Şimdi Ara

iPhone Telefon Kaplama YANIYORRR !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
14.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Akid

Bu mesaj silindi.
    Masal anlatmayin hocam adi ustunde folyo folyo digeri ise kap tek tek baskisi yapiliyor.
    Sipariş geliyor ahmet bilmem ne urununu istemiş hemen baskiya gecip urunu hazirlayalim seklinde ilerlemiyor bu işler bir anda 100lerce 1000lerce basiliyor ve sipariş geldiginde direk folyo kolayca raftan alinip gonderiliyor.
    Zarar ediyor diye asla diyemezsin Az kar ediyor.
    Bu diyecegimi özellikle sona ekledim. Reklamciydim derken Reklamcinin yaninda calismiyorum Dijital Baski Merkezi zaten bizim. O yüzden bu işleri bana veya baskasina yedirmeye çalışma.
    ekleme: Siz zarardir diyorsunuz zaten sorun orada. Piyasada bulunmamasi normal çünkü reklamcilar bu işi yapar piyasada saticilar aksesuarcilar reklamcilarla anlasip kar koyup satarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 15 Eylül 2019; 15:34:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    GERIYE 1,85 KAR KALIR işte simdi geldin benim lafıma ben sana ne dedim? Bu iş asla zararina yapilmaz AZ KAR olarak yapilip sürümden kazanılır o yüzden Zararina satis Yaniyorr Kapatiyoruzz Son stoklarr gibi seyler yakismiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 15 Eylül 2019; 15:50:26 >
  • XR niye yok ki
  • Akid kullanıcısına yanıt
    Fiyat hatasıydı gibi isleri gecin hocam o bu isler sürümden kazanilan iş tarzidir ve siz 20tl ken zaten tek tuk satamazken 10tl den satip az kar olur fakat kesinlikle zarar veya isim duyurma icin bu fiyat gibi seyler demeyin bosuna, tekrar diyorum bu kilif degil. alicisi nadirdir ve 20tl den cok zor bulursunuz alicisini 10tl zaten verilirse verilir bu urune. Insanlara iyi kötü yakistirmasi yapacaginiza isinizi durustce yapin ve müşteri her zaman haklidir sözünü benimseyin. Baskasina kötü insansiniz demeden önce kendinin ne uyanik olduğunu gör. Allah ailenizin ve calisaniniz varsa onlara sabır versin

Ekleme : reklamin iyisi kötüsü olmaz seklinde ilerleyip bos polemik yaratıp konunun yani reklaminizin ustte kalmasini saglamak amaciniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 15 Eylül 2019; 16:7:59 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Hocam boş yapmayin. 20tl cikartsan zaten alan olmaz merak etme Firsattir, Jesttir ve Kıyagım olsun gibi sanayii agizini uyanik esnaf işlerini gecin hocam cocuklugu sanayide her telden insan tanidim bana insanlari veya ticareti anlatmaya calismayin...
    Hee demeyeyim demeyeyim dedim illaki dedirteceksin yukarida reklamciydiniz niye kapattiniz tarzi birsey dedin, univ. olarakta Grafikerlik okudum sadece internetten wallpaper bulup telf. uzerine baski yapmiyordum tamamen kişiye ozel isler yaptigim icin bir suru uzaktan musterim vardi gelelim kapatma nedenime Emniyette calismak ileriye dönük olarak daha guvenceli geldi is yeri ise kira da bu da son mesajım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 15 Eylül 2019; 16:34:42 >
  • Gerçekten nasıl 19.90 dan aşağı yok ki ya. İyice saçma sapan bir hal alır olduk. Valla isteyen varsa bizim Urfa'da kaplar 5 6 lira gideyim çok talep varsa fotoğraflarini atayım herkese gidip alayım 2 tanesi 30 lira nedir yaaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akid kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatı bozmak nedir hocam. fiyat uygun, yok 5 tl kar etse ne 9 tl kar etse ne ben tüketici olarak tatmin oluyorsam gerisi beni ilgilendirmez herşeyin maliyet hesabına gireceksek önce elimizde tuttuğumuz telefonun maliyetine bakalım sonrada satış fiyatına ha 10 bine ayfon aldım mı aldım maliyetinin 1000 tl yi geçmediğini biliyormuyum biliyorum e sorun yok benim işimi görüyo burda uslüp sorun olmuş gibi zararına satış diye bir kavram olamaz tabikide hayırlı satışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok sacma muhabbetlerle dolmus konu, yeni giren hic bir sey anlamiyor

Cok uzattiniz

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Ben sildim mesajlarımı haklısınız ama bazı insanlar o kadar kötü ki 3 adet ürün alıp tek tek kötü yorum yapmışlar yazıklar olsun ne diyeyim.
  • ben aldım kateli telefona tam uyum sağladı tekrar indirim olduğunda 3 adet daha alamayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.