Şimdi Ara

iphone toz problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cuma günü iphone 4s aldım. malesef ekranın altına 1 tane küçük toz parçası var temizlenemeyen. ürünü değişime yollasam mı diye düşünmeden edemiyorum. aslında büyük bir problem değil ama orada olduğunu bilmek sorun.

korkum içine başka toz girip giremeyeceği. acaba toz için değişim yaparlar mı?

• abartmayın hocam daha neler? ne değişimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

Bu mesaj silindi.
    apple ın forumlarına bakmıştım, orada herkez değişim almış (refurbished ürün de olabiliyormuş değişimden gelen) ama tabi bizim buralarda bu değişim konusunda şüphelerim vardı o yüzden sorma gereği duydum.

okuduğum kadarı ile iphone 4 ve 4s de lcd ekran yapıştırıldığı için içinin açılıp temizlenmesi gibi bir durum söz konusu değilmiş iphone 3 lerdeki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheath -- 1 Nisan 2012; 19:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheath

apple ın forumlarına bakmıştım, orada herkez değişim almış (refurbished ürün de olabiliyormuş değişimden gelen) ama tabi bizim buralarda bu değişim konusunda şüphelerim vardı o yüzden sorma gereği duydum.

okuduğum kadarı ile iphone 4 ve 4s de lcd ekran yapıştırıldığı için içinin açılıp temizlenmesi gibi bir durum söz konusu değilmiş iphone 3 lerdeki gibi.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_43405736/tm.htm

arkadaşların alaycı yorumlarından sonra kafam rahat etmedi, acaba bir tek ben mi rahatsız oldum diye :) yatmadan önce bir araştırayım dedim ve yukardaki linki okudum.
    değişim yapanlar olmuş ama Genpa garantili cihazları.

birde benim hepsiburada dan aldığım 4s için EVO garantisi hakkında araştırma yaptığımda pek iyi şeyler okumadım açıkçası. yarın telefon açıp sorucam bakalım toz hakkındaki düşünceleri nelermiş

• Öyle toz ile kullanıp bekleyeceğime bugün hemen servise verirdim ben. Ne olursa olsun düzeltsinler yada değişim yapsınlar. Bence götür ver güzel insan, boşuna burda sorarak vakit geçirmemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Öyle toz ile kullanıp bekleyeceğime bugün hemen servise verirdim ben. Ne olursa olsun düzeltsinler yada değişim yapsınlar. Bence götür ver güzel insan, boşuna burda sorarak vakit geçirmemelisin.

haklısınız bende sözlerinizden cesaret alıp yurt içi kargo ile biraz önce EVO ya yolladım ürünü :) tek korkum 2 kere daha yollamak zorunda bırakmazlar umarım.

hakem heyetine başvurmak için 3. kez servisten dönmesini beklemem gerekiyor mu?
  • quote:

quote:

Öyle toz ile kullanıp bekleyeceğime bugün hemen servise verirdim ben. Ne olursa olsun düzeltsinler yada değişim yapsınlar. Bence götür ver güzel insan, boşuna burda sorarak vakit geçirmemelisin.

haklısınız bende sözlerinizden cesaret alıp yurt içi kargo ile biraz önce EVO ya yolladım ürünü :) tek korkum 2 kere daha yollamak zorunda bırakmazlar umarım.

Alıntıları Göster
    iPhone normal kullanımda toz girecek bir cihaz değil, saçma gelebilir ama fabrika hatası gibi birşey bu, meselenin arkasında ciddi durduğunuzda değiştirmeleri gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

iPhone normal kullanımda toz girecek bir cihaz değil, saçma gelebilir ama fabrika hatası gibi birşey bu, meselenin arkasında ciddi durduğunuzda değiştirmeleri gerek.

haklısınız, bende araştırdığımda iphone 4 vs 4s lerde iphone 3lerdeki gibi sonradan toz kaçması durumu yokmuş. fabrikada ekran yapıştırılırken "şansızlık" diyelim toz kaçmış.

ayıplı üründe eğer değişimi kabul etmezler ise hakkımı arayacağım sonuna kadar. keşke apple store olsa, yabancı forumlarda okuduğum tek şey, apple store dan randevu aldım , gidip içeri girdim, ürünü gösterdim, 15dk sonra yeni ürünü aldım vs..
  • quote:

quote:

Onu tam bilemiyorum ben ama garantisi olan bir cihazda olan toz problemi her ne olursa olsun sizi haklı çıkarır 5 defada olsa gönder eninde sonunda sana temiz düzgün bir şekilde ya verirler, ya verirler...

