Bildirim
İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM (103. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Dolu bir batarya ile deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iTunes güncel tekrar kaldırıp kurun pil dolu olsun kablodan emin olun
pil mutlaka dolu olsun kablodan emin olun -
Iphone 7 Plus, baseband tamiri gördükten sonra ısınıp sürekli kapanıp açılıyor sorun nedir? -
Kısa devre vardır
Hocam kısa devreyi nasıl çözeceğim?quote:
Orijinalden alıntı: istanbulsrv
Kısa devre vardır -
Eski cihazın (xsmax) yedeğini yeni cihaza (pro max) yüklemek sistemsel sorun, yavaşlık vs sorun çıkarmaz dimi? -
iTunes üzerinde yedek alıp atınquote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
Eski cihazın (xsmax) yedeğini yeni cihaza (pro max) yüklemek sistemsel sorun, yavaşlık vs sorun çıkarmaz dimi?
Beyler cihaz xa max. Kasada baş parmağımı hafifçe bastırarak iphone yazısından en yukarı doğru çektiğim zaman kasadan esneme sesi gibi bir ses çıkıyor.
Bu herkeste var mı, sorun mudur?
Max olanlar deneyebilir mi?
Teşekkürler
teşekkürler -
Kenbu ustam foruma katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederizquote:
Orijinalden alıntı: kenbu
teşekkürler
İphone 7 plus cihazımın şarj girişi bozuldu kabloyu takıyorum kablo oynayınca şarj gidip geliyor. apple'a götürdüm ama sıfır veririz bu kadar para diyorlar tamir yokmuş. e cihazın garantisi de bitti. çözüm önerisi olan var mıdır? kablosuz şarj kılıfı ve kablosuz şarj standı alsam nasıl olur? hızlı şarj eder mi? -
Temizleyin düzelir soket girişini içinde pamukçular vardır metal birşey sokmadan inçe sivri birlerle temizleyinquote:
Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY
İphone 7 plus cihazımın şarj girişi bozuldu kabloyu takıyorum kablo oynayınca şarj gidip geliyor. apple'a götürdüm ama sıfır veririz bu kadar para diyorlar tamir yokmuş. e cihazın garantisi de bitti. çözüm önerisi olan var mıdır? kablosuz şarj kılıfı ve kablosuz şarj standı alsam nasıl olur? hızlı şarj eder mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni cihaz ne alınır
iphone 5s çok güzel telefon ancak batarya problemim var değişmesi gerekiyor -
5 Se en güzel cihaz
Arkadaslar merhaba, takvimde bir aboneligi kaldiramiyorum aboneligi sil yok. Sanirim virus girdi. Nasil silebilirim aboneligi fikri olan var mi? 7plus telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercigs -- 5 Şubat 2020; 20:40:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X