Bildirim
iphone umun ekranına dokununca ekran titriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun nedeni nedir acaba küçük bir sorunmuş gibi gözüksede çok can sıkıyor bigisi olan arkadaşlar varsa cevap yazsın?? -
Sarja takiliyken mı oluyor bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sam0
Sarja takiliyken mı oluyor bu?
hayır farketmiyor şarzdada oluyor şarda değilkende ama şimdi farkettim ekranın sol tarafından dokunduğun zaman mesela ayarlar , kişiler gibi menülerde düzgün çalışıyor dokunmatiği ortasına dokunduğun zaman tştrşyor ekran aşağı yukarı b şekilde -
Tuslari kilitlerken ekran siyah ekran gelince saga dogru cizgiler olusuyor mu hocam 1 saniyeligine.
Benim ipod'ta oyle oluyordu arkadasa sattim hala kullaniyor anlamadi bile hala. :) ama o durumu bilirim cok can sikar rahatsi ediyor insani.
quote:
Orijinalden alıntı: neoorog
Tuslari kilitlerken ekran siyah ekran gelince saga dogru cizgiler olusuyor mu hocam 1 saniyeligine.
Benim ipod'ta oyle oluyordu arkadasa sattim hala kullaniyor anlamadi bile hala. :) ama o durumu bilirim cok can sikar rahatsi ediyor insani.
Maasallah hayirli arkadas..
quote:
Orijinalden alıntı: engurlu
quote:
Evet hayirli arkadasim. İpod'a 200 veren vardi. 150 vereyim dedi sattim ona. ;)
50 kagit ucuza verdim sen olsan yapar miydin bunu ? Ayrica benim ipod'umla benden cok onlar ugrasiyordu belki de onlarin yuzunden bu hale geldi.
hayır kardeşim çizgi falan olmuyor anlamadım gitti -
kanımca sarj aletinden olmuş bu ürün çünkü çakma sarj aleti almışdım eski iphona ve sarjdayken kullanırken kafayı yiyodu herkez değiştir dedi bi süre sonra normaldede öle olmaya başladı ilerliyo yani bu sorun bi teknik servise göster derim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: engurlu
quote:
Evet hayirli arkadasim. İpod'a 200 veren vardi. 150 vereyim dedi sattim ona. ;)
50 kagit ucuza verdim sen olsan yapar miydin bunu ? Ayrica benim ipod'umla benden cok onlar ugrasiyordu belki de onlarin yuzunden bu hale geldi.
ben para almam sevdigim arkadaslarimdan isime yaramiyosa kime lazimsa veririm :) tabi ki bunu sende alma anlaminda soylemiyorum...Ne biliyim saglam olur ucuz verirsinde kiyak yapmissin derim ama zaten ekran titriyormus yani gider fiyatina vermissin ;)
-
şarz aletiyle alaksı yok orjinal şarz bendeki ve hep aynı şarzla şarzediyorum dokunmatik entegresinde bi sorun oluştu sanırım. cihazı servise vermek istemiyorum çünkü bundan evvel verdğimde 2 buçuk ayda zor aldım telefonu -
Kesin çözümdür
iphone x cihazımla pubg oynarken dürbünü açtığımda yani ekrana basılı tuttuğumda titrediğini farkettim.
internetten araştırmama rağmen ne yazıkki yapamadım.
çözüm: telefon muadil bir prizle şarj oluyordu. Kaliteli bir şarj cihazı aldığımda sorun çözüldü. Herşeyin orjinali makbuldur diye boşa dememişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X