Şimdi Ara

İPHONE VARKEN SAMSUNG TELEFONLARINI TERCİH ETMEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknik bilgi sıfırın altında iphone iphone diye çıldırıyor sebebini sorsan söyleyebileceği tek şey 'daha hızlı ha bide iphone abi yaa'..kendinizi rezil etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gecen bir arkadas telefona virus girdi biseyler oldu falan diyince ciddi manada sasirdim, nasil yani dedim.
    2007 yilindan beri yasamayinca garip geldi haliyle. (tabi oncesinde de yasamadim)

Tipki tum Mac kullananlarin virus mu, o da ne demesi gibi :) (ancak Mac olayina hala isinamadim, pc kullanmaya devam)

Ben iPhone'un herhangi bir eksikligi, bir yanlisligi, beni sogutacak bir durumunu goremedim bugune kadar, o yuzden kullaniyorum ve muhtemelen kullanmaya da devam edecegim.
    Ancak Samsung kullananlardan aldigim bildirimler sonucu beni telefondan sogutmaya yetecek ufak sinir bozukluklari yasadiklarini duyunca Apple sacmalamadigi surece iPhone ile devam ederim.
  • EE peki basit fir mesaj icin bile ekranı kucuk buluyorsam klavyesini büzük buluyorsam naapıcam İphonu?
    Nereye gidipte telefon alıcam. İp4 ilk cıktıgında gidip aldım hala dogru durust klavyesinde yazı yazamam cunu ekran
    hem kucuk hemde tuslarına basarken hep duzeltmek zorunda kaldım alısamadım. İlk fırsattan note 2 felan alıp ekranın
    tadını cıkarıcam.
    Not: son cıkardıgı rezalet ios 7 den onra bunu yapmam dahada kolaylastı.
  • Önce iphone yazmasını öğren ondan sonra bok at.. İphonu ne yav??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik "Salaksung"a para verenler ucuz mal alacak kadar zenginler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Senin yaptığın çok saçma mühim olan 2.eli değil sana verebildikleridir.BAk adam gidip mazda6 alıyor ama VW passatdan daha çok değer kaybediyor araba ama MAzda6 bin kat iyidir VW passat öyle düşün.
    İphone4 ios7 ise androidden bile beter.

Saçmalama dostum. Aldığımız İp "4" e İos 7 gömülü geldi. Gayet stabil ve seri. Kullanıyorsanız bile yalan-yanlış yorum yapma...
  • Aldı arkadaşım s4 ü. iPhone 5 dediğim halde. Dün aldım asphalt 8 indirdiği oynayım dedim 5. Dakikada tel kitlendi. Teşekkürler.

• 32 gb iphone 4 satmayı düşünüyorum istersen değişelim
  • Hocam öyle derken ben sıfırlar için söz etmedim.Çevremde herkes çıktıktan 1 sene sonra aldı ve şu an kasıyor.Sınıftaki arakdaşlarımdan biri sene başında 4 aldı rahat kullanıyor ama gm discovery ondan daha akıcı ve ben bunu ios fan boyu olarak kabul ediyorum.
  • Arkadaslar hala iphone 4 u mu konusuyoruz eskıdı artık o telefon apple apple ama abartmamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: divan

oldu.

5s alıcam 2200 liraya 1 sene sonra 1200 lira olacak.

kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan.

2. Elinden bahsediyorum.1200 e iphone 5 buluyorsan 5s ide gorursun 6 cıktıgında...

O fiyata da bulunabilir ama olcak fiyat 1500 tl civarıdır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrari alacak paran varken şahin almak gibi birşey olsa gerek
  • mazda 6 > Passat 2.0 TDI 177 PS BlueMotion gerisi yalan.
  • Akıllı cihazlarda 4 ay büyük işkenceler çekerek S4 kullandığım için Samsung'u hiç sevmem ama olaya iOS-Android olarak bakacak olursak: Eğer uzun vadeli bir kullanım yapacak kullanıcıysa Androidli bir cihaz da alınabilir. Herkes her yıl cihaz değiştirecek diye bir şey yok.
    Lakin iOS ve iPhone varken de bunlardan şaşmamak doğru olandır. 3-5 tane gerekli gereksiz fazladan özellik için iOS kalitesi Android rezilliğine değişilmez. Kaldı ki jailbreak denen bir şey var o 3-5 özellik için de.

• Mete E. M kullanıcısına yanıt
    Dostum sen imkansız nedir bilir misin s4ün kaldıramama ihtimali yok.üretmeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: deniznba3

Dostum sen imkansız nedir bilir misin s4ün kaldıramama ihtimali yok.üretmeyin..

Bırak hacı bize, en azından bana S4 deme. Note 2 de, Note 3 de, HTC de, Nexus de ama S4 deme. 4 ay kullandım da kamerasını arka taraftan ön tarafa çevirirken kilitlenen bir cihazdan ne beklerim? Neyin Asphalt 8'ini oynatacak? Oynatsa ne olacak? Benden sonra da 2-3 ay kadar da eşim kullandı da o da her gün her gün şikayet edip durdu. Anlamayan bir tip de sanma sakın beni. Rom-root hepsini az çok biliyoruz. Ama yok S4 tamamen çöp. Zararını mararını görmedi gözüm; direk çıkardım elden. iPhone 5 aldık da rahatladık.
    Arkadaşımla cihaz değişimi yaparak Note 2 de kullandım birkaç hafta ve Note 2'ye tek kelime etmem de ettirmem de.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    üzücü bir durum bende note 2 var ben s4 ile hemen hemen aynı sanıyordum meğer değilmiş ..bundan sonra S serisinden uzak durmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniznba3

üzücü bir durum bende note 2 var ben s4 ile hemen hemen aynı sanıyordum meğer değilmiş ..bundan sonra S serisinden uzak durmak lazım..

S serisinden değil hocam S4'ten uzak durmak lazım. S3 gayet iyiydi kendi döneminde ve halen de iyi. S5'i beklemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.