Şimdi Ara

Iphone uzmanlari lutfen yardimci olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt disindan iphone 4s beyaz aldim. Cihaz sim kilitsiz dendi turkiyede kullaandigim hatti taaktim servis yok dedi sonra apple isareti cokti etkinlestirme gerekli dedi ilerle ilerle dedim bir uyari verdi bunu 2. Msg imda belirticem.

Bunun ustune cihaz verizondan alinmis verizon i aradim bu imei numarali telefon sistemimizde kayitli degil dediler ( kontratli degil )
    Sonra apple i arayip durumu anlattik bu cihaz sim kilitsiz kullanilmasi gerekli dediler.
    Turkiyede bu isi para karsiliginda yapan bir arkadasim car yaptirmK icin soyledigimde cihaz sim kilitsiz dedi.

Simdi arkadaslar oyle degisik bir durumki napocagimi bilmiyorum cihazi acmadan da pasaport kaydi yapmak istemiorm pasaport bosa gitmesin diye

Etkinlesmediginden hat gelmio sanirsam

Nasil yapicam yardimci olurmusunuz lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etkinleştirme gerekli dedım ya orada ılerle dıyorsun bekledıkden sonra bunu diyor

This iPhone is not currently setup to work with carrier you're attempting to use. Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked.

Ne yapmam gerekiyor

• Diyorki telefon simi desteklemiyor. Yani simkilitli büyük ihtimallede bir firmadan alınmış gibi telefon.http://www.s-url.ro/ siteden kontrol ettirip unlock olup olmadığını öğrenin eğer unlock ise temiz bir restore yapıp türkçe itunes ile türkiye ayarlarını görmesi gerekiyor olabilir. Bu nedenden dolayıda türkçe olarak daha mantıklı şekilde anlanabilir söyledikleri. Cihazı kontrol ettikten sonra güzel bir restore atın ve sim kartınızı takın.
  • Önce iTunes'tan restore edip bir de öyle deneyin.
    Abd'de bazı cihazların simkilitli üretilip sonradan sim-free hale getirildiğini okumuştum, haliyle iTunes'tan yazılımı yeniden kurmak gerekiyor.
    Her şey yolunda giderse güncellediğinizde sim kilidi kalkar

• quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Diyorki telefon simi desteklemiyor. Yani simkilitli büyük ihtimallede bir firmadan alınmış gibi telefon.http://www.s-url.ro/ siteden kontrol ettirip unlock olup olmadığını öğrenin eğer unlock ise temiz bir restore yapıp türkçe itunes ile türkiye ayarlarını görmesi gerekiyor olabilir. Bu nedenden dolayıda türkçe olarak daha mantıklı şekilde anlanabilir söyledikleri. Cihazı kontrol ettikten sonra güzel bir restore atın ve sim kartınızı takın.

Model: iPhone 4S 16GB White
    Device ID: *************^
    Repairs & Service Coverage: Expired
    Telephone Technical Support: Expired
    Warranty Type: Expired
    Purchase Date: Validated
    Registered: Yes
    Activated: Yes
    SIM lock: Server Down!

Bunu dedi ne demek oluo

• Bir arkadasim restore yap yeniden yukle yazilimi dedi yaptimetkinlestirme beklenior dedi sonra su yazi cikio

Etkinlestirme sunucusuna ulasilamadigi icin telefonu itunes a baglayin dio 2 dk sonra tekrar deneyin

Onuda denedim gene ayni cevap

Napmam lazim arkadaslar cihaz sim kilitsiz ama bu asamayi atlatamadigimiz icin kullanamiyorum sanirim

Ilgililer yetkililer lutfen destek verin

Tskler

• Garip bir olay sunucu bağlantısı olmayan bir telefon büyük ihtimalle o telefon açık simkilitsiz başka bir sim kartla deneyin sorununuz çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir telefoncuya goturdum sordurdu sim kilitli dedi ne enterasan bir durum anlamadim ben bu isi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.