Arkadaşlar merhaba dün iphone 4 telime ios 5.01 yükledim bugün fark ettim ki 4.3.3 kadar stabil değil menü geçişlerinde titreme benzeri takılmalar var vs vs... az önce telimi 4.3.3 versiyona düşürdüm restore işlemi bittiğinde i tunes resimde görünen uyarıyı verdi bu nedir ne yapmam lazım yardımcı olmanızı rica ediyorum telim geveyle aktif durumda ingiltere Orange sözleşmeli ve sözleşmesi doldu dolacak.... Arkadaşlar fikri olan varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: trakonya79
Arkadaşlar merhaba dün iphone 4 telime ios 5.01 yükledim bugün fark ettim ki 4.3.3 kadar stabil değil menü geçişlerinde titreme benzeri takılmalar var vs vs... az önce telimi 4.3.3 versiyona düşürdüm restore işlemi bittiğinde i tunes resimde görünen uyarıyı verdi bu nedir ne yapmam lazım yardımcı olmanızı rica ediyorum telim geveyle aktif durumda ingiltere Orange sözleşmeli ve sözleşmesi doldu dolacak.... Arkadaşlar fikri olan varmı ?
5.01 e yükledikten sonra 5.1 sürümü var son olan.güncelleme sonrası tekrar yazılım güncelleme kontrol etseydin onuda gormuş olurdun 5.1 daha iyi.evet sana hak veriyorum bende 5.01 e ilk geçtiğimde keske 4.3.3 te kalsaydım dedim.sen önce 5.01 sonrada 5.1 e güncelleme o sorun ortadan kalkacaktir.hatta 5.01 yaptıktan sonra wiki ile güncellerden daha kısa sürede ve daha z veri indirecek gunçelleme yapmış olursun.
O bana her restore veya iOS güncellemesinden sonra geliyor ama hattim Turkcell. Turkcell ile ilgili hücresel ayarları gibi ayarları otomatik yapıyor böylece. Fakat senin durumunda ne olur bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme