Şimdi Ara

iPhone'umdan Nasıl Torrent İndirebilirim? - ÇÖZÜLDÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımınıza ihtiyacım var. Hangi uygulamlar vasıtasıyla iPhone'umdan tarayıcı üzerinde .torrent dosyasını indirip bunu çalıştırabilirim? Amacım torrenti de çalıştırıp indirmeyi başlatmak ve veriyi telefonumda depolayıp PC'ye aktarmaktır. Bunu nasıl yapacağım?

Edit: iTransmission adlı torrent istemcisini kullanıp dahili tarayıcıdan istediğiniz torrenti indirip çekebilirsiniz.

Arayüz şu şekil;

@HeliTeknik'e teşekkürler.

Dilerseniz iPhone'unuzdaki torrent içeriklerini PC'nize taşıyabilirsiniz. Dosyalarınızı /var/mobile/Documents/Downloads klasöründen aktarabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 5 Ekim 2014; 14:32:21 >

• şimdilik öyle bir olay yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Yardımınıza ihtiyacım var. Hangi uygulamlar vasıtasıyla iPhone'umdan tarayıcı üzerinde .torrent dosyasını indirip bunu çalıştırabilirim? Amacım torrenti de çalıştırıp indirmeyi başlatmak ve veriyi telefonumda depolayıp PC'ye aktarmaktır. Bunu nasıl yapacağım?

Jailbreak varsa eğer iTransmission adlı tweak i cydia dan indirin. İstediğiniz her şeyi yapıyor. Jailbreak yok ise cihazınızda yapamazsınız. iOS 8' e geçmediyseniz hala şansınız var.
  • Bunu bende merak ediyorum özellikle Note 3 ten 6 Plus â geçmek üzereyken..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yardımınıza ihtiyacım var. Hangi uygulamlar vasıtasıyla iPhone'umdan tarayıcı üzerinde .torrent dosyasını indirip bunu çalıştırabilirim? Amacım torrenti de çalıştırıp indirmeyi başlatmak ve veriyi telefonumda depolayıp PC'ye aktarmaktır. Bunu nasıl yapacağım?

Bilgi vermesi açısından ekte resimleri koyuyorum.

@flowerhorn
     iPhone'umdan Nasıl Torrent İndirebilirim? - ÇÖZÜLDÜ! iPhone'umdan Nasıl Torrent İndirebilirim? - ÇÖZÜLDÜ! iPhone'umdan Nasıl Torrent İndirebilirim? - ÇÖZÜLDÜ!@yokyere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeliTeknik -- 5 Ekim 2014; 14:00:49 >

• Telefon çok iyi ama çok şeyde kısıtlanmış olmaz böyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

Bunu bende merak ediyorum özellikle Note 3 ten 6 Plus â geçmek üzereyken..

6 Plus için JB çıkmadan mümkün değil bu henüz. Şu anda en yeni cihaz olarak iOS 7.1.2 yüklü iPhone 5S kullanılabilir. Alt sürüm ve cihazlar da destekleniyor tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Jailbreak varsa eğer iTransmission adlı tweak i cydia dan indirin. İstediğiniz her şeyi yapıyor. Jailbreak yok ise cihazınızda yapamazsınız. iOS 8' e geçmediyseniz hala şansınız var.

Şahane. Arkaplan desteği de var. Kilitteyken çatır çatır çekiyor, PC'ye aktarımı da iTools'tan kurcalarım zaten. Çok teşekkürler!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Şahane. Arkaplan desteği de var. Kilitteyken çatır çatır çekiyor, PC'ye aktarımı da iTools'tan kurcalarım zaten. Çok teşekkürler!

Rica ederim ne demek. Bu arada dahili arka plan desteği bende çok iyi çalışmadı açıkçası, her seferinde download kesildi. Ben bunun için Insomnia (ikonu, gözleri kanlanmış bir surat) diye bir tweak kullanıyorum. Wifi hiç kapanmıyor bu sayede. Ayrıca garanti olsun diye de Background manager adlı tweak ile iTransmission ı sürekli aktif duruma getirdim ki kendini arka planda veya kilit ekranında bile olsa sanki çalışıyormuş sanıyor. Bu sayede download hiç kesilmiyor.

• HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Tam şimdi düzeltme yapacaktım indirme kilitteyken kesildi diye. Ben de aynılarını yapayım bari yeniden teşekkürler.
  • HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    İlgine teşekkür ederim. Yanlız ben 3000 TL verdiğim cihazı garanti kapsamı dışında bıraktiktan sonra bunu yapabileceksem hiç iphone â gecmesemmi diye düşünmedim değil. Peki ios 8.1 için jb ne zaman çıkar.

• /var/mobile/Documents/Downloads klasöründe buldum tüm dosyaları.
  • Hocam background managerda each app kısmında sadece itransmission'ı seçtim. Native'de bırakacak mıyım forced falan ne işe yarıyor bilmiyorum.

@HeliTeknik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 5 Ekim 2014; 15:15:44 >
  • quote:

Hocam background managerda each app kısmında sadece itransmission'ı seçtim. Native'de bırakacak mıyım forced falan ne işe yarıyor bilmiyorum.

@HeliTeknik

Native default geliyor. Onu forced olarak değiştirmeniz lazım.

• Ooo güzelmiş alırım bir dal
  • Jb olmadan torrent kullanmak mümkün değil mi?
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Kullanabiliyor olması lazım vardı internette.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Kullanabiliyor olması lazım vardı internette.

Arastiriyorum ama simdilik bir sey yok.

• Insomnia + Background Manager tweakleriyle kilitteyken bile tam verim alıyorsunuz. Denendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.