Şimdi Ara

iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
4.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Muss@, Ozaki O!Coat Crystal olduğunu söyledi ben de ondan sipariş ettim. Sizin dediğiniz hangisi link varmı?
  • beşkazalı48 kullanıcısına yanıt
    benim aldığım şundan: http://www.dr.com.tr/Elektronik/Ozaki-O!Coat-Crystal-Sert-iPhone-5-Kilifi-Seffaf-//Telefon/Aksesuarlar/iPhone-5-Aksesuarlari/urunno=0000000426842

sizin dediğiniz ürün bu sanırım: http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-iphone-5-5s-03-mm-ultra-ince-kilif-seffaf/productDetails.aspx?productId=telkilcs4uiph503mb&categoryId=16102#Gorseller

5S için de kullanılır diyor fakat bu kılıf kristal berraklığında değil biraz daha sönük. ama daha zor çizilir o kılıf. ben olsam almam ama tercih meselesi.

ekran koruyucu hakkında fikrim yok ama titiz kullanıyorsanız bence ekran için bi şeye gerek yok, kolay kolay çizilmez zaten.

• ya kılıfsız ya da armor kılıf, ortası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Celik yelek ile birlikte

Ciddi olursak;
    Kilif+Jelatin+Karbon fiber kaplama

SS atma imkanın var mı dostum ? nasıl durdugunu merak ettim, ip 5 mi kullanıyorsun ne renk ?

iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ?
    4 kullaniyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 17 Kasım 2013; 18:25:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 4 sahibiyim hiç bir şey yok. Titiz kullanırsanız kılıfa yada ekran jelatinine gerek olmadığını düşünüyorum.
  • Önlü arkalı hiçbirşey yok saf iPhone deneyimi
  • ön arka jelatin + yan taraflarda mat siyah sticker + biraz dikkat
    siyah kullanıyorsanız benim gibi boya atmaları kaçınılmaz

• önlü arkalı mat ttec jelatin + silikon turkuaz rengi ttec kılıf = kesinlikle öneririm bu kombinasyonu şıkda duruyor 30 TL ikisi
  • Beyaz iPhone 4S kullanırkenki kombinasyonum:

Ön - Parlak Jelatin, 1 TL'likten.
    Arka - Mat Jelatin.

Kimi zaman şarjlı kılıf oluyordu.
    Onun dışında ya şeffaf silikon ve çok kalın bir kılıf oluyordu;
    Ya da bundan:
    http://dx.com/p/protective-matte-frosted-pc-back-case-for-iphone-4-4s-blue-111405

Ya bu linkini koyduğum mükemmel bir kılıftı. Beyaz iP4S ile mükemmeldi. İnceliği tam ayarındaydı ve tüm girişler açıktı.
    Rengi ise turkuaz değil de hafif koyuydu.
    Şimdi duygulandım da 4S'i özledim

• Spigen Ultra Hybrid şiddetle tavsiye ederim.
    Telefonun kenarlarını çok iyi bir şekilde koruyor.
    iPhone 5 ve 5S için tam uyumlu.
    Arka taraf şeffaf bir plastik ile korunuyor.
    Ayrıca içinden çok kaliteli bir spigen şelatin çıkıyor. sararma yapmıyor.

Kargo dahil 45 liraya almıştım.
    buda linki:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/spigen-sgp-iphone-5s-5-case-ultra-hybrid-97675022
  • spıgen sgp ve önlü arkalı film ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Bende hiçbir şey yok.Telefon bu elinde sonunda çizilir diyorum ve elimden düşürmemeye çalışıyorum.

+1

ekran çizilmesi zaten güneşin altında falan bakmadıkça belli olan bir şey değil. düşürmedikçede bir şey olmaz telefonu . gerek yok bencede öyle bir sürü şeye
  • Ön+arka şeffaf jelatin ile kullanıyorum gerisi fazlalık

•  iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ?

Element case vapor white pro bumper. Tabiki ön arka ekran koruyucu.
    süet arka koruyucuyu sevmedim. Bende çıkardım.
    Orijinali 130 dolar

Ben 85 liraya sahibindenden aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, anahtar ile aynı cepte taşınmasına karşın renginde soyulma olmadı. Yani kaliteli bir replika. Bu element caselerin çakmaları 45 liradan başlayıp 120 liraya kadar çıkıyor. Ebayden kaliteli çakmasını 50 lira gibi bir fiyata alabiliyorsunuz.

Bunu sipariş ettiğimde kutudan hediye olarak sgp ultra thin de çıktı. O yedekte bekliyor şimdilik... Üst ve altı çok açık, herhangi bir çarpmada pek bir koruma sağlayamayacağını düşünüyorum.

• Kılıfsız tercihim,ama çizildiği için koruyucu var.

• 5S uzay grisi. 10 liralık bi kap var arkası şeffaf

• beşkazalı48 kullanıcısına yanıt
    temperli cam o galiba spigen glass.tr var bu konuda epey iyi diyorlar. yan tarafa film gerekmez, alacağınız kılıf yanları koruyor zaten.
  • Biz fazla titiziz galiba
  • Koruma v.s hayatta takmam.Kullanamıyorum o şekilde.Telefonun kenarları zımpara istiyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.