Şimdi Ara

iPhone üzerinden yabancı dizi/film indirme ALT YAZILI! [ Jailbreak ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şimdi size çoğu kişinin merak ettiği, hatta konularca aradığı bir problemi nacizane anlatımla toparlayıp anlatmaya çalışacağım.

Yapacağımız işlem, torrent üzerinden veya Movie box( ben bunu tercih ediyorum) yabancı dizi/film indirip altyazılı şekilde izlemek.

Bu işlemi yaparken cihazınızın jailbreakli olması gerek.

Gerekli olan tweaklar;

1- Moive Box
    2- Avplayer ( apple store'da mevcuttur. )
    3- iFile

YAPILACAKLAR
    1- Öncelikle bu noktada indireceğimiz yabancı dizi/filmi nereden indireceğiz. Ben movie box kullanıyorum. Bu tweakin kullanımı oldukça kolay olup, eli telefon tutan herkesin bulup indireceğini düşünüyorum. Asıl değinilmesi gereken, bu indirdiğimiz dosya nereye kaydoluyor. Dosyamız iFile yoluyla kaydedilme yeri var/mobile/library/artworks 'tur. İndirilen dosyanın ismi yazmamaktadır bunu kendimiz isimlendireğiz, ismini örnek olarak vikings.mp4 olarak kaydedin.

2- Bu bölümde ise dizimizi altyazı dizi izleme oynatıcısı olan Avplayer'a değineceğim, bu uygulama birden fazla formatı da desteklemektedir. Daha önce indirmiş olduğumuz vikings.mp4 dosyasına ifile üzerinden ulaşıp aç diyoruz ve avplayer'i seçtikten sonra direk uygulamanın içine atmamız gerekiyor.

3- Bu bölümde ise avplayer'a gönderdiğimiz videoya yabancı dizimize/filmimize ALTYAZI ekleyeceğiz. Öncelikle kendimize o dizinin bölümüne ait altyazıyı bulup indireceğiz. ( safari downloader'nızınolduğunuzu düşünüyorum cihazınızda, ki her jb cihazda mutlaka bulunur )
    İndirdikten sonra altyazıyı rar çıkarıcıdan çıkarıp ki bu özellik ifile da mevcuttur.
    En önemli kısım ise daha önce isimlendirdiğimiz bölümü vikings.mp4 olarak kaydetmiştik, altyazıyı da vikings.srt olarak değiştirip avplayer ile açıyoruz. Altyazımız da yabancı dizimizin altında yerini alacaktır.

İyi seyirler, bu arada herkesin anlaması için 0'dan bir anlatım yaptım. Bu konu üzerine çok arama yaptım ama istediğimi bulamadım, kendi bulgularımla anlatmaya çalıştım. Umarım işinize yarar...

ÇOK KARIŞIK GÖZÜKEBİLİR, AMA BİR KAÇ KEZ YAPTIĞINIZDA ALIŞACAKSINIZ VE DAHA HIZLI YAPACAKSINIZ.

iPhone üzerinden yabancı dizi/film indirme ALT YAZILI! [ Jailbreak ] iPhone üzerinden yabancı dizi/film indirme ALT YAZILI! [ Jailbreak ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbahcemm -- 21 Nisan 2014; 14:20:34 >

• Hocam alt yaziyla dizi uyusmazsa ? Bence zor bu islem her seferinde tekrarlanmaz...
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    Kardesim konu guzel olmus ellerine saglik,

Arkadasim senin sorununa gelince altyaziyi ileri geri olarak sarabiliyorsun, karakter sorununu utf ayarlarindan yapabilirsin, en olmadi altyaziyi baska bitaneyle degistirirsin, bir de aslinda bu islem pratik yani ben de kullaniyordum, hatta direk torrentten filmi indirip de yapabilirsin bu islemleri
  • idizifilm varken değmez hocam bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Arkadasim senin sorununa gelince altyaziyi ileri geri olarak sarabiliyorsun, karakter sorununu utf ayarlarindan yapabilirsin, en olmadi altyaziyi baska bitaneyle degistirirsin, bir de aslinda bu islem pratik yani ben de kullaniyordum, hatta direk torrentten filmi indirip de yapabilirsin bu islemleri

Yabanci dizi olarak bir tek fringe izliyorum zaten. Onun icinde bu kadar ugrasmayi gerekli bulmuyorum. Ama konu guzel eline saglik konuyu acan arkadasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

quote:

Yabanci dizi olarak bir tek fringe izliyorum zaten. Onun icinde bu kadar ugrasmayi gerekli bulmuyorum. Ama konu guzel eline saglik konuyu acan arkadasin.

Alıntıları Göster
    jailbreaklı cihazlar için diye belirt bence başlıkta herkes bılemez

• O kadar ugrastan sonra birde altyazi oku altyazili film izlemektense ingilizce ogrenirim daha iyi
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Boyle boyle globallesemiyoruz iste
  • Jb
  • quote:

Hocam alt yaziyla dizi uyusmazsa ? Bence zor bu islem her seferinde tekrarlanmaz...

Çok zor bir işlem olduğunu düşünmüyorum, ben 1 dakka içinde neredeyse yapıyorum.

Ayrıca alt yazının diziye uymadığı durumlarda Saniyelik gecikme veya erken gelmelerde avplayerde hemen ayarlayabiliyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

idizifilm varken değmez hocam bu işe

idizifilmi ben kullanırdım ama indirme özelliğini pek sağlıklı bulmadığım için bu yolu seçtim.
  • quote:

Eyvallah dostum.. Bu işlem zor gözükebiliyo ama çok basit bir işlem sadece anlatırken herkesin anlayacağı dilden yazınca çok zor gibi gözüküp millet eriniyo :)
  • fbahcemm kullanıcısına yanıt
    Olmadi ben video ceker sana atarim ilk mesaja eklersin
  • quote:

Olmadi ben video ceker sana atarim ilk mesaja eklersin

Olur kardesim yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

quote:

Hocam alt yaziyla dizi uyusmazsa ? Bence zor bu islem her seferinde tekrarlanmaz...

Çok zor bir işlem olduğunu düşünmüyorum, ben 1 dakka içinde neredeyse yapıyorum.

Ayrıca alt yazının diziye uymadığı durumlarda Saniyelik gecikme veya erken gelmelerde avplayerde hemen ayarlayabiliyorsun :)

Cihazim 5.1.1 kullanilacaklar uyumlu mu kontrol eder misin ?
  • Jailbreaksız arkadaşkarda telefonlarına downloads adlı programı indirerel appstoredan yabancıdiziizle vb sitelerden indirip aynı şekilde avplayer vb oynatıcılarlada izleye bilirler
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    iOS 6 üstü istiyor avplayer ..
  • quote:

Alternatifi ?
  • quote:

quote:

Alternatifi ?

Kardeşim oplayer var onu indirebilirsin. + iOS 4.3 üstü istiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Alternatifi ?

Kardeşim oplayer var onu indirebilirsin. + iOS 4.3 üstü istiyor.

Tamamdir denerim musait olunca...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.