Bildirim
iphone touch
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iPod Tocuh olucak heralde. Herneyse anlaşılıyo zaten. Bence fena kampanya değil 24 ay kullanacağına güveniyosan al. Ben olsam alırım yani. Tercih sana kalmış. Zaten 3g şu andaki son jenerasyon. Eylülde 4g çıkıcak haberin olsun ama. Ona göre tercihini yap. -
konu yanlış yerde. ayrıca nette araştırırsan daha ucuza 0 i-touch bulabilirsin...quote:
Orijinalden alıntı: cartographer
iPod Tocuh olucak heralde. Herneyse anlaşılıyo zaten. Bence fena kampanya değil 24 ay kullanacağına güveniyosan al. Ben olsam alırım yani. Tercih sana kalmış. Zaten 3g şu andaki son jenerasyon. Eylülde 4g çıkıcak haberin olsun ama. Ona göre tercihini yap. -
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
konu yanlış yerde. ayrıca nette araştırırsan daha ucuza 0 i-touch bulabilirsin...
Evet sahibinden.com da baya var aynı modelden. Hem de kutusu açılmamış falan -
ya ztn kafamda nokia x6 vardı bu kampanyayı duyunca bilgisi olanlara danısayım dedim. bu yorulardan sonra x6 alacam herhalde:Dquote:
Orijinalden alıntı: cartographerquote:
konu yanlış yerde. ayrıca nette araştırırsan daha ucuza 0 i-touch bulabilirsin...
Evet sahibinden.com da baya var aynı modelden. Hem de kutusu açılmamış falan
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fawkes01
ya ztn kafamda nokia x6 vardı bu kampanyayı duyunca bilgisi olanlara danısayım dedim. bu yorulardan sonra x6 alacam herhalde:D
Nokia alma derim. Bence temiz 2. El veya alabiliyosan 0 iTouch al 8 gb falan veya 32 gb bi de pek özelliği olmayan bi telefon al. Ben şu an E72 kullanıyorum aksesuardı uygulamaydı Nokia için yok resmen bunu da göz önünde bulundur. ;) -
iphone ile ipod touch farklı şeyler arkadaşlar farkındasınız değilmi???quote:
ya ztn kafamda nokia x6 vardı bu kampanyayı duyunca bilgisi olanlara danısayım dedim. bu yorulardan sonra x6 alacam herhalde:D
Nokia alma derim. Bence temiz 2. El veya alabiliyosan 0 iTouch al 8 gb falan veya 32 gb bi de pek özelliği olmayan bi telefon al. Ben şu an E72 kullanıyorum aksesuardı uygulamaydı Nokia için yok resmen bunu da göz önünde bulundur. ;)
Alıntıları Göster
mesajlarınızı yanlış anlamışta olabilirim. başlık zaten yanlış...
-
walla bütçem 750 ye kadar sence bu fiyata en uygun telefon hangisi ? sıfır alıcam.quote:
Nokia alma derim. Bence temiz 2. El veya alabiliyosan 0 iTouch al 8 gb falan veya 32 gb bi de pek özelliği olmayan bi telefon al. Ben şu an E72 kullanıyorum aksesuardı uygulamaydı Nokia için yok resmen bunu da göz önünde bulundur. ;)
Alıntıları Göster
-
quote:
walla bütçem 750 ye kadar sence bu fiyata en uygun telefon hangisi ? sıfır alıcam.
önce şuradan başlayalım. ipod bir telefon değildir. ttnet kampanyası ipod içindir iphone değil.
iphone touch diye bir model yoktur.
yerinde olsam biraz beklerdim telefon almak için... -
neyse ha iphone ha ipod:dquote:
Orijinalden alıntı: @rd@quote:
walla bütçem 750 ye kadar sence bu fiyata en uygun telefon hangisi ? sıfır alıcam.
önce şuradan başlayalım. ipod bir telefon değildir. ttnet kampanyası ipod içindir iphone değil.
yerinde olsam biraz beklerdim telefon almak için...
Alıntıları Göster
nisandan beri bekliyorum ztn dermanım kalmadı artık korkuyom en sonunda almak için alıcam dandik bi telefon walla:s
-
türk telekom size 24 ay kontratlı ipod touch vericek wifili ortamlarda içindeki Wirofon uygulamasını çalıştırıp uygun fiyatlı görüşme yapıcaksınız...yani telefon sayamayız zaten sadece wifi olan ortamlarda çalışıyor..quote:
yerinde olsam biraz beklerdim telefon almak için...
Alıntıları Göster
-
hmmm yani bu fikirde çöpe gitti geriye tek x6 kaldıquote:
Orijinalden alıntı: blacksilicon
türk telekom size 24 ay kontratlı ipod touch vericek wifili ortamlarda içindeki Wirofon uygulamasını çalıştırıp uygun fiyatlı görüşme yapıcaksınız...yani telefon sayamayız zaten sadece wifi olan ortamlarda çalışıyor..
Alıntıları Göster -
bende n82 mi n8 ile değiştirmek için beklemedeyim. n8 piyasayı etkileyebilir...quote:
neyse ha iphone ha ipod:d
nisandan beri bekliyorum ztn dermanım kalmadı artık korkuyom en sonunda almak için alıcam dandik bi telefon walla:s
Alıntıları Göster -
ewt ama bmn bütçemin iki katı nerdese :squote:
bende n82 mi n8 ile değiştirmek için beklemedeyim. n8 piyasayı etkileyebilir...
Alıntıları Göster -
quote:
ewt ama bmn bütçemin iki katı nerdese :s
diğer telefonların fiyatı düşebilir diye düşünüyorum... -
inşallah bi ay daha bekliyelim bakalım bi düşü olmazsa artık önüme ilk geleni alıcam:Dquote:
ewt ama bmn bütçemin iki katı nerdese :s
diğer telefonların fiyatı düşebilir diye düşünüyorum...
Alıntıları Göster -
bide hepsiburada gibi siteleri kontrol edin arada. indirimler olabiliyor...quote:
inşallah bi ay daha bekliyelim bakalım bi düşü olmazsa artık önüme ilk geleni alıcam:D
Alıntıları Göster -
Ya beni takan yok mu burda bak bi iPod Tocuh al ondan sonra da şöyle sadece SMS atıp konuşma yapabileceğin bi telefon al şöyle 80 100 liralıklardan. Yani bi lTocuh bi de giriş seviyesi bi telefon müthiş olur. Öyle yapmadğım için pişmanım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ateş_kafa
Ya beni takan yok mu burda bak bi iPod Tocuh al ondan sonra da şöyle sadece SMS atıp konuşma yapabileceğin bi telefon al şöyle 80 100 liralıklardan. Yani bi lTocuh bi de giriş seviyesi bi telefon müthiş olur. Öyle yapmadğım için pişmanım.
hoca adam telefon arıyor. seni takmamakla alakası yok... -
Peki :Dquote:
Orijinalden alıntı: ateş_kafa
Ya beni takan yok mu burda bak bi iPod Tocuh al ondan sonra da şöyle sadece SMS atıp konuşma yapabileceğin bi telefon al şöyle 80 100 liralıklardan. Yani bi lTocuh bi de giriş seviyesi bi telefon müthiş olur. Öyle yapmadğım için pişmanım.
hoca adam telefon arıyor. seni takmamakla alakası yok...
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pttavm telefon alınır mı
- asker telefonu internetli
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- kapalı kutu telefon satmak
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- telefon önerileri 2024
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X