Şimdi Ara

İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
27
Favori
54.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Ekranı değişmiş bir iphone 8 satın aldım. Telefonda bir sorun yok gözüken tabloda ancak günde 1-2 kez kullanırken ekran çalışmıyor ekranı kapatıp açtığımda düzeliyor. Soketten olsa arada bir yapmaz diye düşünüyorum ancak acaba 1-2 pin tam oturmamış olabilir mi acaba?

Daha önce çok ekran vs değiştirdim iphone da. Ne önerirsiniz yazılımsal olabilir mi acaba? Ve güç modu açıkken daha fazla yapıyor bu dokunmama problemini. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir ekranla test edin derim

• Herkese iyi akşamlar, 2 gün önce Teknosadan iphone 11 aldım.Gece fotoğraf çekerken ekranda yıldıza benzer noktalar oluşuyor.Ancak direk olarak ampüle veya güneşe tutulduğundaki gibi değil, yanyana hare gibi.Acaba cihazda bir sıkıntı mı var? Gece modu kapalı iken de oluyor.
    İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM

Bir de koyu mod açıkken, kilit ekranı gelirken önce ekran normal geliyor sonra yarım saniye sürmeden kararıyor arka plan vs. Bu normal mi?

İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellup -- 11 Mart 2020; 3:22:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Başka bir ekranla test edin derim
    Cevabınız için teşekkürler, telefonun içini açtım az önce ve ekran soketlerini tutan plakanın olmadığını farkettim. Bu yüzden oluyor bellki bu soketleri nerden nasıl temin edebilirim istanbulda oturuyorum. İnternetten baktım baya ama hiç bulamadım 8 için.

• Merhaba,
    Tanıtımında, FLAC müzikleri desteklediğini belirtmiş olmalarına rağmen , maalesef İtunes ile İphone 11'ime FLAC uzantılı müzikleri yüklemeyi başaramadım..
    MP3 ler yüklenebiliyor ancak flac ları yüklemeyi reddediyor itunes..Yüklemeyi başarabilsem, telefon bu müzikleri çalacak mı ondan da emin olamadım açıkçası..Var mı flac ları telefona atabilmenin bir yolu, kısa veya uzun, zor veya kolay farketmez çünkü arşivimin geneli flac müziklerden oluşuyor.
    Şimdiden teşekkürler..
  • biraz önce iphone 7 telefonu düşürdüm ekran da düz çizgiler oluştu sonra ekran gitti titreşim veya arayınca çalıyor ama ekran gelmiyor iç panel mi bozuldu bunu yaptırmanın maliyeti nedir ortalama ( ankara için önerebileceğiniz yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellup

Herkese iyi akşamlar, 2 gün önce Teknosadan iphone 11 aldım.Gece fotoğraf çekerken ekranda yıldıza benzer noktalar oluşuyor.Ancak direk olarak ampüle veya güneşe tutulduğundaki gibi değil, yanyana hare gibi.Acaba cihazda bir sıkıntı mı var? Gece modu kapalı iken de oluyor.

Bir de koyu mod açıkken, kilit ekranı gelirken önce ekran normal geliyor sonra yarım saniye sürmeden kararıyor arka plan vs. Bu normal mi?

Servisle bağlantıya geçiniz bir anormallik görüyorsanız

• iphone 6s ön camım çatlaktı bi kaç senedir bu şekilde kullanıyorum ama bu corona yüzünden cihazı dezenfektana boğduğum için ekran biraz sararmaya başladı. Ön camı değiştirmek için nreyi tavsiye edersiniz? Ücreti ne kadardır?
  • Aynen devam ustam iphone’

• Teşekkürler kenbu usta

• arkadaşlar merhabalar yurtdışında alınma bi iphone var fakat korona nedeniyle ülkeye giriş çıkış yapamıyor bi akraba. Biz buna nasıl imei attırıcaz tam olarak ?
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    İmei atılmaz iphone’neye tek yol yasal kayıt oda şuanda sıkıntılı

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

İmei atılmaz iphone’neye tek yol yasal kayıt oda şuanda sıkıntılı
    yasal kayıt yaptıramıyoruz işte pasaportu olan kişi amerikada ee buraya girişde yapamıyor coronadan dolayı napmamız lazım
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Btk arayın bilgi alın

• Bende şu sorun var . Samsung dan whatsapp a Instagram linki atıyor arkadaşım.. bende linke tıklayınca instagram ile açmıyor. Direk iPhone web tarayıcı ile açıyor ve Instagram a giremiyorum . Bunun çözümü var mı ? iPhone 6s telefonum son sürüm .

• Başka cihazlarda denedinnizmi

• Yazılım de deneyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Şarapçı Orhan

Teşekkürler kenbu usta
    Ben teşekkür ederim

• iyi geceler herkese

iphone 8 cihazımı geçen gün bahçede düşürdüm ekran çatladı ancak alttaki ekran sağlam üstteki çatladı. Bugün sordum 2 si birden değişmeliymiş diyorlar doğru mu ?

Bir de iphone 7 cihaz var bunu ben ilk aldığımda sesi gayet iyiydi şimdi çalınca duyulmuyor bile işe bir dalsam 1 saat sonra bakıyorum 2-3 çağrı var sıkıntı olacak bana. Başka hiçbir sorunu yok sadece sesi az neden olabilir acaba?

bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.