Şimdi Ara

iPHONE TÜM KILIF JELATİN VE AKSESUARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

PTT Kargoyla kapıda ödeme seçeneğiyle tüm Türkiye'ye ürün kargolanabilir.
    (Kapıda ödeme:Ürünü PTT memuru elden teslim eder , ürünü teslim alırken ücreti PTT memuruna taktim edersiniz.)
    EFT/HAVALE yoluyla Türkiyenin her yerine ürün kargolanabilir .
    İstanbul Üsküdar ' da ki dükkanımızdan da satın alabilirsiniz.

İş yerimizde ;

Her marka ve model telefonun sıfır satışı
    İkinci el alım & satım
    Garantili teknik servis
    Tüm marka ve model Aksesuar
    (Bataryalar , şarj aletleri , kulaklıklar , usb bağlantılar , hafıza kartları )
    Kılıf ve Jelatinler

Mevcuttur.

İletişim :
    0 (531) 313 9494
    0 (534) 084 2323

Açık Adres : Üsküdar belediyesi yan tarafı korkmazlar çarşısı girişi.

Ürün açıklaması : İçeriğinde ev şarj başlığı ve usb kablosu vardır . Ürün birinci kalite , garantilidir.
    Fiyat : 25 TL

Ürün açıklaması : İçeriğinde şarj başlığı , araç şarj başlığı , usb kablosu , kulaklık mevcuttur . Ürün birinci kalite , garantilidir.
    Fiyat : 35 TL

Ürün açıklaması : Ürün orjinal ve garantilidir
    Fiyat : 60 TL

Ürün açıklaması : Delux marka jelatindir piyasadaki dandik jelatinlerden değildir yapıştırılması kolaydır .
    Seçenekler : iPhone 5 ön arka full , iphone 4/4s Ön arka full , iPhone 3G sadece ön : Mat ve Parlak seçenekleri mevcuttur fiyat farkı yoktur.
    Fiyatlar :
    iPhone 5 Ön arka full : 25
    iPhone 4/4s Ön arka full : 25
    iPhone 3G : 20

Açıklama : Renkli uzun usb kablo

Açıklama : Sadece araç şarj başlığı şeklindedir
    Fiyat :
    15 TL

Açıklama : Sadece ev şarj başlığıdır
    Fiyat : 15 TL

Açıklama : Ürün 1.Kalitedir , iki seçenek bulunmakta ses kontollü ve ses kontrolsüz olarak.
    Fiyat :
    Ses kontrolsüz : 20 TL
    Ses kontrollü : 25 TL

Açıklama : iPhone 5 Usb kablo 2 metre ve standart boyut. Birinci kalite.
    Fiyat :
    2 Metre : 30 TL
    Standart : 20 TL

Açıklama : iPhone 5 Araç şarjı , birinci kalite , garantili.
    Fiyat :
    35 TL

Açıklama : Moshi marka kılıflar şık her renkte tüm modeller için mevcuttur.
    Fiyat : 15 TL

Açıklama : iPhone 5 ve 4/4S için Delux marka orjinal flip cower tarzı kapaklı kılıf 1.sınıf üründür ön ekran kısmını kaplayan kapak içerisinde metal koruyucu bulunmaktadır

Fiyat : 35 TL

Açıklama : iPHONE 5 için Delux marka İnce slikon kılıf
    Fiyat : 20 TL

Açıklama : Ürün 4/4S uyumludur , 1.Kalitede bir üründür arka kapak kısmındaki boşluğa akbil kartınızı yada okutup geçebileceğiniz herhangi bir kartınızı yerleştirebileceğiniz bölmesi vardır otobüs şöförlerini şaşırtacak güzel bir ürün ..

Birçok desende ve çeşitte ürün mağazamızda irtibata geçerek bilgi alabilir .
    İstediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMobile Üsküdar -- 3 Nisan 2013; 12:18:13 >

• kapida odemeyi gorunce direk kacicaksin.

parayi ptt gorevlisine odemeden paketi actirmiyolar.
    pakette ne oldugunu bilmiyoruz.belki bos kutu . bunun garantisini kimse veremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecycleBin

kapida odemeyi gorunce direk kacicaksin.

pakette ne oldugunu bilmiyoruz.belki bos kutu . bunun garantisini kimse veremez.

Kadıköy e motorlu kuryeyle gönderebilirim kapıda ürünü görüp kontrol edip teslim alırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecycleBin

kapida odemeyi gorunce direk kacicaksin.

+1500
  • Bence hizmet 10 numara. Hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok bilen ergenler komitesi kehanetlerde bulunmuş.Arkadaşı ne tanırım ne bilirim ama bu kadarda saçmalanmaz.Adam kapınıza yollarım diyor daha ne desin ?
    İkinci el bölümü kurallarına göre konuyu kirletenlerin postunu şikayet edip kaldırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 13 Ekim 2012; 16:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

çok bilen ergenler komitesi kehanetlerde bulunmuş.Arkadaşı ne tanırım ne bilirim ama bu kadarda saçmalanmaz.Adam kapınıza yollarım diyor daha ne desin ?
    İkinci el bölümü kurallarına göre konuyu kirletenlerin postunu şikayet edip kaldırabilirsiniz.

