Bildirim
iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ? (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Jelatin ve arka ekran koruyucusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çıplak kullanıyorum :)
4-4s-5 hiçbirinde herhangi bir koruyucu kullanmadım..telefonu hissetmezsem hosuma gıtmıyor..kılıfmıs jelatınmıs bana gore değil..çizilirse çizilsin..dikkatli kullanıyorum cokta bırsey olmuyor..ha çizik mi?Tabiki var.göçük bile var 5in kenarında.ama öyle cok abartı değil.ön yüz gıcır gıcır..arkada var bıraz sıkıntı...ama yılların tecrubesınden ogrendıgım bı urunu ne kadar korursam basına okadar zarar geliyor..bozukparayla aynı cebe koymam dandirik yerlere bırakmam bunlara dikkat ederim ama ekstra koruyucu kullanmam asla..hosuma gitmiyor nedense.. -
iphone 4 de 3.5 liralık plastık koruma kullandım sonra zevk almadım çıkardım şimdide 5s te hiç takmadım takmayı da düşünmüyorum :) -
TTEC sanırım f/p oranı en efektif olan üründür piyasadaki.
http://www.ttec.com.tr/Ttec-iPhone-5s-Ultra-Seffaf-Cift-Tarafli-Ekran-Koruyucu-2EKU2010,PR-306227.html -
Var ama buzlu şeffaf olanı. -
sadece ön ekranda ttec şeffaf jelatin var arkada bişey yok ama arkayada jelatin takıcam çabuk pisleniyor. -
Şeffaf sade. Sadece iPhone olarak -
Kılıf kullanmıyorum 5 kullandım ufak tefek çizikler dışında ciddi çizik olmadı 5s de kılıfsiz kullanıyorum kılıfsiz kullanmak tabiki daha güzel sadece birazdaha dikkat ediyorum
Ttec çift taraflı şeffaf jelatin + Apple iPhone 5/5S Case -
iphone 5 sadece arkasında jelatin var
-
Telefon bir araçtır. Özenip bezenmeye gerek yok çıplak iPhone 5 kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: efedrn22
Hocam kilifa alistiktan sonra kilifsiz kullanilmiyor. Su etrafi saran silikon kiliflardan kullaniyorum rengarenk cok hos duruyor ve bir sure sonra kilifsiz kullanmak cok zorlasiyor.
bende sipariş verdim bakalım jelatin kullanmıyormusun ?
-
Hicbisey yon :)
Gunde 5 defa duser 3 defada ben atarım.
Kenarlari filan bi yere takılmaktan kalltı.
Celik kenarlik zaten ezik cizik dolu.
Ekranda keza öyle.
Arka kapagı bir kere kırdım. Tanıdık telefoncuda ici yanmıs iphone vardi onun kapagını takdım. Korumasız devam.
Sakınan şey göze batarmıs derler.
MaşAllah diyim de nazar deymesin
hayırlı olsun. paketin içinden ekran jelatini çıkıyor ama ben takamadım sonra da attım çöpe. jelatin takmayı düşünmüyorum ekranın güzelliği kaybolmasın:) -
Önlü arkalı jelatin. Kılıf hayatta takmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
quote:
Orijinalden alıntı: efedrn22
Hocam kilifa alistiktan sonra kilifsiz kullanilmiyor. Su etrafi saran silikon kiliflardan kullaniyorum rengarenk cok hos duruyor ve bir sure sonra kilifsiz kullanmak cok zorlasiyor.
Bence de kilif cok kaba duruyor.
İphone 5'imi ilk aldığımda 5.kattan aşağıya atsanız hiçbir şey olmayacağından emin olacak kadar iyi kaplamıştım
Fakat baktım ki, iphone, iphone'luktan çıktı, herşeyi çıkardım. Cihaz o kadar güzel geldi ki gözüme. Sonra dedim ki ben ne yapıyormuşum...
Madem o kadar kaplayacağım, ne olduğu belli olmayacak, neden iphone alıyorum ki? (ios bu konunun dışında)
10 gün önce 5s aldım, inanın bana aldığım gün arka tarafa incecik bir case takmama rağmen, 3 gün dayanabildim.
O muhteşem beyaz arka görünümünü nasıl gizleyebilirdim ..
Size tavsiyem, iphonunuzu saklamayın ..
O çıplak güzel
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X