Şimdi Ara

İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
27
Favori
54.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 7 kullanıcısıyım arkadaşlar şöyle bir problem yaşıyorum saklama alanına girdiğimde e-postalar 10 gb gösteriyor falan maile girdiğimde içeride hiç bir mail olmadığını görüyorum bu kullanılan 10gb yi nerede bulur ve temizlerim bir biliginiz var mıdır acaba
  • Bişgisayatdan hesabımızı açın ordan bakıp kontrol ediniz sonuç aynımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servettv -- 20 Haziran 2019; 14:21:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servettv S kullanıcısına yanıt
    evet sonuç aynı pcden icloud a girincede boş gözüküyor
  • Arkadaşlar sizden bir tavsiye rica edeceğim, iPhone 5s telefonum yere düştü ve ekranı çatlamadı ama ekran full kırmızı renk oldu birşey görünmüyor. O halini videoya çektim linkini de atıyorum. İstanbul Beylikdüzü’nde güvenebileceğim gidip ekranını yaptıracağım sağlam bir tamirci var mı ve maliyeti tahmini ne olur sizce bu hasarın

• ekran arızası gibi gözüküyor
  • herkese selam,

pasaport arıyorum 30 mayıs öncesi giriş yapmış olmalı
  • işlemler değişti artık
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam ekran arızası, yaptırabileceğim tamirci tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

• quote:

Orijinalden alıntı: servettv

Bişgisayatdan hesabımızı açın ordan bakıp kontrol ediniz sonuç aynımı
    aynı çıkar
  • Gözüm gibi baktığım telefonumu yere düşürdüm ve ekran tuz buz oldu. Apple stor çok yüksek civarı fiyat veriyor. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? İstanbul’da güvenilir kaliteli değişim yapan bir yer var mı? Ya da internetten ekran sipariş edip kendim mi değiştirmeye çalışsam

• eliniz yatkınsa tabiki vidaların yerlerini karıştırmayın yabancı siteelrden değişim videoları izleyin eliniz yatkındeğilse bir servisten montaj hizmeti alınız
  • Vidalara çok dikkat etmek gerek

• iPad var bende. Yasaklı sitelere giremiyorum. VPN denedim ama hepsi ücretli , DNS değiştirdim ya da öyle sandım gene olmuyor.

Dng uzantılı raw fotolarım var.Usb ile iPad a attım ama bir türlü uygulamalar görmüyor.

• ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programlar var kullanmak yeter

• Mertcansakıkı M kullanıcısına yanıt
    Program derken

• Arkadaşlar selam, geçtiğimiz gün telefonumu düşürdüm ve ön camında sadece ufak bi çatlak oluştu, ne ölü piksel ne dokunmatik sorunu ne elran kararması hiçbir şey sorun ön camda sadece. Benim sorum, bunu düzeltmek için ekran değişimine 1000 lira vermeye değer mi yetkilide yoksa dışarda ön camını 200 liraya değişsem memnun kalır mıyım? Yani kalitesi bozulsun istemiyorum ön camı değişince, bu işi izmir’de iyi yapan varsa tavsiyelerinizi de alırım teşekkürler.

• kenbu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.