Şimdi Ara

iphone toz problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ailenizde tanıdık bir avukat var ise bence bir sorun Tüketici Mahkemesine gidip, gidilemeyeceğini çok saçma bir olay olmuş.
  • teşekkürler, hepsiburadayı tekrar arayıp hakem heyetine başvurucam vs. demiştim. telefondaki arkadaşta tekrar mesajını iletiyorum yarın cevap gelir demişti. yarın verecekleri cevaba göre hareket edeceğim.
  • benim 3 gs tede tozlanma var ekranda arkadaşlar. 11 ay daha garantisi var cihazın. yollamalımıyım garanti bitmeden ? kışın belli olmuyor ama yazın güneşte çok belli oluyor ve gittikçe çoğalıyor bu tozlar bir yerden giriyor sanırım

not: birde diğer arkadaşların 3gs i ile kıyasladığımda benim ekranın mat olduğunu fark ettim. ( sarı ekran dedikleri problem sanırım ) normalde ben farketmemiştim ama diğer iphone ları görünce benimki baya bir mat. değişim olur mu sizce ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 16 Nisan 2012; 22:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheath

teşekkürler, hepsiburadayı tekrar arayıp hakem heyetine başvurucam vs. demiştim. telefondaki arkadaşta tekrar mesajını iletiyorum yarın cevap gelir demişti. yarın verecekleri cevaba göre hareket edeceğim.

Bizide bilgilendirirseniz seviniriz fikir birliği yapalım. Kolay gelsin...
  • tekrar mesaj geldi. iade işlemini iptal edemiyorlarmış. 2 gün önce notebook da aldım. kredi kartında limit çok az kaldı. ve tüketici mahkemesinin 2-3 ay sürdüğünü okudum. axess in limitide vatanda indirim gününe saklıyorum. tek çarem para iadesi kabul etmek çünki 2 ay limitim dolu bekleyemem. bi daha hepsiburada dan alışveriş yapmam ama artık.

en azından zamanında aileden birisinin turkcell hattını ben almışım ona. gold paket kullanıyormuş. hesaplı oluyor gold pakete kampanyası turkcellin. şimdi gidicem 24 ay taahhüt ile alıcam. 24 ay taahhüt altına girmek istemiyordum ama en azından genpa garantili olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

benim 3 gs tede tozlanma var ekranda arkadaşlar. 11 ay daha garantisi var cihazın. yollamalımıyım garanti bitmeden ? kışın belli olmuyor ama yazın güneşte çok belli oluyor ve gittikçe çoğalıyor bu tozlar bir yerden giriyor sanırım

not: birde diğer arkadaşların 3gs i ile kıyasladığımda benim ekranın mat olduğunu fark ettim. ( sarı ekran dedikleri problem sanırım ) normalde ben farketmemiştim ama diğer iphone ları görünce benimki baya bir mat. değişim olur mu sizce ? teşekkürler.

Merhaba, bende 3Gs kullanıcısıyım ve şu anda farkettimki benim ekrandada epey bir toz var. Cihaz garantili ve daha 8 aylık, yani uluslararası garantisi devam ediyor. Garantiye yollasam değişim olurmu?
  • Hepsiburada senin iade ettiğin cihazı yarın öbür gün birine gönderir sıfır diye.

Ipod touch tecrübem oldu ordan biliyorum. Adamlar resmen 2. el olarak gönderdiler, değişim yapana kadar 2 ay geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktard

quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

benim 3 gs tede tozlanma var ekranda arkadaşlar. 11 ay daha garantisi var cihazın. yollamalımıyım garanti bitmeden ? kışın belli olmuyor ama yazın güneşte çok belli oluyor ve gittikçe çoğalıyor bu tozlar bir yerden giriyor sanırım

Merhaba, bende 3Gs kullanıcısıyım ve şu anda farkettimki benim ekrandada epey bir toz var. Cihaz garantili ve daha 8 aylık, yani uluslararası garantisi devam ediyor. Garantiye yollasam değişim olurmu?

Olmaz

• Aynı sorun bende de var. Bayağı toz var hem de. Öyle bir tane filan değil. Ama beni pek rahatsız etmiyor.
  • Arkadaşlar telefonu Vodafone Red Team aracılığı ile gönderiyorum teleservice'e, arayıp görüştüm sökülüp temizlenmesi gibi birşey söz konusu değilmiş, tozlar habire artıyor. çok varsa değişim olur dedi yetkili. Sadece 3gs lerde süreç uzun olabiliyormuş, vodafone cihazımı alırken geçici cihaz veriyormuş bende sorun etmedim süreyi. Sonucu bu topicte yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Aynı sebepten dolayı cihazımı Genpaya yollamıştım ve aynı şekilde 1 haftalıktı.
    2 gün içerisinde yenisiyle değişim kararı verilmişti.
    Kullanırken toz çok can sıkıyor ekranda her daim görünüyorlardı, bi zamandan sonra direk oraya bakmaya başlıyor insan.
    Hiç bekleme gönder gitsin.

dostum konuyla alakalı değil ama avatarın yüzünden gözüm 1 derece daha arttı sanırım allahtan ad block var blokladım resmi cok hosuna gitmiyorsa kaldır ınsanların gozu bozulmasın yahu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.