Şimdi Ara

İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
27
Favori
54.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bolsu1

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Iphone 6 kullaniyorum sarj gostergesi bi bakiyosun %30 da takili kaldi birden %3 e dusuyor ayni anda sonrasinda kapaniyor sarja takiyorum % 20 den basliyor sorun sizce sarj entegresimi yoksa pilmi

Kaliprasyon temiz kurulum hepsini yaptim sikinti ayni

Pil degisimi tavsiye edecek arkadaslar hangi pil tavsiyesinde de bulunursa sevinirim

Ikinci sorun ekran parlakligi birden dusuyor telefonu kullanirken fakat sonasinda atiyorum bes on dakika sonra duzeliyor ekran isigi otomatik olarak.fakat bu parlaklik dusme esnasinda ekran patlakligi son ayar yine.ayrica otomatik parlakli kapali vaziyette

Sorun ne olabilir

sönsörleri kontrol etmak gerekir pil aynı sekilde

Kenbu ustama tesekkur ederim konu hakkinda ayrintili bilgiyi tarafima aktardigi icin

Sayende bizde faydalandik tşkler sanada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 7 kullanıcısıyım cihazla video çekerken malesef odaklama sorunu yaşıyorum odaklamıyor fakat fotoğrafta bu sorun yok sizce kronik mi bu nedir?
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Odaklama yapmaması sorundur çok ufak yazıların üzerine tutup yazıları netlestiriyorsa sorun yoktur 7 telefonum yok ama incelicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ser5151

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Iphone 6 kullaniyorum sarj gostergesi bi bakiyosun %30 da takili kaldi birden %3 e dusuyor ayni anda sonrasinda kapaniyor sarja takiyorum % 20 den basliyor sorun sizce sarj entegresimi yoksa pilmi

Kaliprasyon temiz kurulum hepsini yaptim sikinti ayni

Pil degisimi tavsiye edecek arkadaslar hangi pil tavsiyesinde de bulunursa sevinirim

Ikinci sorun ekran parlakligi birden dusuyor telefonu kullanirken fakat sonasinda atiyorum bes on dakika sonra duzeliyor ekran isigi otomatik olarak.fakat bu parlaklik dusme esnasinda ekran patlakligi son ayar yine.ayrica otomatik parlakli kapali vaziyette

Sorun ne olabilir

sönsörleri kontrol etmak gerekir pil aynı sekilde

Kenbu ustama tesekkur ederim konu hakkinda ayrintili bilgiyi tarafima aktardigi icin

Sayende bizde faydalandik tşkler sanada

forum maksadı yardımlaşmak

• quote:

Orijinalden alıntı: ser5151

Odaklama yapmaması sorundur çok ufak yazıların üzerine tutup yazıları netlestiriyorsa sorun yoktur 7 telefonum yok ama incelicem

Videoların bi 5-6 saniye başında odaklama yapıyor fakat ondan sonra odaklaması bozuluyor ve odaklanıyor ben kronik diye duydum iPhone 7 lerde bu sorunun

• ardelis A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu 5s de yaşadım. Arkadaşla kartopu oynarken telefonun olduğu cebe geldi. Akşam olmadan düzeldi. Her iphone kullananın başıan geliyor nu 1 kezde olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPHONE SORUNLARINIZA BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAYALIM

Neden bu uygulamalar bu kadar fazla yer işgal ediyor? Bir çözümü var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bekliyoruz arkadaşlarımızdan foruma katki saglamalarini

• Arkada çalışan uygulamaları kapatiyorum face book bunu goodlden kullanıyorum uygulamaların çoğu Fuzuli yer kaplıyor gazete butür şeyleri sistemimë yüklemiyorum

• Birinci sorum iPhone 6s var bende bilgisayardan müzik atma şansımız var mı? Fotoğrafları yedeklerini alırken telefonda klasör olarak bir miktar yedeği alınanların kopyasını bırakmış ve ben o fotoğrafları telefondan silemşyorum sebebi nedir

• Bilgisayardaki müzikleri ıtunes ten atabilirsiniz silinenleri silinenler diye bölümden silin

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtonbul

Birinci sorum iPhone 6s var bende bilgisayardan müzik atma şansımız var mı? Fotoğrafları yedeklerini alırken telefonda klasör olarak bir miktar yedeği alınanların kopyasını bırakmış ve ben o fotoğrafları telefondan silemşyorum sebebi nedir

https://forum.donanimhaber.com/iphone-a-muzik-atma--21365867
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Eyw. Hocam baştacısın

çok tşk ederim sizde baştacısınız
  • oski_58 kullanıcısına yanıt

• Hayırlı akşamlar,

Başıma ilk defa gelen bir durum karşısında desteğinize ihtiyaç duyuyorum. iPhone 6 telefon kullanım esnasında herhangi bir sorunu yok. Pili bitene kadar kullan şarja tak saatlerce kullan sıkıntı yok. Masaya bıraktın 10dk 15 dk bu zamanın bir kararlılığı yok ele alıp açıcaksın açılmıyor. Power+home tuşuna basılı tutup resetleyip açılıyor sadece. Açıldıktan sonra elden bırakana kadar sorun yok. Cevaplar için şimdiden tşk ederim.

• telefontamiryeri T kullanıcısına yanıt
    Cihazda işlem varmı konu sahibi değilim ana yardım etmek istedim bende bazen fikir alıyorum yanlış anlamazman yardimlasmak isterim alintihttp://www.kadikoyiphone.net icin tsk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 8 Haziran 2017; 8:13:12 >
  • istanbulsrv İ kullanıcısına yanıt
    Telefona herhangi bir müdahele yapılmamış. Konu hakkında fikrim de yok. Başına gelen çözümü bilen vardır diye sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefontamiryeri -- 3 Mart 2017; 22:10:26 >
  • Cihazı powersapleye bagladiginda boşta kaç çekiyor tetiklyince kaç cekiyor alintidirhttp://www.kadikoyiphone.net tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 8 Haziran 2017; 23:57:45 >
  • istanbulsrv İ kullanıcısına yanıt
    Çektiği akım değeri mi yoksa voltaj değerini mi soruyorsun? İşin gerçeği ikisinede bakmadım ama yarın ilk iş bakmak olur? Normalde değerlerin kaç olması gerekiyor? Boşta ve tetikledikten sonra?

• Çektiğini akım değerini 3.9 arti eksi ve bağlayın anakartin ayağına boşta AKM çekiyorumu bunu kontrol edin birde tetiklediginizde yani açma tuşuna bastığınızda cihaz kaç çekerek başlıyor siz kontrol edip yazarsıniz önemli olan sizin ugrastiginiz cihazb bilgi sahibihttp://www.kadikoyiphone.net tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsrv -- 8 Haziran 2017; 8:13:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.