Şimdi Ara

İPhone siyah ekran açılmıyor Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar iphone'mu blackrain rc1 den yanlışlıkla açmaya çalıştım normalde rc 3 ten acıodum surekli ama bu sefer eski sürümü kullandm ve telefon komple kapandı su an acılmıyor hiç bişey yok ekranda pc ye baglayınca iphone u görüyor fakat yine ekranda bşi açılmıyor öle duruyor telefon lütfen yardım edin kafayı yicem

• recovery mode uyarısı vermiyor mu itunes açılınca.shift + restore ile yeniden restore et telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 26 Kasım 2010; 2:17:55 >
  • shift ve restore nasıl yani ? pc ye baglıyorum check of update yazısı silik sadece restore var oda 19 minute yazıyor bitime dogru hata veriyor ve restore olmuyor telefon off çok moralim bozuk
  • hiç ekran gelmiyor telefona normal kapalı olarak duruyorpc ye bagladıgımda iphone olarak görünüyor ama iphone ekranı hala kapalı hiç bir şey yok ne yapıcam lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapkesh50
    hiç ekran gelmiyor telefona normal kapalı olarak duruyorpc ye bagladıgımda iphone olarak görünüyor ama iphone ekranı hala kapalı hiç bir şey yok ne yapıcam lütfen yardım

iTunes son sürüm yükleyin.tinnyumbrella indirip kurun telefonu pcye bağlayın ve tinnyumbrella dan start tss servere basıp çalıştırın.bu arada o çalışırken itunesu açıp restore tuşuna basın.2. İhtimalde ise yine tinnyumbrella işlemine kadar yapın kuracağınız iOS fw i indirin klavyeden shifte + restorea basın indirdiğiniz fw dosyasını gösterip tamam yapın.
  • Hocam restore yapamazsın direk. İnternetten telefonun modeline ve durumuna (simlock'lu veya değil gibi) göre uygun olarak, mevcut sürümünü bulup indir. custom IPSW olarak geçer. Daha sonra telefonunu bağlayıp, itunes'u aç ve klavyeden shift tuşuna basılı tutup restore butonuna tıkla.Açılan pencereden indirdiğin custom IPSW'yi göster ve restore et. Bitmeye yakın hata verir de açılmazsa veya hata vermemesine rağmen açılmazsa, tinyumbrella adlı programdan "kick the device out of recovery" butonuna tıkla.İnşallah kısa sürede çözülür sorunun.

Sonucu yazarsın buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.