ucuz

• bugun aynı seyı bende sormustum jelatını cıkar sorun cozuluyor...
  • arkadasim hic ilgilenmiyorlarsa gecenlerde radyo dinlerken rastladigim best fm in yardimi var bu konuda linki bir incele derim

http://www.bestfm.com.tr/news.aspx?NID=5269
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar Dün Kendime Turkcell Gittim İphone aldım(KONTRATLI).Sonra Tam cıkarken baktım kı ben birisini aradığımda benim sesim gidiyo .Arıyan kişinin sesi gelmiyo gittim verdim bana diyolar ki biz değiştiremeyiz siz servise gönderin ya da biz gönderelim yani arkadaşlar ben daha yeni aldım 1 gün oldu alalı adama diyorum ki benim ki 32 GB bana 16GB ver 32 GB'lık kalmamış 16'yı ver diyorum ama Fatura'ya 105 TL değil 95 TL gelsin bana yok ben sözleşmeyi bozamam diyo Ben bunları nereye şikayet edebilirim Lütfen Yardımcı Olun ii Akşamlar..!

hahahaha ekrandaki jelatini çıkarığ birisini ara ozaman problem çözülür. aynısı başıma geldi aldım çıktım eşimi aradım ses gelmiyor sonra uyandım ekrandaki jelatini çıkardım

malum türk milletiyiz çizilecek diye çıkarmayız jelatini

• Hocam merak ettim yauw uğra şu konuya cihazmi problemli yoksa sizmi jelatini kaldirmadiniz?
  • bugün forumda bir arkadaşın daha aynı sıkıntısı oldu jelatini çıkar dedik sorun çözüldü
    % 90 bu da jelatinden
  • jelatinden nasıl oluyor ki bu sorun? ben çıkarmıştım ama mikrofonun oldugu yerde jelatin yoktu diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7
    jelatinden nasıl oluyor ki bu sorun? ben çıkarmıştım ama mikrofonun oldugu yerde jelatin yoktu diye hatırlıyorum

Benim sesim gidiyor ama karsi tarafin sesi gelmiyor demis arkadas,yani mikrofonla bir sıkıntı yok
  • Cok ilginç, jelatin mevzuu ciddi galiba, birkaç kez bu forumda bile rastladım. Komik bir durum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersunar -- 13 Mayıs 2011; 6:47:37 >
  • Dediğiniz gibi jelatindendir muhtemelen.
    Aldığım turkcell bayisi , cihaz işlemlerini yaparken , ''' jelatini isterseniz çıkarayım,geri dönüş çok yaşıyoruz ses yüzünden''' demişti..Ben anlam veremedim ama çıkar dedim,zaten oradan bir koruyucu aldım hemen.
  • Hayır Arkadaşlar Jilatin'den değil çıkardım öle de baktım ama cihaz'da problem var .Bana sorarsanız Kontratlı İphone Alcaksanız Vodafone 'dan almalısınız Çok büyük ilgi gösteriyolar..Telefon şu anda serveriste
  • quote:

Hayır Arkadaşlar Jilatin'den değil çıkardım öle de baktım ama cihaz'da problem var .Bana sorarsanız Kontratlı İphone Alcaksanız Vodafone 'dan almalısınız Çok büyük ilgi gösteriyolar..Telefon şu anda serveriste

Yenisini verdilermi peki?
  • Daha dün verdim saat öğlen 4 gibi daha cevap gelmedi bekliyorum
  • Ne akıllılar var.
    Adam karşı tarafın sesi gelmiyor demiş.

Bu arada servis tamir ettik deseler bile para iadesi iste. Bu sorun tamirle hallolacak gibi değil. Kart problemi.
  • akıllıdan kastınız jelatin ile ilgili tavsiyede bulunanlarsa bunda ne gariplik var anlamadım,karşı tarafın sesinin gelmemesi için jelatinin engellemesi en basit ve bu forumda çoğu kişinin başına gelmiş bir olay..
  • Valla.Aldığıma pişman oldum hevesim 'de gitti.Çok Üzülüyorum.
  • geçmiş olsun. Yenisini verirler bir an önce inşaallah, keyfinde yerine gelir bir nebze
  • quote:

Valla.Aldığıma pişman oldum hevesim 'de gitti.Çok Üzülüyorum.

Böyle bir durumda sorgusuz sualsiz iade almaları lazım. Almıyorlarsa şikayet etmekten kaçınma.
    Sen telefonun arızalı olduğunu onu kullanmadan bilemezdin. Bence servisten dönmesini de beklemeden Hakem heyetin başvur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.