Arkadaşlar app store a baktım 16gb iphone 4 199$ . Üstelik free shipping. Ama tabiki kontartlı almamız gerek. tüm kontratta tüm özellikleri min. tutarsak 55$ gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu şekilde appstore dan alsak tr ye gelme ihtimali varmı ? birde bildiğim kadarıyla kontratı iptal ücreti 60$ civarlarındaydı. yani hepsini toplarsak 199+55+50=314$*1,445=453.73 tl ye tekabül ediyor. Daha ek ücret çıkarmı bilmiyorum ama şimdiden bu kadar az bir hesap çıkması böyle alabilmemizin mümkün olup olmadığını düşündürmeye başladı bende şahsen...
Cevaplarınızı bekliyorum...
dostum 199 dolar fiyatın kontratlı olduğunu,gerçek fiyatın o olmadığını biliyorsun değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ozmo123
Arkadaşlar app store a baktım 16gb iphone 4 199$ . Üstelik free shipping. Ama tabiki kontartlı almamız gerek. tüm kontratta tüm özellikleri min. tutarsak 55$ gibi bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu şekilde appstore dan alsak tr ye gelme ihtimali varmı ? birde bildiğim kadarıyla kontratı iptal ücreti 60$ civarlarındaydı. yani hepsini toplarsak 199+55+50=314$*1,445=453.73 tl ye tekabül ediyor. Daha ek ücret çıkarmı bilmiyorum ama şimdiden bu kadar az bir hesap çıkması böyle alabilmemizin mümkün olup olmadığını düşündürmeye başladı bende şahsen...
Cevaplarınızı bekliyorum...
Kontrali+turkiyeye gondermiyorlar gonderseler bile gumrukde takilir
199$ doların kontratlı olduğunu biliyorum. Mesajımı görürseniz kontratlı alıp kontrat iptalinden bahsettim bende. Tr ye gönderme durumlarını bilmiyorum ama gümrükte takılma oranı çok yüksekmiş. ve sanırım kontrat iptali 170$ mış. Şuda bir gerçek ki amerikadaki iphone 4 ün fiyatı burdakinden %50 daha ucuz. apple at&t bu matematik hesaplarını yapsalar bile Tr de durum değişiyor bunu da göz ardı etmemek gerek... Ama böyle bi ihtimal Tr için geçerli değilse peki o zaman. Cevaplar için teşekkür ederim. . .
Kontratlı almak için ABD vatandaşı olmanız gerekmektedir. Diyelim ki ABD vatandaşı bir tanıdığınız var ona aldırdınız. İptal etmek için bile 1 yıl sonra iptal edebiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: RevidaL
Kontratlı almak için ABD vatandaşı olmanız gerekmektedir. Diyelim ki ABD vatandaşı bir tanıdığınız var ona aldırdınız. İptal etmek için bile 1 yıl sonra iptal edebiliyorsunuz.
Teşekkür ederim bilgi için saol . Kontratlı daha pahalıya geliyomuş demek. En iyisi gidip bildiğin operatörden tıkır tıkır kontratlı almak
dediğin fiyatlar olsa tüm dünya böyle yapardı
bir yanlıslıgı daha giderelim; app store = application store... zaten burdan alman imkansız senin baktıgın yer Online Apple Store
Başlığı görünce bende app Store da iphone da mı satılmaya başlanmış dedim:) Bence de hiç bulaşma o işe astarı yüzünü geçer zaten
Bugun arkadasim Amerikadan geldi Apple magazasindan kontratsiz olarak ıphone4 32gb olarak $600 almis parayi verdim cihazi hemen almis pasaport kaydinida yaptirdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme