Şimdi Ara

Iphone ve Bluetooth Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yaptığım araştırmada sorunumun çözümünü bulamadığım için konu açıyorum. Şöyle bir sıkıntım var, Jabra bluetooth kulaklığım var, Iphone a gayet güzel tanıtabiliyorum, arama yaptığımdada sorunsuzca arama yapabiliyorum ancak birisi beni aradığında sesi otomatik olarak kulaklığa değil telefon ahizesine veriyor kulaklık takılı olmasına rağmen, ben elimle ses kaynağını kulaklık yaparak sesi kulaklığa aktarabiliyorum. Bu da bana 3-5 saniyeye mal oluyor, telefondaki kişiye mecburen 1dk demek zorunda kalıyorum, o ara araba kullanıyorsam da dikkatimin dağılmasına yol açıyor bu.

Bu olayın çözümü var mıdır acaba? Ben kulaklık bağlıyken çağrı geldiğinde direk kulaklığa gitsin istiyorum ses.

• Böyle sorunlar aslında genelde bluetooth kulaklığın uyumsuzluğundan oluyor. Ancak bu durumda sorun iPhone'unuzda gibi duruyor. Sorununuz Google'da aratınca da bir şey çıkmıyor. Yerinizde olsam cihazınızın modeline güncelleme varsa onu yaparım ve hatta reset özelliği varsa onu da kullanırım. Ayrıca iPhone'unuzu son versiyona restore ederek yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
  • Sorunun cozumu cok basitmis. Birisi aradiginda cagriyi kulakliktan cevaplamak yerine telefondan cevapliyordum, telefondan cevaplayinca otomatik ahizeye atiyor, kulakliktan cevaplayinca otomatik kulakliga.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ercsson hbh705 i tevsiye ederim, ses kalitesi mükemmel, 8 yıldır kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.