Şimdi Ara

iPhone'um çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün akşam iPhone'um çalındı.

Sigortayla ilgili bir işlemi beklediğim için polise gidemedim ama Find My iPhone uygulamasıyla telefonun yerini buldum. IMEI'yi falan değiştirmemiş sanırım çalan kişi.

Telefonun yeri apartman olarak gösteriliyor, kimsenin kapısına dayanamayacağımdan yine polis gerekiyor geri almak için.

Şimdi iki sorum olacak:

Bu durumlarda, yani sen telefonu kendin bulduğunda polis daha fazla yardımcı olabiliyor mu normalden?

Bir de polise haber verdiğinde polisin telefonun kilitlendiğini ve bulunsa bile bir daha kullanılamadığını duydum. Bu doğru mu?

Teşekkürler şimdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: zevet

Selam,

Sigortayla ilgili bir işlemi beklediğim için polise gidemedim ama Find My iPhone uygulamasıyla telefonun yerini buldum. IMEI'yi falan değiştirmemiş sanırım çalan kişi.

Telefonun yeri apartman olarak gösteriliyor, kimsenin kapısına dayanamayacağımdan yine polis gerekiyor geri almak için.

Şimdi iki sorum olacak:

Bu durumlarda, yani sen telefonu kendin bulduğunda polis daha fazla yardımcı olabiliyor mu normalden?

Bir de polise haber verdiğinde polisin telefonun kilitlendiğini ve bulunsa bile bir daha kullanılamadığını duydum. Bu doğru mu?

Teşekkürler şimdiden...

kilitlenme olayı saçma ya.Ayrıca daha fazla yardım filan diye bişey olmaz.İhbar edersin yerini de biliyorum dersin.Bulunursa elemanlar savcılıga sevk edilir.Hırsızlık sucuyla yargılanırlar.Ama mutlaka telefonun sana aıt oldugunu ıspat kulfeti sende...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

quote:

Selam,

Şimdi iki sorum olacak:

Teşekkürler şimdiden...

kilitlenme olayı saçma ya.Ayrıca daha fazla yardım filan diye bişey olmaz.İhbar edersin yerini de biliyorum dersin.Bulunursa elemanlar savcılıga sevk edilir.Hırsızlık sucuyla yargılanırlar.Ama mutlaka telefonun sana aıt oldugunu ıspat kulfeti sende...
    git kapısın 3-5 adamla telefonu al adamlarıda artık kım var kım yok döv çık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

git kapısın 3-5 adamla telefonu al adamlarıda artık kım var kım yok döv çık.

Alıntıları Göster
    madem yerini de biliyorsun niye bekliyorsun ki bi polis ekibiyle git
  • bencede git bul apartmani ayaga kaldir..telefonu al adami dov
  • kardeş yerini biliyorsun polise gidecegine buraya konu açıyorsun.bilemedim ama tırstın mı anlamadım neden korktun.ver adresi özelden ben ihbar edeyim.ankarada mı yer hemen basalım??
    birde birşey ekleyeyim program tam adresi doğru veriyor mu ? bazen gpsi açınca bulunduğumuz yeri pek doğru göstermiyor ama belli ki internetede baglanmış belli ki adres dogru. orayı polisle basacaksın kimse çıkamayacak dışarı. kardeş daha duruyon mu burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 10 Kasım 2011; 19:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

bencede git bul apartmani ayaga kaldir..telefonu al adami dov
    Ne güzel yorumlar ya 5 kişiyle git ağızlarını burunlarını dağıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalınan İphone 13
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: claptonisgod1945

Ne güzel yorumlar ya 5 kişiyle git ağızlarını burunlarını dağıt

Alıntıları Göster
    adam apartman demiş beyler yalnız. Bende apartmana dalıp nerde lan telefonum diye bağıramam yani adamda bende değil dese ne diyceksin herkesin dairesini ayrı ayrı ariycakmısınız sanki?

He villa olsa ayrı girersin telefonum burdaymış galiba bir yanlışlık olmuş dersin yok derlerse tekme tokat girersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

adam apartman demiş beyler yalnız. Bende apartmana dalıp nerde lan telefonum diye bağıramam yani adamda bende değil dese ne diyceksin herkesin dairesini ayrı ayrı ariycakmısınız sanki?

He villa olsa ayrı girersin telefonum burdaymış galiba bir yanlışlık olmuş dersin yok derlerse tekme tokat girersin.

Alıntıları Göster
    Tanıdık polis felan yok mu ara 1-2 kişi daha alsın hemen gidin. Alın çıkın.
  • bencede döv hiç kasma polisle falan 5 adam 5 sopa :d
  • Arkadaslar apartman diyorum daire degil.. 30 tane daire var hepsini basayim mi teker teker.. Polise gidince de oyle filmlerdeki gibi kimse bi yere kimildamasin yapmaz herhalde savciliga gidiyor is cunku. Sadece benzer bi sey basina gelen varsa nasil aksiyon aldi diye sormustum..
  • quote:

Arkadaslar apartman diyorum daire degil.. 30 tane daire var hepsini basayim mi teker teker.. Polise gidince de oyle filmlerdeki gibi kimse bi yere kimildamasin yapmaz herhalde savciliga gidiyor is cunku. Sadece benzer bi sey basina gelen varsa nasil aksiyon aldi diye sormustum..
    ciddi ciddi telefonu ilk kitle sonra arkadaşların felan bul 10-15 adam git oraya ağız burun dal. yok ben uğraşamam diyorsan al polisi git.
  • find my ile sürekli takip et,telefonu izle sürekli sende takip et sağlam bi yerde çök. maceralı bir işe benziyor ama Allah yaşatmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

find my ile sürekli takip et,telefonu izle sürekli sende takip et sağlam bi yerde çök. maceralı bir işe benziyor ama Allah yaşatmasın.
    Elinde laptopla kapı kapı dolaş, her kapıda play sound seçeneğini çalıştır, içerden ses geliyosa dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: dataman

Elinde laptopla kapı kapı dolaş, her kapıda play sound seçeneğini çalıştır, içerden ses geliyosa dal

Play sound özelliği nedir ve nasıl kullanilir merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arz talep meselesi

quote:

Alıntıları Göster
    FindMyiPhone ekranında playsound seçeneğini seçip cihaza alarm benzeri "çok da yüksek olmayan" bir ses çaldırıp istediğiniz bir mesajı görüntületebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

quote:

takip ( bende merak ettim :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

quote:

takip ( bende merak ettim :) )

Alıntıları Göster
    Sonucunu burdan mutlaka bildir çok merak ettik. Geçmiş olsun şimdiden. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Sonucunu burdan mutlaka bildir çok merak ettik. Geçmiş olsun şimdiden. Kolay gelsin.

+1
  • Bence ses çadırmayada, polisle kapı kapı dolaşmayada gerek yok.. Yapman gereken en güzel seçenek; Yine İPhone'u bul özelliğini kullan. Telefonuna mesaj at. Mesajında tespit ettiğin apartman adını yaz, ve telefonu cevrede bırakabileceği okul, market vb. bir yere bırakmasını ve bu sayede basının belayı girmeyeceğini yaz. Alan kiside tespit edildiği korkusuyla bırakabilir:) Film senaryosu tadında belki ama yapabileceğinin en iyisi bu.. Geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.