Şimdi Ara

iPhone Garantiye Gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5s imin dokunmatik bozuldu ama home tuşu, ekranı falan sağlam. Ekranda darbe,kırık ,catlak vb şeyler yok.garantiden değişim almak için ne yapmalıyım? Bu işin bir çakallığı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sık değişim yapılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Çok sık değişim yapılmıyor.

İphone 7 mi ilana koydum geçen hafta arıyolar garanti soruyolar tamir görüp görmediğini soruyolar appleda tanıdıkları olduğunu ve değiştirceklerini söylüyolar arayan 3-5 kişiden duydtm bunu..hatta en son sattığım adamda öyle yapcağını söyledi nasıl oluyor bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 17 Temmuz 2018; 16:31:06 >
  • Onların mevzusu şu:

Bu arayanların ya Apple Store'da ya da özel Apple hizmeti veren teknik servislerde tanıdıkları var. Ya arkadaşıdır, ya kardeşidir vs vs. Değişmek istedikleri cihazları hasarlı diye sisteme girip, yenisini istiyorlar. Apple da, anlaşma imzaladığı bu yetkili özel servislerin cihazlarını sorgusuz, sanki servis incelemiş de göndermiş gibi kabul ediyor. Değişim cihazı yetkili özel servise, değişim için bu kişilerin verdiği cihaz da geri dönüşüme gidiyor. Olay bu.

Umarım anlatabildim.

Ekleme: Bence bu suistimaldir. Etik değil. Zaten Apple da bunu gördüğü için halledilebilecek durumları parça değişimiyle gideriyor.

Benim iPhone 5s'im de Başarı'dan değişmişti. Şu anda kullandığım cihazdır. Yazılımını henüz güncellemedim (iOS 9.3.5). Bi beş sene daha götürür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Temmuz 2018; 16:39:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.