Hay Allah razı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavsiyem sanalpazar.com sitesinden get ilanı açın..

forumda yenisiniz ve kargo ile bile olsa çok zor size güvenmeleri.

güvenli ticaret en sağlamıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

tavsiyem sanalpazar.com sitesinden get ilanı açın..

forumda yenisiniz ve kargo ile bile olsa çok zor size güvenmeleri.

güvenli ticaret en sağlamıdır

Dediğinizde kısmen haklısınız fakat İstanbul içi konusunda zaten tüketici ürünü görüp elden teslim alıyor o kısımda bir sıkıntı yok , kargo hususunda ise ben kendimden ticaret ahlakı konusunda eminim ve bu buraya da zaman içerisinde müşteri memnuniyeti şeklinde yansıyacaktır inş. Sanalpazar'daki profilimi referans gösterebilirim fakat sanalpazar satışı yapmayı düşünmüyorum sebebi ise şudur ; satışa sunduğumuz ürünler malumunuz yurtdışından gelmiş ürünler ve faturasız ürünler olduğundan üç kuruşluk kar elde edip yarın bir gün ağır faturalar ödemek istemiyorum . Vergilendirme babında böyle bir gerçek var şuan tek tük örneklerini görüyoruz fakat ilerleyen vakitlerde örnekler çoğalacak diye düşünüyorum . SanalPazar.com dan üst düzey bir yöneticiyle komşuluk ilişkim bulunmakta oda bahsettiğim konu üzerinde aksi birşey söylememekte.

• PTT olayına bende kıl oluyorum ama adam elden teslim, kapıda teslim, kapıya teslim :) gibi opsiyonlar koymuş.
    Şahsi fikrim, profili kapalı, ikinci el msj ı 1 bile olsa, bu şartlarda düşünülebilir.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperK

PTT olayına bende kıl oluyorum ama adam elden teslim, kapıda teslim, kapıya teslim :) gibi opsiyonlar koymuş.
    Şahsi fikrim, profili kapalı, ikinci el msj ı 1 bile olsa, bu şartlarda düşünülebilir.
    Kolay gelsin.

Sonuç itibariyle kimse buraya referanslı mesajlı şekilde gelmedi :)
    zaman içerisinde güven tabanıda oluşacaktır inş. Teşekkür ediyorum .
  • Cihazların menşei nedir? Amerika Avrupa vs? Birde Apple Store faturaları varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Cihazların menşei nedir? Amerika Avrupa vs? Birde Apple Store faturaları varmıdır?

Şuan ki furya ingiltere fakat bu sabit değil zaman içerisinde değişebiliyor , aplle store faturaları da furyaya göre değişiyor sabit birşey söylemek münkün değil .
  • kaç gb. ilanda göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

kaç gb. ilanda göremedim

Fiyatlar 16 Gb için geçerli.
  • abi simfree deniyorya ben bugün getirdim ingiltere vodafone dan actık hattı taktık simkilitli cıktı nerden bileceğimki kesin simkilitsiz diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverblade

abi simfree deniyorya ben bugün getirdim ingiltere vodafone dan actık hattı taktık simkilitli cıktı nerden bileceğimki kesin simkilitsiz diye

Birlikte açar takarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

ikinci el mesaji 3, uye profili kapali , hadi canim burda satis yapman cok zor gule gule.

İkinci el mesajı 1000, üye profili açık, referansı 1000 olan birinin güvenilir olduğuna garanti verebilirmisin? Bu siteye girmek yeni bir profil açmak kadar kolay. Sahibinden vs sitelerdeki satışlarda %50 önce para sonra kargo şeklinde satışlar gerçekleşirken bu adamın burdaki mesajından daha doğal bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi led__Zeppelin -- 14 Kasım 2012; 18:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: led__Zeppelin

quote:

ikinci el mesaji 3, uye profili kapali , hadi canim burda satis yapman cok zor gule gule.

İkinci el mesajı 1000, üye profili açık, referansı 1000 olan birinin güvenilir olduğuna garanti verebilirmisin? Bu siteye girmek yeni bir profil açmak kadar kolay. Sahibinden vs sitelerdeki satışlarda %50 önce para sonra kargo şeklinde satışlar gerçekleşirken bu adamın burdaki mesajından daha doğal bişey yok

"+1000 demek" ne kadar anlamlıysa bahsettikleri de o kadar anlamlı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: led__Zeppelin

quote:

O istatiklerde birini bul , garantisini bir sekilde veririm. Arkadaşa önerim öncelikle profilini açması şeklindeydi o mesajim. Burda kimse gizli profili olan birisinden ürün almaz. Açtıktan sonra kapıda ödemeli satış yapabilir , cümle seklim sert olmuş olabilir ama aslında arkadaşa yapması gerekeni belirttim , mesaji attıktan 1 ay sonra alinti yapıp akıl verme bana işine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.