Şimdi Ara

iPHONE TÜM KILIF JELATİN VE AKSESUARLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: led__Zeppelin

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

ikinci el mesaji 3, uye profili kapali , hadi canim burda satis yapman cok zor gule gule.

İkinci el mesajı 1000, üye profili açık, referansı 1000 olan birinin güvenilir olduğuna garanti verebilirmisin? Bu siteye girmek yeni bir profil açmak kadar kolay. Sahibinden vs sitelerdeki satışlarda %50 önce para sonra kargo şeklinde satışlar gerçekleşirken bu adamın burdaki mesajından daha doğal bişey yok

O istatiklerde birini bul , garantisini bir sekilde veririm. Arkadaşa önerim öncelikle profilini açması şeklindeydi o mesajim. Burda kimse gizli profili olan birisinden ürün almaz. Açtıktan sonra kapıda ödemeli satış yapabilir , cümle seklim sert olmuş olabilir ama aslında arkadaşa yapması gerekeni belirttim , mesaji attıktan 1 ay sonra alinti yapıp akıl verme bana işine bak.

bi şekilde dediğin nasıl şekil : ) belge var mı belge? ya geç bunları neyse

• Emre bey ile anlaştık merakla gelmesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben arkadaşa kayıt sildirme yaptırdım fakat çekinen arkadaşlara birak hak veriyorum. Şöyleki, 1 yıl önce bu forumda bilmem kaç yüz referansı olan bilmem kaç bin rep i olan birisine kayıt yaptırdım, 6 ay sonra kaydım düştü, aynı kişiye yine kayıt yaptırdım, 6 ay sonra yine kaydım düştü. Adam parayı alırken diyorki, kesin kayıt gerçek kişi hiç sorunsuz kullanırsınız, eee nerde bu sorunsuz. Şimdi ne demişler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Benimde çekincelerim var ama arkadaş benim kayıdın silindiğini söylediği an gittim harcımı yatırdım ve bu sefer kendi pasaportuma kayıt yaptırdım. Şu anda evraklar kontrol aşamasında. Umarım sorun çıkmaz. Durum bu yani. Bir nevi bu arkadaşa güven meselesi.
  • Fakat ben arkadaşın yerinde olsam, madem gerçekten dürüst satıcısın, Adı soyad, ev tel, iş tel, cep tel, adres yazarım. Bu insanlara güven verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkmtkm

ben arkadaşa kayıt sildirme yaptırdım fakat çekinen arkadaşlara birak hak veriyorum. Şöyleki, 1 yıl önce bu forumda bilmem kaç yüz referansı olan bilmem kaç bin rep i olan birisine kayıt yaptırdım, 6 ay sonra kaydım düştü, aynı kişiye yine kayıt yaptırdım, 6 ay sonra yine kaydım düştü. Adam parayı alırken diyorki, kesin kayıt gerçek kişi hiç sorunsuz kullanırsınız, eee nerde bu sorunsuz. Şimdi ne demişler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Benimde çekincelerim var ama arkadaş benim kayıdın silindiğini söylediği an gittim harcımı yatırdım ve bu sefer kendi pasaportuma kayıt yaptırdım. Şu anda evraklar kontrol aşamasında. Umarım sorun çıkmaz. Durum bu yani. Bir nevi bu arkadaşa güven meselesi.

Sorun çıkma konusunda rahat olun derim silme işlemi silinene kadar olan bir işlem kayıt yaptıysanız bu saatten sonra sıkıntı çıkma şansı yok silmede sıkıntı olsa kayıtı yapamazdınız bundan sonraki süreçte pasaportunuz la alakalı bir sıkıntı yaşamazsanız hiç bir sıkıntı yaratmaz , yoğurdu üfleyerek yediğinizi bende hissediyorum zaten :) insana bakıyor bir insanı tanımak keşke eski üye referans vs. şeylerle kolay olsa kişinin art niyeti varsa her türlü bir şeyler yapabilir . Kişisel bilgiler konusunda da kişisel tercihim öyle diyeyim sizin için söylemiyorum ama kötüye de kullanılabilir satıcı kadar müşteride güven vermeli .

• quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

hayırlı satışlar arkadaşım. lütfen forum fiyatlarını dikkate alarak fiyatlandır.

Fiyat kısa süre içerisinde güncellenecek , saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMobile Üsküdar -- 27 Kasım 2012; 16:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekTük

quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

hayırlı satışlar arkadaşım. lütfen forum fiyatlarını dikkate alarak fiyatlandır.

Fiyat kısa süre içerisinde güncellenecek , saygılar..

FİYAT GÜNCEL ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMobile Üsküdar -- 3 Aralık 2012; 16:56:36 >

• 1.750 TL kayıtsız iPhone 5 + 250 TL pasaport kaydı = 2.000 TL (garantisiz, peşin fiyat)
    vatan bilgisayar'da 2.016 TL (iki yıl garantili, faturalı, 10 taksit)

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrBzGrMz

1.750 TL kayıtsız iPhone 5 + 250 TL pasaport kaydı = 2.000 TL (garantisiz, peşin fiyat)
    vatan bilgisayar'da 2.016 TL (iki yıl garantili, faturalı, 10 taksit)

kolay gelsin

16TL , para kolay kazanılmıyor
  • Fiyat bence biraz fazla , Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orijinalden alıntı: RecycleBin

kapida odemeyi gorunce direk kacicaksin.

parayi ptt gorevlisine odemeden paketi actirmiyolar.
    pakette ne oldugunu bilmiyoruz.belki bos kutu . bunun garantisini kimse veremez.

+1500

Adanadan salak bi arkadaş htc one x 1000 lira diye atladı ptt kapıda ödeme :)
    İnden iki kutu altın çilek çıktı Allah razı olsun boş değilmiş dedik :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.