Şimdi Ara

Iphone'un bence en büyük eksiği... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla N95 8gb sonrası geçtim ıphone'a ve N95 normal telefon olarak 1.5 gün giderken Iphone 3 gün net gidiyor, eğer Wriles uygulamasını sık kullanmazsam, hatta pil ömrü %20 dediğinde geçenlerde 1.5 gün gitti sadece telefon gibi kullanak. Cihazım 2.5 aylık...
    Avrupa sitelerde yaptığım bazı araştırmalarda cihazını 5 gün kullanabilenler olduğunuda okudum, ayrıca 1.5 yıldır aynı stabilitede olan cihazlar olması ve şarz kalitesininde aynı olması sevindirici.
    Saygılarımla...
  • iPhone 3GS Modelinin Eksikleri:

* 3 MP kamera yeterli değil
    * Flaş yok
    *Flash uygulamaları desteklemıyor.
    * FM Radyo yok
    * Görüntülü görüşme yok
    * Bluetooth dosya transferi yok
    * Arttırılabilir hafıza özelliği yok
    * Java desteği bulunmuyor
    * MP3 zil sesi yapamıyorsunuz
    * iTunes programı olmadan müzik yükleyemiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susqunkral -- 6 Eylül 2009; 0:55:05 >
  • mp3 lerı zıl sesı yapmanın baska yolu yokmu ?
  • güzel hort :D
  • nasıl ya zil sesini cihazdaki şarkılardan seçemiyor muyuz iphone da?? içinde ipod olan bi cihazda ancak bu kadar saçma bi eksiklik yaparlar...
  • iphonum olmadıgınan deneyemedim ama soyle bir konu var forumda belki isinize yarar.

http://forum.donanimhaber.com/m_27021027/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

nasıl ya zil sesini cihazdaki şarkılardan seçemiyor muyuz iphone da?? içinde ipod olan bi cihazda ancak bu kadar saçma bi eksiklik yaparlar...
  • iphone 3g 3.0 versiyon ile 4.5 gün bekleme ve 5 saat kullanım geçenki şarzımda.
    yoğun kullanımlarda 2 gün gidiyoki 3.0 versiyonda pil sorunu olduğu halde.
    yani pek pil sorunu yok gibi ama çok bariz bir problemi var ki

o da

wireless ve gps2in çekim gücü 3.0* versionda özellikle.

igo navigasyonu aracımda rahatlıkla kullanıyorum ama bazı durumlarda gps'in uydu bulması mümkün olmuyor ve wireless çekimi nokialarla ile kıyasladığında örnek e63 kesinlikle çok kötü
  • bence en büyük eksiği her almak isteyenin alamaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkral

iPhone 3GS Modelinin Eksikleri:

* 3 MP kamera yeterli değil - neye göre yeterli değil... telefon digital foto makinesi degildir.. acilen foto cekmek gerektiginde gayette yeterli bir miktardır 3mp.
    * Flaş yok - evet bunu eksik sayabiliriz...
    *Flash uygulamaları desteklemıyor. - bana göre en büyük eksik bu. bu kadar mükemmel bir web tarayıcı performansında flash olmalı.
    * FM Radyo yok - böyle bir mp3 çalarda fm aramamak lazım. benim hic ihtiyacım olmadı.
    * Görüntülü görüşme yok - 3 5 konusup denenip daha sonra sıkılıp konusulmayacak bir olay bu.
    * Bluetooth dosya transferi yok - buletooth mu kalmış artık yapmayın allahınızı severseniz.
    * Arttırılabilir hafıza özelliği yok - en az zaten 8gb? hangi telefonu bundan fazla arttırabiliosunuz?
    * Java desteği bulunmuyor - bilgim yok.
    * MP3 zil sesi yapamıyorsunuz - korsan mp3 koymassanız yapıyorsunuz korsan kullanıyorsanız yapamıyorsunuz. legal olanda bu değilmi zaten.
    * iTunes programı olmadan müzik yükleyemiyorsunuz - bilgisayarınızda i itunes olması bu kadar zor mu?

kendimce cevaplar...

• İstediğiniz MP3'ü zil sesi yapmak için bakabilirsiniz;

http://www.iphoneturkey.biz/2008/10/itunes-ile-ringtone-oluturmak.html
  • bence en büyük problemi fiyat :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomeytos

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Walla pil bana 2 gün gidiyor, yetiyor.

