Şimdi Ara

iPhone ve CEPTETEB iphone.teb.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEB'in mobil banka şubesi CEPTETEB'in iphone versiyonu çıkmış. tıkır tıkır çalışıyor. iphone.teb.com.tr

Az önce ilk modelin 1.1.4 versiyonunu kullanan bir arkadaşımda denedik. güzel çalışıyor ama home screen'e eklemek istediğimizde TEB'in yıldızlarından yapılmış ikon yerine sayfanın ikonlaştırılmış görüntüsünü home screen'e atıyor. Benim kullandığım 2.1 3G modelinde problemsiz ikonu getiriyor. Nedeni hakkında fikri olan var mı?

iphone.teb.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyisthelimit -- 25 Eylül 2008; 21:13:51 >

• İkonu nasıl ekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

İkonu nasıl ekliyoruz

teb in sayfasını açıp alttaki artı işaretinden "add to home screen" e tıklayabilirsin.
  • iPhone versiyonu çıkmış dememek lazım. Sadece web sitesinin kısa yolunu anasayfya ekliyor. Sonuçta safari üzerinden web sayfası üzerinden bankacılık işlemi yapıyorsunuz.
  • BEN KAÇ SAATTİR DENİYORUM TEB SAYFASI AÇILINCA FLASH PLAYER DESTEKLEMİYO DİYO ADOBENİN SİTESİNE YÖNLENDİRİYO YAAA

İKONU EKLEMEKLE BİŞE OLMUYOKİ SİTEYİ AÇAMIYORUM Bİ TÜRLÜ SİZ NASIL AÇTINIZ BU ARADA İKONU EKLEDİM AMA Bİ İŞE YARAMIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 27 Eylül 2008; 23:09:28 >
  • iphone.teb.com.tr dedim açtı ve iconlu bir şekilde anasayfaya ekliyebildim kısayolu sayfada hiçbir problem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

iphone.teb.com.tr dedim açtı ve iconlu bir şekilde anasayfaya ekliyebildim kısayolu sayfada hiçbir problem yok

bende sayfa açıyor ama macromediaflashplayer sürümü eski olduğu için adobenin sitesine yönlendiriyo anlamadım gitti daha dün aldım cihazı ve 2.1 versiyon yaptım

adobeden de download yapıyorum safari hata veriyo yükleme yapmıyo
  • şimdi düzelttim adreste hata varmış
  • Az önce wap.teb.com.tr'de gördüm TEB her gün bir Nokia N95 veriyormuş. wap sitesine girince n95 bannerı var. ona tıklayıp katılmak gerekiyor. tıklayınca soruyor teb müşterisimisin değil misin mi diye.

www.teb.com.tr

• helal valla teb'e...
  • iphone.teb.com.tr'ye girdiğinizde de banner çıkıyor.

• Darısı Akbank ve Garanti'nin başına... (kendim için söylüyorum)
    :)
  • wap.garanti.com.tr ile girip işlem yapabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.