arkadaşlar yukarda yazanları yaptım ama olmuyor şu hatayı veriyor
connection could not be made to host 88.254............ (ip no) port 5900
vay ben bunu yeni görüyorum hemen deniyeyim :)))
quote:
Orjinalden alıntı: karpuzmustafa
arkadaşlar bi soru daha peki bu modem üzerindenmi pc ye bağlanıyor yani kablosuz modem yokken kullanabilirmiyiz sorusunu sormayı düşünürken aklıma geli modem yanımda kapat dene ya ne aptallıklar yapıoruz
(KABLOSUZ MODEMLE BİR İŞE YARAMAZ.... )KONUNUN AÇIK ANLATIMINI YAZIYORUM
2 - İphone source lardan VNsea yı indir. kur 3- i phone a kurduğun VNsea yı aç. Orada + tuşuna bas. Üsteki isim bölümüne herangi bir isim yaz 4- Adres bölümüne bilgisayarının ip numarasını yaz ( bilgisayarına kurduğn RealVNC programını çalıştırdıktan sonra mouse ile sağdaki Real VNC simgesizinin üzerine geldiğinde çıkan numara örn: 192.68.2.2) 5- sonra ilk başta bilgisayarına kurduğun programdaki belirlediğin şifreyi password bölümüne yaz. Ve iphone ekranının sağ üst köşesinde bulunan SAVE tuşuna bas. 6- Ekranda senin yazdığın isim çıkacak. o ismin üzerine dokun. 2 saniye sonra pc nin ekranı iphone unda.
KULLANIM: ekranı sağa sola hareket ettirmek için iki parmağınızı kullanmanız gerekiyor. tek parmakla sadece mouse kullanılabiliyor. ekranı büyütüp küçültmeyi zaten biliyorsunuz. iphone nun mucizelerinden biri:)
2.1 firmwarede bu vnsea e touchpad tarzı yazılım varmı ?
işletim sistemi vista
d
quote:
Orjinalden alıntı: tanerf82
2.1 firmwarede bu vnsea e touchpad tarzı yazılım varmı ?
işletim sistemi vista
Air mouse
evet air mouse, ben kullanıyorum. Aşağıda iphone 3g anabaşlığında paylaştığım açıklama:
quote:
Orjinalden alıntı: pieceofmoon
önceden verildiyse kusuruma bakmayın, dün bir program ile karşılaştım; adı: AIR MOUSE özellikleri: PC'nize wifi üzerinden bağlanıp iphone'unuzu mouse gibi kullanmak. eğer JB'li Iphone unuz var ise ücretsiz kullanıyorsunuz. Yükledim , denedim , mükemmel şekilde hiç kopmadan kullanabiliyorum. resmi sitesi; PC programını indirmek için:http://rpatechnology.com/airmouse/
sitenin en altında, PC seçenekleri var, ordan indirin.
İphone için gerekli program itunes'da 10 dolar appshare üzerinde ücretsiz
1.1.4 kullanıyorum touchpad ve orblive yüzünden geçmedim hala üst versiyonlara, acaba bu nasıl merak ettim şimdi ?
touchpad'i bilmem ama, bu şahane...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme