Şimdi Ara

iPhone'u wireless adaptör olarak kullanma(kişisel erişim noktası değil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tosbağa 06

bu anlattığım eğer bir wifi modem yok ise sadece ethernet modem ve bilgisayar var ise bu interneti iphone taşımak içindir

hem mac os hem de windowsta internet paylaşımı denen bir olay var eğer bunu aktiflerseniz iphonenunuzun masaüstü pcdeki internetten faydalanmasını sağlayabilirsiniz BEN BUNU BİZZAT YAPTIM bakın şimdi mac os için nasıl olacağını anlatıyorum

sistem tercihlerinden paylaşımı açıyoruz soldaki sütundan internet paylaşımını açıyoruz orada şuradaki bağlantıyı paylaş var oradan etherneti seçiyoruz yani ethernet üzerinden mac osa gelen interneti paylaşıma açmak demektir ardından şunu kullanarak paylaş kısmında hangi yolla istiyorsak onu seiyoruz böylelikle bluuetooth üzerinden iphoneumuza interneti aktarıyoruz ardından simi deaktive edip sadece kişisel erişim noktasını açarsanız ve wifiyi seçerseniz iphone yukarıdaki yöntemle kendine gelen interneti etrafa dağıtır

quote:

: baba yorgun06
    böylelikle bluuetooth üzerinden iphoneumuza interneti aktarıyoruz

Cok guzel paylasim.

Ama konu WiFi/Bluetooth ile degil, USB ile bu paylasimi saglamak.

Cunku arkadasimiz kablolu modeme sahip ve masaustu bilgisayarinda WiFi aparati yok. Dolayisiyla buyuk ihtimalle Bluetooth aparati da yok.

Konuyu acan arkadasin SADECE ama SADECE soylemek istedigi, USB uzerinden PC'deki INTERNET verisini iPhone'a AKTARMAK.

Bu cumleyi malesef (!) anlatamadim. Paragraflar, postlar yetmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 8 Haziran 2012; 22:09:08 >

• Ben kendimi size anlatamiyorum galiba, son defa yaziyorum, mumkun degil dediginiz seyi yapiyordum, artik ihtiyacim olmadigi icin yapmiyorum.

MyWi (JB ile yuklenir) ile herangi bir bilgisayardaki internet baglantisini USB kablo yardimiyla iphone'a aktarabilirsiniz. Bu son mesajimdir, yapamazsiniz diyen arkadaslar deneyip kendileri gorebilirler..

Bizim Turkce anlamayip da İngilizce olarak yazdiginiz son kismi bir kere daha okuyun isterseniz:

You'll have to trick the iDevice with REVERSE SSH TUNNELING and obviously your device needs to be Jailbroken in order to use SSH...

MyWi JB yaparak tam da bunu yapiyor olmasin yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 9 Haziran 2012; 0:31:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm basit, ekstra bir donanıma ihtiyaç var, bluetooth adaptörü (10-20TL) veya kablosuz bir network hub(40-60TL), bu kadar birbirinizi yemeye gerek yok yani
  • Konuyu takip edemiyordum,çok farklı yorumlar gelmiş.Cevap veren ve yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sorunu basit bi yöntemle(wireless adaptör) alarak çözdüm :]
  • Konuyu açan arkadaş sorununu çözdüğüne göre,gereksiz tartışmalarınıza son verebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.