Hakkınızı sonuna kadar arayın sokaktan toplamadığınıza göre parayı o kadar ücret ödeyip aldığınız cihazı size düzgün olarak vermeleri gerekir başka yolu yok.

Hayırlısı olur inşallah bir an önce tertemiz düzgün bir şekilde sorunsuz olarak teslim alabilirsin cihazını.

• quote:

quote:

quote:

Onu tam bilemiyorum ben ama garantisi olan bir cihazda olan toz problemi her ne olursa olsun sizi haklı çıkarır 5 defada olsa gönder eninde sonunda sana temiz düzgün bir şekilde ya verirler, ya verirler...

Hakkınızı sonuna kadar arayın sokaktan toplamadığınıza göre parayı o kadar ücret ödeyip aldığınız cihazı size düzgün olarak vermeleri gerekir başka yolu yok.

Hayırlısı olur inşallah bir an önce tertemiz düzgün bir şekilde sorunsuz olarak teslim alabilirsin cihazını.

Alıntıları Göster
    Aynı sebepten dolayı cihazımı Genpaya yollamıştım ve aynı şekilde 1 haftalıktı.
    2 gün içerisinde yenisiyle değişim kararı verilmişti.
    Kullanırken toz çok can sıkıyor ekranda her daim görünüyorlardı, bi zamandan sonra direk oraya bakmaya başlıyor insan.
    Hiç bekleme gönder gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Aynı sebepten dolayı cihazımı Genpaya yollamıştım ve aynı şekilde 1 haftalıktı.
    2 gün içerisinde yenisiyle değişim kararı verilmişti.
    Kullanırken toz çok can sıkıyor ekranda her daim görünüyorlardı, bi zamandan sonra direk oraya bakmaya başlıyor insan.
    Hiç bekleme gönder gitsin.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim temennileriniz için. haklısınız, en belirgin olarak ekranı kitlediğimde siyah ekranda ortaya çıkıyor bir anda sinir bozuyor tam unutmuşken.

bugün verdim kargo ya, servisten haber aldığım zaman paylaşıcam.

• quote:

teşekkür ederim temennileriniz için. haklısınız, en belirgin olarak ekranı kitlediğimde siyah ekranda ortaya çıkıyor bir anda sinir bozuyor tam unutmuşken.

bugün verdim kargo ya, servisten haber aldığım zaman paylaşıcam.

Alıntıları Göster
    az önce 3gs için toz temizleme istemiyle genpayı aradım. cihaz hem genpa garnatili hemde genpa dan alınma. temizleme yapıyoruz dedi ücretsiz olarak ancak eğer telefonun yanlarındaki lastiklerde aralık varsa garanti kapsamına girmiyor dedi. anlaşmalı kargo ile gönderebilirsiniz dedi.teknik servis. ayrıca bir hafta 10 gün sürebilirmiş işin aciliyetine bağlıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

az önce 3gs için toz temizleme istemiyle genpayı aradım. cihaz hem genpa garnatili hemde genpa dan alınma. temizleme yapıyoruz dedi ücretsiz olarak ancak eğer telefonun yanlarındaki lastiklerde aralık varsa garanti kapsamına girmiyor dedi. anlaşmalı kargo ile gönderebilirsiniz dedi.teknik servis. ayrıca bir hafta 10 gün sürebilirmiş işin aciliyetine bağlıymış.

dostum 3g lerde temizlenebiliyor ama 4 lerde olmuyor.
  • quote:

quote:

dostum 3g lerde temizlenebiliyor ama 4 lerde olmuyor.

