benim blackberry ve iphone 3gs im var. iphone3gs in hattı yok yani sim kartı devre dışı o yüzden telelfon özelliğini kullanamıyorum. iphone un fotograf çekim kalitesi güzel olduğu için iphonedan fotograf çekip blackberrye göndermek istiyorum ama bunu nasıl yapacağım hakkında size danışmak istedim.ikisi de wifi üzerinden bağlanabiliyor ama o fotografları iphonedan blackberry e nasıl geçiririm.dediğim gibi iphoneun sadece wifi özelliğini kullanabiliyorum.blackberry ise normal telefon olarak kullanıyorum. yardımlarınız için teşekkürler
Whats app. Hem BlackBerry kullandigim zaman hemde suan iPhone kullandigim zaman en cok isime yarayan uygulama. Sizinde işinizi gorur. Ayrica viber var. Ancak viber bb'de beta diye biliyorum. Ancak bu bir engel degil, beta olmasi sadece konusma yapamacagin anlamina geliyor. Zaten oyle bir seye ihtiyacin yok, whatsapp vardiye viberdan mesaj yollamadim ama gayet basit sekilde olacaktir. İphone ve blackberry arasinda en kolay bu iki program ile yapabilirsin. What's app ve Viber. İkisinide dene ancak benim tavsiyem whats app.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
whatsappi iphone a yüklemem için iphoneun sim kartının çalışıyor olması gerekmiyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme