Şimdi Ara

iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bydemirci

hangi kılıf o ?

http://www.elmasepeti.com/Ozaki-O-Coat-0-3-Jelly-Sert-iPhone-5-5S-Kilifi-Ekran-Koruyucu-Fi_14876.html Tamamen aynısı değil ama çok incemyokmuş gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

hangi kılıf o ?

http://www.elmasepeti.com/Ozaki-O-Coat-0-3-Jelly-Sert-iPhone-5-5S-Kilifi-Ekran-Koruyucu-Fi_14876.html Tamamen aynısı değil ama çok incemyokmuş gibi

tamamen şeffafmı biraz puslu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Simplism Silicone Case iPhone 5 Kılıfı ile kullanıyorum.

>Bakterilere karşı etkili özel bir kılıftır.
    >Şeffaf ekran koruyucu ile birlikte gelmektedir.
    >Antibakteriyel malzemeden üretilmiştir.
    >%100 cilt dostu silikon kullanışmıştır.
    >İnce fakat dayanıklıdır.
    >Tüm kontrollere doğrudan erişim mümkündür.
    >Dock bağlantı girişini ve kulaklık girişini koruyan kapakçıkları vardır.
    >Toz tutmayan kaplaması sayesinde tozların birikmesi önlenir.
    >Antibakteriyel ekran koruyucu film ile birlikte gelmektedir.
    >iPhone 5 ile uyumludur.

iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ?

nerden alabiliriz ?

beyaz için uygun renkleri mevcut mu acaba ?

• Güzel kullaniyorum xd xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Kasım'dan beri TİM'de taktırttığım önlü arkalı jelatinle kullanıyorum, henüz çizik vs. yok ama içim rahat değil. Adamlar öyle bi telefon üretmişler ki hangi kılıfa koysam yakıştıramıyorum :)

Bakalım bugün SGP Ultra Thin Air A siparişi verdim, umarım beğenirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

hangi kılıf o ?

tamamen şeffafmı biraz puslu mu ?

Tabikide hiç yokmuş gibi değil çok az bir pus var ama hakkatten çok ince boya atması. Diye alıyorsanız kesinlikle bunun gibi bir şey alın

• westernblew kullanıcısına yanıt
    Buradan aldım: D&R simplism
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fahrenheit

1 Kasım'dan beri TİM'de taktırttığım önlü arkalı jelatinle kullanıyorum, henüz çizik vs. yok ama içim rahat değil. Adamlar öyle bi telefon üretmişler ki hangi kılıfa koysam yakıştıramıyorum :)

Biraz kalın ve şişe kapağı gibi duruyor sanki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fahrenheit

1 Kasım'dan beri TİM'de taktırttığım önlü arkalı jelatinle kullanıyorum, henüz çizik vs. yok ama içim rahat değil. Adamlar öyle bi telefon üretmişler ki hangi kılıfa koysam yakıştıramıyorum :)

Biraz kalın ve şişe kapağı gibi duruyor sanki?

Valla hocam gelsin biraz kullanıp bakıcam. Bugüne kadar aldığım tüm kapları 1 aydan fazla kullanamadım zaten önceki telefonlarda ama bunun boya atma olasılığı endişelendiriyor beni. Olmadı bir de alibaba'daki fırçalanmış alüminyumlara bakmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö-F-K

Hicbisey yon :)
    Gunde 5 defa duser 3 defada ben atarım.

Kenarlari filan bi yere takılmaktan kalltı.
    Celik kenarlik zaten ezik cizik dolu.
    Ekranda keza öyle.
    Arka kapagı bir kere kırdım. Tanıdık telefoncuda ici yanmıs iphone vardi onun kapagını takdım. Korumasız devam.

Sakınan şey göze batarmıs derler.
    MaşAllah diyim de nazar deymesin

Nazar degecek yer kalmamis zaten anakarti da degistirin tam olsun
  • 4 5 ay oldu alalı.

10 liralık yarı şeffaf silikon çin malı 5 tl giriş on tl satışlı kaymaz kılıf. Şık ve güzel. Ekranın bir milim içte kalmasına sebep oluyor ve bu sayede ekran üstü masaya pat diye koyarım. tek dert kulaklık girişi ip 5 kulaklık jakına göre. Yani küçük bir aralığı var. Kulaklığı da tranvayda çaldı bir uyanık.