Alıntıları Göster
    http://www.tamirediyorum.com/iphone-4-lcd-ekran-ve-dokunmatik-degistirmek/

arkadaşım biraz g.t ister ama yukarıdaki linkte anlatılıyor

• quote:

biraz mı????

yalnız ben mi yanılıyorum yoksa son resimde sağ elindeki tuttuğu parçada ön camın üzerinde 1 parça daha mı var?
    demek istediğim burdaki sistemden biraz farklı gibi. http://www.tamirediyorum.com/iphone-3-dokunmatik-panel-degisimi/5/

• quote:

quote:

biraz mı????

yalnız ben mi yanılıyorum yoksa son resimde sağ elindeki tuttuğu parçada ön camın üzerinde 1 parça daha mı var?
    demek istediğim burdaki sistemden biraz farklı gibi. http://www.tamirediyorum.com/iphone-3-dokunmatik-panel-degisimi/5/

Alıntıları Göster
    EVO ya ürünün yenisi ile değişim yapmak istediğimi belirten bir yazıyla yolladıktan sonra bana değişim için hepsiburada ile görüşün, biz sadece iade onayı verebiliriz dediler.

bende hepsiburada nın sitesinden değişim formu doldurdum. ürünü yolladım. bugün ürünün iade onayı geldi ve para iadesi veya hediye çeki olarak seçenekler sunuldu. telefonla arayıp neden değişim alamadığımı sorduğumda bana sevis iade onayı vermiş değişim yapamıyoruz dediler.

ürünü ben 1 hafta olmadan geri yolladım halde neden değişim alamıyorum? hepsiburada nın stoklarında olduğu halde neden değişim yapmıyor? sormak istediğim kanunen değişim hakkım var mı acaba?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheath -- 16 Nisan 2012; 18:53:16 >

• quote:

EVO ya ürünün yenisi ile değişim yapmak istediğimi belirten bir yazıyla yolladıktan sonra bana değişim için hepsiburada ile görüşün, biz sadece iade onayı verebiliriz dediler.

bende hepsiburada nın sitesinden değişim formu doldurdum. ürünü yolladım. bugün ürünün iade onayı geldi ve para iadesi veya hediye çeki olarak seçenekler sunuldu. telefonla arayıp neden değişim alamadığımı sorduğumda bana sevis iade onayı vermiş değişim yapamıyoruz dediler.

ürünü ben 1 hafta olmadan geri yolladım halde neden değişim alamıyorum? hepsiburada nın stoklarında olduğu halde neden değişim yapmıyor? sormak istediğim kanunen değişim hakkım var mı acaba?

Bir çeşit değişim olmuş işte al hediye çekini sonra tekrar al iphone.

• quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

yalnız hepsiburada da 10 gün öncesine göre 90tl daha pahalı şu an iphone 4s in fiyatı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

yalnız hepsiburada da 10 gün öncesine göre 90tl daha pahalı şu an iphone 4s in fiyatı.

Alıntıları Göster
    yıllardır hepsiburada dan belli başlı ihtiyaçlar içi alışveriş yaparım, yanlış ürün yolladıkları oldu, içinde eksik parça olan üründe yollandı. bekledim beklemedim, insan gibi konuşup mağduriyetim giderildi. neden bu sefer işi bu kadar yokuşa sürdüler anlamıyorum. ilk defa değişim istedim. değişim prosedürleri (eğer böyle bir prosedürleri var ise) çok saçmaymış.

sinirimi asıl bozan, EVO değişim için Hepsiburada ile görüşün diyor. Hepsiburada ise EVO iade yazmış o yüzden değişim yapamıyoruz diyor. ama olay Hepsiburada elinde. Satış sözleşmem onlar ile. Değişim yapmak için sanki EVO nun iznine ihtiyaçları varmış gibi bir tavır takınmaları çok anlamsız geldi.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_43405736/tm.htm

arkadaşların alaycı yorumlarından sonra kafam rahat etmedi, acaba bir tek ben mi rahatsız oldum diye :) yatmadan önce bir araştırayım dedim ve yukardaki linki okudum.
    değişim yapanlar olmuş ama Genpa garantili cihazları.

birde benim hepsiburada dan aldığım 4s için EVO garantisi hakkında araştırma yaptığımda pek iyi şeyler okumadım açıkçası. yarın telefon açıp sorucam bakalım toz hakkındaki düşünceleri nelermiş

Bende çok rahatsız oldum sonuçta verilen ciddi miktarda bir ücret var ve içinde toz varsa o ekranın bütün hevesim kaçar.umarım hallolur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.