İphone uluslar arası tüm telefon üreticileri tarafından kabul görmüş, bütün telefonların desteklediği, bilgisayar dünyasında da yaygın kullanıma sahip, ücretsiz kullanılabilen JAVA’yı desteklememektedir. Bunun yanında yine yaygın olarak kullanılan Flash veya benzeri yazılımlarıda desteklememektedir. İphone’a yazılım gelişitirmek için günümüzde sadece çok nadir olarak kullanılan (kullanılan yazılım dilleri arasında 43. Sırada, Kaynak:http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html ) Objective C kullanmak zorundasınız. Ayrıca sadece MAC üzerinde yazılım geliştirebilirsiniz. Ancak Turkcell İphone kullanıcılarının mağdur olmaması için Apple yerine girişimlerde bulunmaktadır. İphone için İBBCeptrafiğin basit bir versiyonu Turkcell desteği ile hazırlanmaktadır. Hazır olduğu zaman web sayfamızdan duyurusu yapılacaktır. İlginize teşekkür eder,iyi günler dileriz.
Şimdilik bu adresten bakılabiliyor ama sadece fotoğraf var 1 adet ve 8 dakikada bir güncelleniyor
ben bu adrese girdigimde nedense hep 14 kasim tarihi 10:10 saatini görüyorum. güncel göremiyorum yani hiç bi şekilde. 2.1 den 2.2 FW yukselttim telefon yeniden yuklendi tekrar denedim aynı sekilde 14 kasim görünüyor bende. anlamadım. fazla da zorlamadım.. varmı bu sekilde olmasının bi sebebi?
Şimdilik bu adresten bakılabiliyor ama sadece fotoğraf var 1 adet ve 8 dakikada bir güncelleniyor
ben bu adrese girdigimde nedense hep 14 kasim tarihi 10:10 saatini görüyorum. güncel göremiyorum yani hiç bi şekilde. 2.1 den 2.2 FW yukselttim telefon yeniden yuklendi tekrar denedim aynı sekilde 14 kasim görünüyor bende. anlamadım. fazla da zorlamadım.. varmı bu sekilde olmasının bi sebebi?
bilginendirmeden dolayı ibb ye helal olsun :) demek adamları kullanıcılar delirtmişki bu kadar açıklayıcı davranmışlar.. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme