Şimdi Ara

iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hicbir koruma kullanmiyorum inceligini bozuyor telefonun ayrica iphone retina ekrana jelatin takilmamali o retina ekranin bir anlami kalmıyor zaten anahtar bozuk para ile ayni cebe koymadikca telefon cizilme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön + arka şeffaf jelatin ve şeffaf silikon kılıf.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön jelatin ve apple lisansli kilif ama yine biseye yaramdi 5sim yanlarindan soyulmya basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey yok telefondan kutudan çıktığı gibi kullanıyorum. Bir ara mat ekran koruyucu vardı ama ekranı kötü gösterdiği için söktüm. Arada siyah bir kap var arkayı ve yanları tutuyor onu takıyorum ama genel olarak hiçbir şey yok üstünde.

• Ön jelatin arkası için kılıf.Gerçi jelatin sıkmaya başladı çıkarabilirim.
  • ercintemirtas kullanıcısına yanıt
    çıplak tabi güzel ama es kaza bi elinden düşer ondan sonra tamam telefondan soğursun. bende öyle. 4S imi sadece jelatinle kullandım ama 5S biraz narin duruyor orası burası soyulacak diye korktum. arkadaş resimde gösterdi fena da durmuyor ondan sipariş ettim gelecek bakalım ..
    @Muss@
     iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ? iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ?

• Hangi renkti ? nasıl oldu resim koyabilirmisiniz ?
  • Ön/arka jelatin sadelik guzeldir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim armor + Jelatin

• Telefonu daha almadım ama alınca sadece ön ve arkaya jelatin alacağım.Bazı günler için kılıf ta alabilirim.iPhone olduğunun belli olmasını istemiyorum.
  • Space gray.resimleri yarin yuklerim
  • Önde kırılmaya karşı dayanıklı jelatin arkada ise ince bir kap çevreleyen.Kırılmaya dayanıklı jelatini ilk gün takmasam telefonun ön camı tuzla buz olmuştu şuan, ister istemez düşebiliyor telefon sonuçta.Ve bu jelatin sayesinde 1.5 metreden ve bir kerede 1mden camı üzerine düşmesine rağmen telefonum sapasağlam tavsiye ederim.
  • markası nedir?
  • on kilif 3m yapistirma

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Telefonun markası iphone 5 hocam jelatininkini soruyorsanız internetde bulabilirsiniz epeyi mevcut.Hatta testlerine ulaşabilirsiniz çekiçle vuruyorlar telefon sapasağlam.

• spigen bumper ve arka ön jelatin kılıfsız kullanmak istiyorum ama güvenemiyorum kırılan ekranları gorunce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Celik yelek ile birlikte

Ciddi olursak;
    Kilif+Jelatin+Karbon fiber kaplama

SS atma imkanın var mı dostum ? nasıl durdugunu merak ettim, ip 5 mi kullanıyorsun ne renk ?
  • Sizin için video geldi beyler kendiniz bakabilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=OsNCrN5uU5E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43BEC9616 -- 17 Kasım 2013; 16:54:31 >
  • Mat ekran koruyucu takanlar ekran renginde değişiklik oluyor diyorlardı. Takan varsa bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

çıplak tabi güzel ama es kaza bi elinden düşer ondan sonra tamam telefondan soğursun. bende öyle. 4S imi sadece jelatinle kullandım ama 5S biraz narin duruyor orası burası soyulacak diye korktum. arkadaş resimde gösterdi fena da durmuyor ondan sipariş ettim gelecek bakalım ..
    @Muss@
     iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ? iPhone'unuzu Nasıl Kullanıyorsunuz ?

Hocamsizin gönderdiğiniz fotodaki ürün Case 4u iPhone 5 0,3 mm Ultra İnce Kılıf -Şeffaf kılıf mıdır bu bu yazdığım 5s için kullanılır mı Biride aynı markanın ek koruyucusu var kırılmaz çizîlmez anti shock bu ürün için ne dersiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.