sonra safariyi açın ve ip adresinizi ve portu yazın örneğinhttp://192.168.1.1:5800 gibi sonra şifrenizi gelen ekrana yazın ve desktopunuz karşınızda...
walla iyi demişin oluyor hani de pek kullanışlı bişi değil bu hani bana göre. yavaş ne yaptığımı anlamıyorum vs. ama saol yine de farklı bi zevk.
arkadaslar bazen klavye ikonu olan alt bolum yok oluyo, yazi yazcam ikonlari getirme olayini cozemedim bide sag clik de cozemedim :)
@Hiperkene;
Hocam kendi sorumu cevapladım demişsin de biraz okusaydın keşke yukarıları
Biraz daha hızlı senkronize olabilse tadından yenmez valla
quote:
Orjinalden alıntı: belmont
arkadaslar bazen klavye ikonu olan alt bolum yok oluyo, yazi yazcam ikonlari getirme olayini cozemedim bide sag clik de cozemedim :)
klavye ikonu ile ilgili sorunu tam anlamadım ama sağ klik yapmak için önce bir yere klikliyosun çıkan menudan right click seçiyorsun hemen menu açılıyor zaten
quote:
Orjinalden alıntı: karpuzmustafa
arkadaşlar bilgisyarın ip nosunu nerden bakıyoduk ???
TightVNC server programını çalışıtınca o sağ altta toolbar da çıkan ikonun üstüne mouse un okunu getirince de bilgisayarın ip sini görebilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
@Hiperkene;
Hocam kendi sorumu cevapladım demişsin de biraz okusaydın keşke yukarıları
Biraz daha hızlı senkronize olabilse tadından yenmez valla
haklısın özür dilerim bi süre internete giremedim :(
source bendemi çalışmıyor yoksa çöküş mü ?
http:\\cnp.qlnk.net\
netten sonraki \ işaretini koymayı unutmayın ben az önce yükledim.
Source çalışıyor ben bugün 114 telefona denedim yani 114 te de çalışıyor program
1,1,4 telefonuma yükledim fakat menüde gözükmüyor
Ben 1.1.4 te kullanıyorum sorun yok.
vnsea yi bi yere uplayabilecek warmı ?
bende de 1.1.3 war gayet güzel çalışıyor, eğlence maksatlı olarak da kullanılabilir. Bilgisayarımı kullananlarla uğraşmak onları sıkıntıya sokup kafayı yemelerini izlemek keyifli olacak:D
@HIPERKENE,
dostum touchpad gibi kullanıyorum siyah ekranla iphone üzerinden, ayrınca safari den desktop u da görebiliyorum.
Ama TOUCHPAD kullanırken desktop'u nasıl görücez anlamadım? Sadeca safari den mi görebiliyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: Hiperkene
quote:
Orjinalden alıntı: Hiperkene
arkadaşlar bu programda ekran görüntüsünü de görebilme gibi bi opsiyon var mı yani bööle simsiyah ekranda diil de sanki kendi ekranım gibi :)
kendi sorumu cevaplıyorum; evet böyle bir opsiyon var...
sonra safariyi açın ve ip adresinizi ve portu yazın örneğinhttp://192.168.1.1:5800 gibi sonra şifrenizi gelen ekrana yazın ve desktopunuz karşınızda...
bende programı kurdum ilk denememde baglandı çalıştı. fakat simdi baglanmıyor. hem notebook tan hemde iphone dan program ları kaldırdım tekrar kurdum ama nafile :( connecting to server dıyor ama ardından connection failed diye msj cıkıyor. bunu yasayan varmı?
olay süper arkadaşlar elinize sağlık
arkadaşlar bi soru daha peki bu modem üzerindenmi pc ye bağlanıyor yani kablosuz modem yokken kullanabilirmiyiz sorusunu sormayı düşünürken aklıma geli modem yanımda kapat dene ya ne aptallıklar yapıoruz