Şimdi Ara

iPhone'um çalındı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecmis olsun hocam. Ulaşırsın umarım cihazına.
  • Sonuç noldu?
  • Alan kisi yakalanicagini anlarsa telefondan kurtulmak ister alir bi çekiç parcalar çöpe atar ualan olursun bi anda indirmen lazim apartmandan cikmasini bekle derim sonrasi sende
  • Hukuki işlem başlatacaksanız öncelikle telefonun size ait olduğunu gösteren belgenizin olması gerekiyor. Gidersiniz polis merkezine, müracaatınızı alırlar. Gerisi savcının vereceği talimata kalmış ama zannetmiyorum filmlerdeki gibi apartmanın etrafını sarıp kimse davranmasın, bu binada çalıntı bir iphone var, her yer didik didik aranacak diyeceklerini.
  • git ve mekanı bas, koç
  • peki bu hukuki işlem başlarken telefonu görüşmeye kapatmıyorlar mı ? btk mi yapıyordu bu işi ? ee o zaman telden sinyal nasıl alınacak.
  • Telefonu calan kisi sifirdan kurulum yapamaz mi? Setup a new iphone secenegi ile? Bu durumda find my iphone ozelligi calismaya devam ediyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Hukuki işlem başlatacaksanız öncelikle telefonun size ait olduğunu gösteren belgenizin olması gerekiyor. Gidersiniz polis merkezine, müracaatınızı alırlar. Gerisi savcının vereceği talimata kalmış ama zannetmiyorum filmlerdeki gibi apartmanın etrafını sarıp kimse davranmasın, bu binada çalıntı bir iphone var, her yer didik didik aranacak diyeceklerini.

Siz bunu yazinca benim kafamda bi soru oluştu. Ben İphone'umu ikinci el aldim, elimde hicbir fatura fiş vs yok. Benim telim calinsa polise gidince elimde cihazin benim olduguna dair belge vs. yok nasil inandiricam polislere telefonun benim oldugunu? İmei numarasi - gsm numarasi eşleşmesi yeterli mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysado

Telefonu calan kisi sifirdan kurulum yapamaz mi? Setup a new iphone secenegi ile? Bu durumda find my iphone ozelligi calismaya devam ediyormu?

Etmiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Hukuki işlem başlatacaksanız öncelikle telefonun size ait olduğunu gösteren belgenizin olması gerekiyor. Gidersiniz polis merkezine, müracaatınızı alırlar. Gerisi savcının vereceği talimata kalmış ama zannetmiyorum filmlerdeki gibi apartmanın etrafını sarıp kimse davranmasın, bu binada çalıntı bir iphone var, her yer didik didik aranacak diyeceklerini.

Siz bunu yazinca benim kafamda bi soru oluştu. Ben İphone'umu ikinci el aldim, elimde hicbir fatura fiş vs yok. Benim telim calinsa polise gidince elimde cihazin benim olduguna dair belge vs. yok nasil inandiricam polislere telefonun benim oldugunu? İmei numarasi - gsm numarasi eşleşmesi yeterli mi acaba?

Sabah bu konuyu hukukçu bir arkadaşıma soracağım sizin için. Bakalım neler yapılabilirmiş.

• geçmiş olsun durum nedir..
  • hukuki konuda faturasız hiçbirşey yapamaz.
    Oyle polise gidip kafadan imei soyleyipte bu benim denebilirmi?
  • Ayni durum basima geldi. Polis "Find My iPhone" uygulamasina cok itibar etti ve bir ekiple olasi binalari tek tek gezdik. Alarm sesi cikardik vs.. Ama apartman olunca devreye savcilik giriyor dendi. Kaldi ki yastik altina koysa bile duyulmaz o alarm sesi zaten.. Gozumun onunde sarji bitti ve cihazdan bir daha haber alamadik. Ama haritadaki yer gosterme son derece net ve basarili idi. Hareket ediyor olsa yolunu da kesebilirdik dedi polis ki bu ilgisi de beni sasirtti..
  • Aradan baya bi vakit gecti son durum nedir?
  • arkadaşım hiç mi bir hamlede bulunmuyorsun anlamadım ki, telefonu çalan kişinin attığın mesajla tıpış tıpış geri getireceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.Sonuç yok mu paylaşsan? Biz de hani yardım edelim istiyoruz üstelik anbean operasyon yapıyoruz burda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.