Şimdi Ara

iphone touch

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar türk telekomun kampanyası varmış iphone touch 3g 8gb 20 tl 24 ay ne dersiniz almalımıyım??

• iPod Tocuh olucak heralde. Herneyse anlaşılıyo zaten. Bence fena kampanya değil 24 ay kullanacağına güveniyosan al. Ben olsam alırım yani. Tercih sana kalmış. Zaten 3g şu andaki son jenerasyon. Eylülde 4g çıkıcak haberin olsun ama. Ona göre tercihini yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartographer

iPod Tocuh olucak heralde. Herneyse anlaşılıyo zaten. Bence fena kampanya değil 24 ay kullanacağına güveniyosan al. Ben olsam alırım yani. Tercih sana kalmış. Zaten 3g şu andaki son jenerasyon. Eylülde 4g çıkıcak haberin olsun ama. Ona göre tercihini yap.
    konu yanlış yerde. ayrıca nette araştırırsan daha ucuza 0 i-touch bulabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@
    konu yanlış yerde. ayrıca nette araştırırsan daha ucuza 0 i-touch bulabilirsin...

Evet sahibinden.com da baya var aynı modelden. Hem de kutusu açılmamış falan
  • quote:

quote:

Evet sahibinden.com da baya var aynı modelden. Hem de kutusu açılmamış falan

Alıntıları Göster
    ya ztn kafamda nokia x6 vardı bu kampanyayı duyunca bilgisi olanlara danısayım dedim. bu yorulardan sonra x6 alacam herhalde:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes01
    ya ztn kafamda nokia x6 vardı bu kampanyayı duyunca bilgisi olanlara danısayım dedim. bu yorulardan sonra x6 alacam herhalde:D

Nokia alma derim. Bence temiz 2. El veya alabiliyosan 0 iTouch al 8 gb falan veya 32 gb bi de pek özelliği olmayan bi telefon al. Ben şu an E72 kullanıyorum aksesuardı uygulamaydı Nokia için yok resmen bunu da göz önünde bulundur. ;)
  • quote:

quote:

Nokia alma derim. Bence temiz 2. El veya alabiliyosan 0 iTouch al 8 gb falan veya 32 gb bi de pek özelliği olmayan bi telefon al. Ben şu an E72 kullanıyorum aksesuardı uygulamaydı Nokia için yok resmen bunu da göz önünde bulundur. ;)

Alıntıları Göster
    iphone ile ipod touch farklı şeyler arkadaşlar farkındasınız değilmi???
    mesajlarınızı yanlış anlamışta olabilirim. başlık zaten yanlış...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    walla bütçem 750 ye kadar sence bu fiyata en uygun telefon hangisi ? sıfır alıcam.

• quote:

walla bütçem 750 ye kadar sence bu fiyata en uygun telefon hangisi ? sıfır alıcam.

önce şuradan başlayalım. ipod bir telefon değildir. ttnet kampanyası ipod içindir iphone değil.
    iphone touch diye bir model yoktur.

yerinde olsam biraz beklerdim telefon almak için...
  • quote:

quote:

önce şuradan başlayalım. ipod bir telefon değildir. ttnet kampanyası ipod içindir iphone değil.

Alıntıları Göster
    neyse ha iphone ha ipod:d

nisandan beri bekliyorum ztn dermanım kalmadı artık korkuyom en sonunda almak için alıcam dandik bi telefon walla:s

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    türk telekom size 24 ay kontratlı ipod touch vericek wifili ortamlarda içindeki Wirofon uygulamasını çalıştırıp uygun fiyatlı görüşme yapıcaksınız...yani telefon sayamayız zaten sadece wifi olan ortamlarda çalışıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksilicon

türk telekom size 24 ay kontratlı ipod touch vericek wifili ortamlarda içindeki Wirofon uygulamasını çalıştırıp uygun fiyatlı görüşme yapıcaksınız...yani telefon sayamayız zaten sadece wifi olan ortamlarda çalışıyor..

Alıntıları Göster
    hmmm yani bu fikirde çöpe gitti geriye tek x6 kaldı
  • quote:

neyse ha iphone ha ipod:d

nisandan beri bekliyorum ztn dermanım kalmadı artık korkuyom en sonunda almak için alıcam dandik bi telefon walla:s

Alıntıları Göster
    bende n82 mi n8 ile değiştirmek için beklemedeyim. n8 piyasayı etkileyebilir...
  • quote:

bende n82 mi n8 ile değiştirmek için beklemedeyim. n8 piyasayı etkileyebilir...

Alıntıları Göster
    ewt ama bmn bütçemin iki katı nerdese :s
  • quote:

diğer telefonların fiyatı düşebilir diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

diğer telefonların fiyatı düşebilir diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    inşallah bi ay daha bekliyelim bakalım bi düşü olmazsa artık önüme ilk geleni alıcam:D
  • quote:

inşallah bi ay daha bekliyelim bakalım bi düşü olmazsa artık önüme ilk geleni alıcam:D

Alıntıları Göster
    bide hepsiburada gibi siteleri kontrol edin arada. indirimler olabiliyor...
  • Ya beni takan yok mu burda bak bi iPod Tocuh al ondan sonra da şöyle sadece SMS atıp konuşma yapabileceğin bi telefon al şöyle 80 100 liralıklardan. Yani bi lTocuh bi de giriş seviyesi bi telefon müthiş olur. Öyle yapmadğım için pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Ya beni takan yok mu burda bak bi iPod Tocuh al ondan sonra da şöyle sadece SMS atıp konuşma yapabileceğin bi telefon al şöyle 80 100 liralıklardan. Yani bi lTocuh bi de giriş seviyesi bi telefon müthiş olur. Öyle yapmadğım için pişmanım.

hoca adam telefon arıyor. seni takmamakla alakası yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Ya beni takan yok mu burda bak bi iPod Tocuh al ondan sonra da şöyle sadece SMS atıp konuşma yapabileceğin bi telefon al şöyle 80 100 liralıklardan. Yani bi lTocuh bi de giriş seviyesi bi telefon müthiş olur. Öyle yapmadğım için pişmanım.

hoca adam telefon arıyor. seni takmamakla alakası yok...

Alıntıları Göster
    Peki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.