Şimdi Ara

iPhone Turkcell'den Sim Kilitsiz, Vodafone Sim Kilitli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Ulke gerceklerinden vergilerden benimde haberim var,onlarca yazi yazdim bu konu hakkinda.Bunlar ayri konu.
    Pesin fiyati ne olursa olsun bu telefonun simkilitsizde satilmasini amerika veya bir sure kontratin disinda simlilitsiz satisi olmamasini ,diger ulkelerle ve Turkiye ile kiyasliyamazsin.
    Vodafone nun getirdigi ulkelere bakman lazim,mesela Italya ve yunanistan ,kontratli satislarla beraber o ulkelerdede simkilitsiz satislarda bu ulkelerde var zaten.
    Yani Apple operatorlerle iki turlu anlasmis.Vodafone nun oldugu ulkelerde cikarcikmaz simkilitsiz pesin satisida gerceklesiyor cihazin.

Vodafone dan once anlastigi ,getirdigi ulkede tek olan operatorler ile ise farkli anlasmis .

Evet kontratla aldin aldin diyor bir sure ama,
    Bende iphone u yurt disinda T-mobile dan simkilitli 50 euro pesin 24 x 30 euro ve aylik ucrete dahil tarife icerigi olarak 300 dakika konusma ve sinirsiz 3g data baglantisi ile aldim.
    Pesin sim kilitsiz Iphone ise bulundugum ulkede 942 euro
    http://www.2call.nl/telefoons/alle
    300 dakikayi asarim asma ayri konu fakat 24 ayda verecegim ucret ile alacagim hizmetin yaninda, iphone nun bir kismi bedavaya hatta simkilitsiz pesin fiyatindan daha ucuza geliyor.

Amerikadaki kontratli satislarda verilen tarifelere gore gayet uygun,benim aldigim gibi unlimited data baglantisi veriyor ,pesin fiyatina almaya gore yine bir avantaj varmi var.

Kisacasi sen ve senin gibi kontratla alma geregi gormeyenler icin,gecte olsa simkilitsiz almak bir sans olabilir ,fakat kalkipta bu acidan amerika ile kiyaslamak bana biraz tuhaf geliyor.

bende yurt dışında en az 5 6 yıl kalıcam avusturyada böyle bi kampanyadan yararlanma imkanım var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ali1234

bende yurt dışında en az 5 6 yıl kalıcam avusturyada böyle bi kampanyadan yararlanma imkanım var mı?

Ben Hollanda dayim,Avusturyada benim aldigim tarife secenekleri ile veren operator yoksa ve avusturyada uzun sureden beri oturan ,yada vatandasi olan, vergi veren biri degilsen,kisacasi adamlarin sana guvenmesi icin uzun sureden beri o ulkede ikhamet etmiyorsan alma imkanin zor.

Eger bir tandigin yakinin varsa ve bahsettigim tarife secenekleri varsa,o kisi kendi adina alir sen kullanirsin.
  • arkadaşlar dün itibariyle bende iphone4 aldım internet üzrinden fakat vodafone sim kilitli çıktı 444 0 542 yi aradım teknik servise bağlandım telefonun imei numarasını verdim itunes uzerinden updati yaptım ve sorunsuz çalışıyor şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.