Şimdi Ara

İPHONE'u nerden aldığım fark eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sorum başlıkta yazdığım gibi telefonu Apple Store'dan veya Teknosa,Vatan gibi teknoloji marketlerinden almam ne fark ettiriyor?

Apple Store'dan elimi kollumu sallayarak girip telefonu alabiliyor muyum?(randevu falan demişler bilmediğimden kafam karıştı)

Teknosa'dan alıp sigorta yaptırmak mantıklı mı?

• Cihazı büyük teknoloji marketlerinden elden gidip satın alman garanti açısından sorun olmaz.

Cihaz kutusunun arkasında imei yazan bölümde parça numarası TU/A ile bitiyorsa korkma 2 yıl Apple Türkiye servis garantisi altındasın..

Ancak Apple Storeden alırsan 14 gün içinde kullansan bile geri verme şansın var..İnternette alımlarda da bu dediğim geçerli.

Son soruna gelince,,,Apple store Zorlu ve Akasyafda İphone 6 randevuyla satılır.

İnternetten randevu alarak gidersen sorunsuz hemen alır çıkarsın. Ancak şu anda bazı modellerde stok kalmamış durumda özellike İp 6 64 gb Space gray...

İp 6 16 gb gidip randevusuz alma ihtmalin var. Ama bu günden güne mağazanın stoğuna göre değişir.

Teknosa garanti kapsamını iyi oku..düşme, hırsızlık, sııvı teması vs. garanti kapsamında olması tabiki güzel olur. Ama çok para vermeye gerek var mı bilemem

Umarım yardımcı olmuşumdur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 11 Kasım 2014; 15:29:02 >

• Araya aracı koyma direkt apple storede al sorunlu çıkarsa iadesi kolay oluyor.

Yoksa Teknosa vb lanet edersin ilk kutu içinden çıktığında bile kusurlu olabilir o zaman garantiye gönder teknosayı ara bir sürü dır dır.

Bence online al begenmezsen iade edersin ben iphone 5 kullanıyordum 5s aldım baktım benim işimi 5 de görüyormuş geri iade ettim 5c aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AppleStore'dan almak mümkünse ve Apple Store'a her daim ulaşımın kolay olacaksa o şekilde almak önerilir.

Diğer mağazalardan aldıklarında 2 yıl garantilidir.

Apple mağazasından almanın 1 iyi bir kötü yanı var.

İyi yanı; 2 hafta koşulsuz iade hakkın var.

Kötü yanı; Telefonda bir sorun olursa Apple Store'a elden götürmek dışında başka bir servis hizmeti alma imkanın kesinlikle mümkün değil.

Teknosa'dan aldığını herhangi bir teknosadan, vatandan aldığını herhangi bir vatandan servise yolayabilirsin. Üstelik aynı servise gidiyorlar.

Valla Store'dan alışveriş yapıp burada isyan edenlerde çok gördük, biz vatandan aldık. Kargo ile Türkiye'ye girdiği gün elimizdeydi iPhone 6'lar. Hiö bir sorunda yaşamadık. Sorun yaşasamda etrafımda bir sürü vatan var birine götürürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 11 Kasım 2014; 15:55:24 >

• storedan al
  • Avea dan al iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teknosa'da düşme hırsızlık vs. garanti kapsmaı mı yav o.O
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler, Storedan almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.