onu bunu kapayınca, bence iyi oluyor , kullanımda çok kısıtlanmadan iyi batarya almak mümkün ama gönül daha iyisini ister elbet |
iPhone'un şarj süresi konusunda geri kalması... (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 yıllık teknolojiyi gösterip apple geri kaldı yorumunu yapmak nasıl bir düşünce şekli bilmiyorum. 12 daha iyi 13 daha da iyi, 14 daha da iyi olacak. Ama android telefonlar ileri gidiyor mu? Bazı istisnalar hariç hayır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone hala 5w şarj cihazı veriyor dalga geçer gibi bide
-
Hocam iki haftayı geçti servisten geleli. Halen devam eder mi kş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone Pil konusunda geri kalmıyor. 13 Pro Max kullanıyorum. Telefon 10 saat ekran süresi veriyor minimum yoğun kullanımda. Piyasada emsallerinden açık ara en uzun pil süresi veren cihaz.
İphone 11 kısa şarj süresi sunuyor olabilir bilemem.
Bütün gün güç tasarrufunda çalışan benim xr da anlatsanıza şunu. Dkdkkdkdkdk
Xr serisinden sonra bayağı iyileştirme yaptı apple. Taktir etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 11 Temmuz 2022; 21:9:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben iphone 13 kullanıyorum şarjından çok memnunum 1 günü fazlası ile çıkarıyor.
Deji’nin 3500mah bataryasını kullanıyorum, gün boyu yetiyor şarjı yoğun kullanımda
Xr’da mı kullanıyorsunuz hocam? Benim %84 pil sağlığım ama günde 3-4 kez takıyorum şarja
iPhone 13’ün şarj süresi gayet güzel.
Pil omru olarak amoled'ler ips'ten dha uyj
dostum bir cihaz hem yüksek bataryalı hem estetik olamaz
5000 mah batarya istiyorsan al bi poco keyfine bak
bende s21 fe aldım pocodan geçtim şarjı gitmiyor ama kalan her konuda bin basar
-
benim 12 ilk aldigimda 2-3gun sarj etmiyordum, su an pil sagligi 90% a dustu, disari ciktiysam gece kesinlikle takmam gerekiyor. Gecen sene bitiremiyordum gezerken.
-
32 aydır iphone 11 kullanıyorum. cihazı ilk aldığımda ne yaparsam yapayım gün içerisinde pilini bitiremiyordum ancak aradan geçen 32 aylık sürede pil kapasitesi %84'e düşmüş olmasına rağmen hala ve hala sadece akşamları şarja takıyorum sabaha kadar doldurup günü tekrar şarj etmeksizin geçiriyorum. 7-7:30 şarjdan çekiş 23:30-00:30 şarja takış aralığında sorunsuz kullanıyorum. Telefonu iş vesilesiyle aktif kullanıyorum; mail, arama, belge tarama ve fotoğraf çekme yapıyorum. Müsaig zamanlarda twitter, youtube, reddit ve ekşi sözlük'te zaman geçiriyor hatta çoğu zaman spotify üzerinden müzik dinliyorum. Kimi zaman hiç iş olmaz elim boş kalırsa kaçamak yapıp bir iki bölüm netflix, amazon prime tarzı platformlardan dizi izliyorum. Oyun vs oynamam ancak telefonu gayet aktif kullanıyorum ve beni gece yarısına kadar götürüyorsa bahsettiğiniz senaryoda yeni bir cihazın pilini isteseniz de gün içerisinde bu şekilde bitiremezsiniz, cihazda veya yazılımda bir sorun olduğu çok bariz.
-
Peki ne yapmam lazım? Dediğim gibi pili bırakın telefon sıfır değişimden geldi hocam...
-
Çok yeniyse cihaz, bir öğrenme eğrisi var onun tamamlanmasını beklemekte fayda var. Ancak cihazda bir sorun yoksa, cihazın yedeğini alıp iTunes üzerinden dfu moduna alarak baştan temiz kurulum yapmak ve denemek tek çözüm. Buradan bir şey çıkmazsa garantiye göndermek gerekir bence.
Yedeklenmesi gerekli olmayan app'ler silinir, whatsapp vs gibi app'ler yedeklenirse yeterli gelir. Sıfırdan temiz 'yeni cihaz gibi' kurulumu tavsiye etmiyorum.
-
-
Sıfırdan yeni bir cihaz gibi kuruluma ben de uğraşamam hocam. Ama ilk aldığımda da 6S'in yedeğini 11'e kurmuştum zaten. Ama siz yine de derseniz ki 11'i yedekleyip DFU mod ile tekrar kur, hemen bugün yaparım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X