Bildirim
Iphone'un bence en büyük eksiği...
JUMP 27799 CE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B21ZP3TJ
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Walla pil bana 2 gün gidiyor, yetiyor.
Bence eksikliği "Hoparlör" nefret.
Bir de kamera iyi çekiyor da, focus lazım focus.. -
wireless her alette acayip pil yiyor. cep telefonu olsun laptop olsun. bence en büyük eksikliği kamera böyle muhteşem bir alete bu kamera hiç yakışmıyor! -
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Bir de kamera iyi çekiyor da, focus lazım focus..
2 gün şarjı giden bir pilin ömrü 150-70 gündür ondan sonra ne yapacaksın merak ediyorum. Artık telefonu açmaya çalışıp bir tane yan sanayi pil takarsın içine. Açtığında arka kapağı da eski estetiğini kaybetmiş olacak sanırsam. Dediğim gibi en büyük mesajımın başında en büyük eksik... -
bencede video kamere özelliği yok.kesin vardırda yeni çıkacak modellere ayırıyorlar.yavaş yavaş tam bir cihaz haline gelicek sanırım.
sanki 5mp lik bir video kamere koyamayacaklarmıydı.teknoloji üst seviyede.yalandan işte.neyse önce bu çıkan model bitsin.darısı yenişlerin başına... -
arkadaşım ben bu aleti 2007 eylül ayının başında aldım benim şarjım hep 2-3 gün civarı gitti ve alalı 11 ay neredeyse olmasına rağmen pilimde hiç bir sorun hala yok ilk günlerdeki gibi hala pil performansı çok canınızı sıkmayın bu konuya bence pil gayet başarılı -
Bence MMS, millet yolluo benim haberim bile yok... -
Bence kamerasının kalitesiz oluşu ve safarinin java/flash'ı desteklememesi (gerçi bu yazılımla olur ama yok şimdi) -
quote:
Orjinalden alıntı: mrtbjk
Bence MMS, millet yolluo benim haberim bile yok...
bunun icin Swirlymms'i kullanabilirsin. -
Bence Iphone'un tek eksiği var.
O da kopyala/yapıştır.
Başka hiç bir eksiği yok.
Kameraymış, pilmiş, cartmuş curtmuş umrumda değil.
Görünümü, muhteşeme video kalitesi ve muhteşem dokunmatik ekranı bana tüm eskikliklerini unutturuyor. -
Bence iphone'un eksikleri;
-Kamera kalitesi
-Dahili mms
-Dahili video kaydı
-Kamera uygulamasının işlevsizliği
-Bluetooth'dan dosya aktarımı
-Dışarı verdiği ses
-Copy/Paste
Kamera kalitesi ve copy/paste dışında hepsine çeşitli uygulamalarla veya yöntemlerle çözüm bulduk ama apple'ın çok daha iyi bir cihaz yaratabilecekken bu önemli özelllikleri es geçmesinin sebebi ileriki yıllarda çıkacak iphonlara koyacak özellik kalması diye düşünüyorum. Apple iphone'un 1. jenerasyonuna 3g ve gps koyamazmıydı? Tabiki koyabilirdi, ama 1. nesilde bu eksikleri bıraktıktan sonra iphone 3g'yi çıkarıp dikkatleri tekrardan kendi üzerlerine çekti. Tahminen 2009 ortalarında 3. nesil iphone tanıtılacak ve onda da yukarıda saydığımız eksiklerden yine birkaçı giderilmiş olacak, ve böyle devam edecek. Yani tüm iş pazarlama stratejisine bakıyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
-Kamera kalitesi
-Dahili mms
-Dahili video kaydı
-Kamera uygulamasının işlevsizliği
-Bluetooth'dan dosya aktarımı
-Dışarı verdiği ses
-Copy/Paste
Kamera kalitesi ve copy/paste dışında hepsine çeşitli uygulamalarla veya yöntemlerle çözüm bulduk ama apple'ın çok daha iyi bir cihaz yaratabilecekken bu önemli özelllikleri es geçmesinin sebebi ileriki yıllarda çıkacak iphonlara koyacak özellik kalması diye düşünüyorum. Apple iphone'un 1. jenerasyonuna 3g ve gps koyamazmıydı? Tabiki koyabilirdi, ama 1. nesilde bu eksikleri bıraktıktan sonra iphone 3g'yi çıkarıp dikkatleri tekrardan kendi üzerlerine çekti. Tahminen 2009 ortalarında 3. nesil iphone tanıtılacak ve onda da yukarıda saydığımız eksiklerden yine birkaçı giderilmiş olacak, ve böyle devam edecek. Yani tüm iş pazarlama stratejisine bakıyor.
Diğer özellikler hangi yazılımlarda giderildi?
Yani iphone 3g alırsam sadece eksiği copy/paste ve camera kalitesimi olacak?
-
2 gün şarjı giden pilin ömrü 150-170 gündür derken? Bu nası bir hesaplama? Nerden duydun?
Ek aydır benim telefonum 5 ayı geçti halen 2 gün gidiyor, 20 gün sonra birden ölecek mi diyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: tomeytos
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Bir de kamera iyi çekiyor da, focus lazım focus..
2 gün şarjı giden bir pilin ömrü 150-70 gündür ondan sonra ne yapacaksın merak ediyorum. Artık telefonu açmaya çalışıp bir tane yan sanayi pil takarsın içine. Açtığında arka kapağı da eski estetiğini kaybetmiş olacak sanırsam. Dediğim gibi en büyük mesajımın başında en büyük eksik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 17 Temmuz 2008; 13:50:54 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: MoqoKo
quote:
...
Diğer özellikler hangi yazılımlarda giderildi?
Yani iphone 3g alırsam sadece eksiği copy/paste ve camera kalitesimi olacak?
Mms - Swilymms
Video kaydı - İphone Video Recorder
Kamera uygulamasının işlevsizliği - Snapture
Bluetooth'dan dosya aktarımı - Dropcopy (Sadece iki iphone arasında aktarım yapabiliyor)
Dışarı verdiği ses - Volume boost ve forumdaki arkadaşların uyguladığı iğne yöntemi
-
quote:
...
-Copy/Paste
Kamera kalitesi ve copy/paste dışında hepsine çeşitli uygulamalarla veya yöntemlerle çözüm bulduk
...
Kopyala/yapistir icin bir cozum var aslinda ama pek amele. VI metin duzenleyici ile klavye komutlari kullanarak kopyala/yapistir yapmak mumkun. Tabi, web sitesinden belli bir yeri kopyalayip sonra bunu e-posta'ya yapistirip gonderme gibi bir sey yapmak biraz zor (imkansiz degil ama hakikaten zor, oyle boyle degil :) ) fakat telefondaki metin dosyalarinin iceriklerini duzenlerken, dosya icerisinde kopyalayip yapistirma yapmak icin kullanabilirsiniz. Ornegin iphone-gcc paketini kurduysaniz ve telefon uzerinde kod yazip derliyorsaniz vi'in bu ozelligi epey bir zaman kurtarabilir (kurtarmisligi var :) )
Bilmeyenler icin; VI terminal uzerinden calistirilan bir editor. terminal kullanmaktan bile sakiniyorsaniz VI'dan uzak durun :) degilse dedigim gibi, telefonda kayitli metin dosyalari icerisinde kopyalayip yapistirma yapabilirsiniz.
Aslinda, MobileTextEdit gibi bir program kopyalama/yapistirma destegi ile yazilabilir. Secim yapmak biraz zor olabilir ama VI komut yapisi ornek alinarak benzer bir sistem tanimlanabilir. Gercek bir kopyalama/yapistirma cozumu olmasa da ise yarayabilir. Deneyip haber ederim :)
-
Hep söylediğim gibi kimse pilin iyileştirmesine önem vermedi. Ama 2. nesildeki en önemli gelişme pildir. değerler oldukça iyi gözüküyor 3g'de. -
yaa arkadaşlar komik olmayalım lütfennn ...
mms in eksik olduğunu söylüyorsunuz amerika almanya ve ingiltere gibi ülkelerde mms de bişi kullanmıolar artık ... biz kullanıp duruyoz halaa altyapısızlıktan ... her yerde kablosuzu var adamların hem de şifresiz beleş .. adam resim çekio mail atıo direk ... neyi konuşuonuz siz yaa ... isteyene zaten yazılımı mevcut ... o da problem diil yani...
kamera da bence telefon için yeterli resmi çıktı alıp poster yapmıcaksanız tabiii ... sadece flaş koysalarmış olurmuş diyecem buna
video kamera olayını da yazılımla çözmüşler ve çok ta iyi kayıt yapıyo bence ...
oyunlar da emulatörlerle muhteşem zaten ...
dahili hoparlorü biraz sakat ... arkadaşlara bu konuda hak verebilirim sadece ...
ama size 1.000 ytl lik n95 versem verir misiniz elinizdeki iphone u diye soriim .... bence hiçbiriniz kıyamaz iphone una
yani neymiş ... iphone dan ötesi yokmuşşş ... :)))
-
bi de şu pil sorunu dien arkadaşlara şunu dicem ... hangi cihazla tam şarj halinde kesintisiz 6 saat wireless kullanıyorsunuz ... lap top dahil soruyorum size ... ben de öncesinde pda vardı ve 1440mah bataryası ile 1 saatin üzerine çıkamadım... yani batarya fazla fazla ye ter li ... -
i phone video recorder demişsiniz ama o da para istiyor. onu da kullanamıyoruz ki doya doya. cnpda.com.cn gibi zırva bi source verildi orda parasızı var diye ama source eklenmiyor, eklensede refresh yapmıyor vs vs
bana görede eksik video kaydının olmaması ve pil olayının sürüncemede kalmasıdır. yarın birgün pil kullanılamayacak kadar kötü duruma gelirse ne yapacam çok merak ediyorum. -
Eksikleri çok ama bu başlığı görür görmez yazmak istediğim şey pil ömrü olmuştu...
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- no caller id ne demek
- iphone wifi kendi kendine kapanıyor
- yurtdışından gelen telefonu ne zaman satabilirim
- iphone arama tuş sesi kapatma
- iphone 16 düz
- iphone se 2025
- ios 18 şarj sorunu
- a16 bionic
- iphone 15 pro ile 16 pro arasındaki fark
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X