Bence eksikliği "Hoparlör" nefret.

Bir de kamera iyi çekiyor da, focus lazım focus..

2 gün şarjı giden bir pilin ömrü 150-70 gündür ondan sonra ne yapacaksın merak ediyorum. Artık telefonu açmaya çalışıp bir tane yan sanayi pil takarsın içine. Açtığında arka kapağı da eski estetiğini kaybetmiş olacak sanırsam. Dediğim gibi en büyük mesajımın başında en büyük eksik...

söylediğin şey çok saçma ama o kadar kesin konuşuyosun ki pes doğrusu. bidaha bu cümleyi kurma valla burda elaleme espiri kaynağı olursun. ne alaka 2 gün giden pilin ömrü 150. gün yani alan adam 6 ay kullandıktan sonra atacak öylemi. 2 senedir 2 g de tık olmadan kullanan adam biliyorum. bilmeden yorum yazmayalım.

• bence bluetooth u unutun apple hic bir zaman bunu koymayacaktır iPhonelara..iTunes a aykırı.Kamerada flaş olmaması, Flash Player olmaması, megapikselin düsük olması da satış stratejisi... Her cihazda yeni bir iki özellik ekleyerek tonlarca para kazanıyor.Kafamızdaki sorunsuz iPhone'a boyle giderse 3-4 yıl icinde ulasırız.
  • En buyuk eksıklerı
    Harici hoparlor
    Bluetooth,
    Kamera flası.
    Kulaklıkla dınledıgım kalıtelı sesın 10 da 1 ını hoparlorden anca dınlıyorum
  • iphone'da can sıkan eksiklerin başında, en dandik telefonlarda bile olan detay özellikler diyeyim ben de... onlar nedir mi?

- çağrı yönetimi: mesela istediğiniz münferit çağrıyı listeden tek tek silememe
    - mesaj yönetimi: mesela basit bir iletim raporu vermemesi
    - uyarılar: mesela cevapsız bir çağrıyı veya mesajı gerekli sesli ve görsel uyarılarla kullanıcına belirtemiyor olması
    - kamera: mesela video çekemesi.

aklıma ilk etapta gelen bunlar. bu eksikliklerin hepsi, aslında cihazın kapasitesi olduğu halde yapamadığı şeyler. ve bunların hepsini cihazda olsun istiyorsak JB şart kere şart. Hadi bluetooth veri transferi yapmamasını bir şekilde anlayalım, hadi kamera da 3,2-5,0 vs. olmasın ama kardeşim kamera koydunda bari olandan adam gibi faydalanılmasına imkan ver değil mi?

Ama işte kullanım kolaylığı, gelişkin ve kolay kullanılır MM özellikleri (naçizane bendeniz iş amaçlı da gayet güzel kullanıyorum ya ) olunca, bu özelliklerini (zaman zaman kızsak da) unutturuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: kego

iphone'da can sıkan eksiklerin başında, en dandik telefonlarda bile olan detay özellikler diyeyim ben de... onlar nedir mi?

- çağrı yönetimi: mesela istediğiniz münferit çağrıyı listeden tek tek silememe
    - mesaj yönetimi: mesela basit bir iletim raporu vermemesi
    - uyarılar: mesela cevapsız bir çağrıyı veya mesajı gerekli sesli ve görsel uyarılarla kullanıcına belirtemiyor olması
    - kamera: mesela video çekemesi.

aklıma ilk etapta gelen bunlar. bu eksikliklerin hepsi, aslında cihazın kapasitesi olduğu halde yapamadığı şeyler. ve bunların hepsini cihazda olsun istiyorsak JB şart kere şart. Hadi bluetooth veri transferi yapmamasını bir şekilde anlayalım, hadi kamera da 3,2-5,0 vs. olmasın ama kardeşim kamera koydunda bari olandan adam gibi faydalanılmasına imkan ver değil mi?

Ama işte kullanım kolaylığı, gelişkin ve kolay kullanılır MM özellikleri (naçizane bendeniz iş amaçlı da gayet güzel kullanıyorum ya ) olunca, bu özelliklerini (zaman zaman kızsak da) unutturuyor...

evet artıları eksikliklerini örtüyor. ya bidede örtmeseydi daha o zmaan halimiz nice olurdu:) düşünsene bluetoth tan veri aktarınca bile sevindirik oluyoruz :) küçük şeylerden mutluluk yani :) ama napacan iphone işte seviyoruz onu :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.