Türkcell bayisinden alınma 10 tl değeri olan markasını dahi bilmediğim ön ve arka şeffaf parlak jelatin.

20 tl ile tam ve kesin çözüm. Tek cizik yok.

Telefon elimden kaymasa kılıf takmam. Telefon cücük gibi. Elinden kayıp gidiyor.

Kılıf 1milim kalın yapar. Ama, kılıf ile duara çarpsa sıkıntı yok.

Abartmaya da gerek yok. Millet kafayı yemiş gibi, resmen 200 tl civarı koruma parası harcıyor. Manyak mısınız? Adam gibi cihazınızı kullanın. Sana gören kılıfın ne diye sormuyor. Benim kılıf çinigem, seninkisi spigem. Arasında hiç bir fark yok.

Gel var de yerler seni.

• Arkadaşlar aldığım şu kap geldi. Link:http://www.diji-dukkan.com/Ozaki-O-Coat-Crystal-Sert-iPhone-5-5S-Kilifi-Ekran-Koruyucu-Film_14870.html

Öncelikle, iphone 4S imi hiç kılıfla kullanmadım kılıf telefonu kapatıyor ve iphone un o inceliğini yok ediyor diye. Derken iphone 5S Gold aldım ve telefon çok narin hemen çiziliyor forumdan da konulara bakınca yok telefon soyuldu orası açıldı bırasından boyası gitti geldi diye. 3 gün normal kullandım geçen gün aceleden laptopun kapağına üst power tuşunun olduğu yeri hafif değdi ve orada çok fazla belli olmasa da dikkatli baktığımda ben görebiliyorum bu da beni üzdü. Neyse lafı uzatmadan kapla ilgili ilk izlenimlerimi paylaşayım.

Öncelikle bu kap bence pahalı. Ama mecburen iyi birşey olsun diye aldım işte. Telefonu masaya koyarken kenarları çizilip boyası dökülecek diye sıkıntıya giriyordum en azından şimdi kap olduğundan rahatlıkla koyabilecem. Dedikleri gibi gerçekten ince ve telefon şişe camın içindeymiş gibi bir görüntü yok. Şöyle dışardan baktığında kamera açıklığı olmasa anlamazsın kapta olduğunu. Size kalınlığını en iyi şöyle anlatayım telefonun kenarındaki ses açma kısma tuşlarının tam hizasında, yani kalınlığı o kadar bu da telefonu kabalaştırmıyor.

Tamam kenarlarını kapatıyor güzel ama bence dezavantajı telefonun alt ve üstünü kapatmıyor. Keşke kenarlar gibi oraları da kapatsaymıştı. Telefonu yüz üstü koyarsak belki tam düz koymadığımızdan üst veya alt kenarlar çizilebilir onun için sırt üstü yatırmamız lazım

Kap gerçekten ince ve kendini belli etmiyor. İçinden bir adet ekran filmi de çıkıyor. Ben spigen ultra crystal aldığım için onu takmadığımdan kalitesi hakkında bi yorum yapamıycam. Onun dışında dediğim gibi ince ve telefonu kapatmıyor. Kamera açıklığı olmasa kapta olduğunu anlamazsınız.

• Tşkler değerlendirmeler dikkate alınacak
  • Arka kapak seklinde yanlari da Moshi siyah kilif + onde arkada jelatin

Cihazim iphone 5 32 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkalı önlü jelatin, sert kap
  • Sade, jelatinsiz kilifsiz 3-4 tane arka kapak aldim kirilirsa cok cizilirse filan degistiririm diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ismetkadioglu

Sade, jelatinsiz kilifsiz 3-4 tane arka kapak aldim kirilirsa cok cizilirse filan degistiririm diye

Nerden aldınız o beyazlı iyiymiş

• Beyaz iPhone 5- önde jelatin var sadece

• İstanbul sirkecide hasircilar carsisindan aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: ismetkadioglu

Sade, jelatinsiz kilifsiz 3-4 tane arka kapak aldim kirilirsa cok cizilirse filan degistiririm diye

Peki ya yanlar?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.